Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Krumplis gombóc fórum

Krumplis gombóc (beszélgetős fórum)


2013. nov. 12. 15:54
Ha nem hűtöd le a krumplit előtte, ragacsos marad a tésztád.
2013. nov. 12. 15:03
1 kg krumpli -- 20-25 dkg liszt ez a jó arány.
2011. dec. 23. 10:55

lehet az volt a baj, habár vissza gondolva én is csináltam már úgy hogy egy nagyon kicsit még meleg volt.de nem emlékszem hogy ragadt e...???

Látod már annak az álagát hogy mennyi fér még esetleg bele.engem anyukám úgy tanított, hogy ha bele nyomod az ujjad a tésztába az puha legyen:) remélem tudtam valamit segíteni:)

8. 31c1daa9fa (válaszként erre: 6. - Cullinan)
2011. dec. 23. 10:52
Anyukádat nem tudod megkérdezni?
2011. dec. 23. 10:52
nem baj, hogy még kicsit meleg volt a krumli, mikor összekevertem?
2011. dec. 23. 10:51
na ez az, hogy egyszer is ugy jártam, hogy annyit tettem bele hogy ne ragadjon a végén kemény lett, ez nem megy nekem:((
2011. dec. 23. 10:49
szerintem is annyit tegyél még hozzá hogy ne ragadjon! de vigyázz utána nehogy kemény legyen:)
4. 31c1daa9fa (válaszként erre: 3. - Cullinan)
2011. dec. 23. 10:48

Nem tudom, miért írnak annyit.

Sosem szoktam méregetni. :)

2011. dec. 23. 10:45

de akkor miért inak mindenhol olyan keveset, már szerintem kétszer annyit beleragtam és még ugy ragad, hogy igy nem tudok gombócokat formálni:(

na jó,akkor öntöm bele:)

2. 31c1daa9fa (válaszként erre: 1. - Cullinan)
2011. dec. 23. 10:44
Vegyél fel hozzá annyit még, amennyinél már nem ragad.
2011. dec. 23. 10:43

segitsetek!!

a vadashoz mi a krumplis gombócot szeretjük,mindig anyukám csinálta, most én szeretném, de nekem a recept szerinti 20 dkg liszt nagyon kevés az egy kiló krumplihoz, állandóan ragad, mennyi lisztet tegyek bele???

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook