| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| nagy kérésem lenne!
már régóta szeretném megszerezni a titok DVD-t de mindeddig az anyagiak miatt nem tudtam hozzájutni. ha van valaki, akinek már nincs rá szüksége, vagy át tudja másolni cd-re, és van olyan kedves és segítőkész, hogy postán vagy hasonló módon elküldi nekem, nagyon hálás lennék neki. egyéb ötletem sajnos nincs, hogy végre megnézhessem teljes egészében, a számítógéphez nem értek annyira, hogy azon átküldve le tudjam szedni és megnézni. előre is köszönet mindenkinek! | ||
| ||
| HUUUU, én annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, de majd megkérem egy hozzáértő ismerősöm, hogy alakítsa át:) | ||
| ||
| Én a filmet átalakitottam mp3-ba is, igy tudom hallgatni!!!!
Ha meg itthon vagyok akkor nézem. . . Persze, rátudod rakni a telódra, nekem is rajta van! | ||
|
| ||
| Hallgatod?
Honnan szedted le a hanganyagot?:) én minden reggel takarítok az irodába, tök jó lenne hallgatni. . . bár nincs mp3om:S De akkor is:)A telcsimre fel tudom tölteni sztem. . . | ||
| ||
| Szia!Én is hiszek benne. . . és alkalmazom is!A filmet is megnéztem rengetegszer, a melón meg hallgatom az mp3-on!
Majd meglátjuk mi alakul. . . de tudom, hogy sikerül!!! MINDEN, AMIT AKAROK! | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Mi a helyzet a titokkal?:) Én hiszek benne:) Van valami pozitív élményetek azóta? | ||
| ||
| én is dolgoztam "mellékállásban" de már az is megszűnt. És kevés is volt a pénz. | ||
|
| ||
| Én is foglalkozom valamivel, itt is sok sikerem van, abszolut pozitívan állok hozzá, és bizony nagyon sok pénz van benne, akit érdekel, segítek neki is ebbe, priviben írjon. Használom ennél is, mint mindennél a Titkot. | ||
| ||
| Dolgozok, jól keresek, de egy kis mellékes sosem rossz :DDD | ||
|
| ||
| esetleg valami kis munka. . . . ? esetleg valami más, amivel pénzt lehet keresni?. . . hmmmm? :o)))) | ||
|
| ||
| Szivesen :)Én is szívesen várnám ezzel kapcsolatban az élménybeszámolot :) | ||
|
| ||
| Óóó!Ezt én nem is láttam de kösz, hogy szóltál!Hátha valaki jelentkezne itt aki már csekkel kapcsolatban is tudna egy jó példát mondani nekünk !!! Várjuk ? | ||
|
| ||
| Van a csekken dátumnak hely és mondják is hogy jó ráírni mert ha csak összeget írsz akkor ki tudja mikor kapod meg. | ||
|
| ||
| Én nem írtam dátumot csak összeget. Biztos kell dátum? | ||
|
| ||
| Sziasztok!
A csekkre dátumot kell írni hogy mikorra legyen a pénz, én kipróbáltam, de eddig még semmi. . . pedig nem görcsölök rajta. Ötlet? | ||
| ||
| Szia !Bocsi de csak ma tudtam gép közelbe kerülni. Köszönöm hogy megírtad, én próbálok azokra a dolgaimra gondolni amiket nagyon meg szertenék oldani de csak reménykedni tudok hogy egyszer minden jobb lesz!Ám sokszor -e gondolatok közé beférkőzik, a negatív oldal, szóval megfordul a fejemben önkéntelenül is, hogy "de mi lesz ha. . . . stb. " | ||
|
| ||
| Szia Zsuzska01!
Én a jelekre figyelek, mindig kapok valami jelet, írjak egy példát?Jól van. Júliuas 20. -án reggel felkeltem és azt mondtam a naptárat nézve, köszönöm, hogy ma jön a Gyámügytől papír/mert két hete várok levelet örökbefogadás ügyben/. Kimentem a postaládához és egy befizetendő számla volt csak benne. Elmosolyogtam rajta, hogy más nem volt a postaládában, de nem bánkódtam, mert tudtam, ma jön a levél, jönnie kell. Betettem a többi befizetendő számla közé ezt az újat is, de akkor észrevettem köztük egy ajánlott levelet, ami napokkal ezelőtt érkezett, de férjem nevére, még elfelejtett érte menni a postára. Kikészítettem az asztalra, a férjem hazajött 3-kor, mondom neki, menjen már el a postára a leveléért, nem tudom mi ami neki érkezett, és mikor hazajött mit mondott:Ez a gyámügyről jött nekünk. Ekkor értettem meg, hogy egy kincs amit a kezemben tartok, a Titok. | ||
|
| ||
| Gratula!!! | ||
|
| ||
| A csekk a Titok oldalon található, le lehet tölteni, az "ajándékok neked" címszó alatt, van ott hálalap, és sok más letölthető dolog, én élvezettel csinálom, csináld te is így. | ||
|
| ||
| Én úgy tudom a Titok oldalán csak megnézni lehet, de letölteni nem a filmet, viszont találtam egy oldalt, ahol a legjobb változata van meg:beírtam a google-be:filmek letöltése az interenetről, utána az elsőre rákatt:RDI-Sat fórums, erre tehát katt, utána az 560. oldalra mentem és a 8389. hozzászólásnál található a letölthető változat. | ||
| ||
| pl sikerült az érettségim , ami rizikos volt mert matekul nehezen tudok, meg sikerült megvennem a saját számitogépem, matekbol anno sikerült megkapnom félévire a 7 est ami teljesen lehetetlennek tünt. . . majd 9 es felméröt irtam s igy le lettem zárva 6 ra amit ugyan csak "megrendeltem" és ezek habár nem nagy dolgok, de kitünő. . tudod, ezek lehetetlennek tüntek nekem, hogy elérhetem! és tessék, itt van! | ||
|
| ||
| www. atitok. hu oldalon a bal oldali menüsorban keresd meg az "ajándékok neked" linket és onnan tudod letölteni.
sok sikert! | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Én ma veszem meg a könyvet. . . de milyen csekket kell kitölteni? Megvan DVD-n is , de eddig még nem néztem meg. | ||
| ||
| Szia!Én csak most próbálom beszerezni a könyvet , de nagyon érdekel a téma írnál nekem néhány tapasztalatot? Köszi | ||
|
| ||
| például ? | ||
|
| ||
| huuh. . 11 kitüzött célbol. . pontosabban. . nem is célok. . . hanem "ami nekem már megvan" listából 7 teljesült egy fél év alatt! lehetetlennek tünő dolgok. . . :D huhhaa | ||
| ||
| Szerintem könyvesboltokba is megtalálod, de interneten is meglehet rendelni. Az Édesvíz a kiadója, szerintem itt a legolcsobb. | ||
|
| ||
| Sziasztok! Hol lehet ezt DVD-n vagy könyvben megszerezni nagyon érdekelne! | ||
| ||
| Sziasztok!
Megfertőzött. A férjem is velem tart. Hihetetlen, hogy eddig nem vettem észre, hogy bevonzottam a sok rosszat:öt évig küzdöttem azért, hogy születhessen babám, tesóm eközben véletlenül terhes lett, az öngyilkosság küszöbén álltam, mikor a legmélyebb pontomon voltam, jött a telefon, barátnőm terhes lett, mikor ebbe beleroppantam, jött a következő telefon sógornőm terhes lett, azután teherbe estem, rettegtem, hogy elveszítem, még wc-re is remegve mentem, nehogy kipottyanjon belőlem, és kettős vetélés, méhen kívülivel, végem volt. Kár, hogy ezek az események után jóval később ismertem meg a Titkot, ma már tudom, hogy ezeket a rossz dolgokat én vonzottam magamhoz. Kitűztem a céljaimat, időpontra, csekket tűztem az ágyam mellé és mertem nagyot kívánni, hiszek benne, már magaménak tudom ezeket a dolgokat, úgy élek ezzel az érzéssel, tudom, az Univerzum teljesíti a kívánságom. Minden nap megköszönöm és hálát adok érte. Fantasztikus ennyi pozitív energiával rendelkezni. Legyen mindenkinek ez a Bibliája! | ||
| ||
| Én láttam a filmet, a könyvet ugyan nem olvastam de a film is meggyőzött. Viszont valami baj lehet az alkalmazással, mert van 1 nagyon szép kívánságom, sokszor el is mondom, bele is képzelem magam a szituációba amit kérek, tehát el is huszem, h megtörténhet Velem és meg is fog, mégsem jön. Csak akadályok jönnek ezzel kapcsolatban de az csőstől! Mit rontok el? Már le is írtam a vágyam és a papírt őrzöm magamnál. Szerintem ennél jobban nem lehet együtt élni az embernek a kívánságával. Sokszor azzal a képpel alszom el amit szeretnék és napközben is folyton ez van a képzeletemben. Pedig nem a lottó5-öst kértem de lehet lassan az is könnyebbnek tűnik. . . :-)
Akinek ez jobban megy, írhatna privit! köszi | ||