FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Akit érdekel az asztrológia (21. oldal)

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Csevegős témák

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1185. Ilcsi Mama2012-11-04 15:26
Kedves Ria.

Először is engedd, meg hogy nagyrabecsülésem fejezzem ki azért, amit írtál nekem a privát levélben, hogy milyen sok energiát fektettél abba, hogy a fórumon ilyen nagy intenzitással olvasgatsz.
Írod, hogy „nem régen találtál rá csak a HOXA Portálon az asztrológiai fórumomra.
Éppen ezért még nem volt rá lehetőséged, hogy ebben a témakörben a téged, érdeklő dolgokat előbbre is lapozva elolvasd a leírtakat.

Idézel az 1176. számon írtakból: (Erről bővebben a Nagy Napciklus leírásomban is, olvashattok, kiegészítve a Rege a Csodaszarvas meseszerű gyűjteményemmel, valamint e témakörre írt Arany János versét is megtalálhatjátok itt a fórumon)„

Írod, hogy „nosza neki is veselkedtem a keresgélésnek. Mert nem értettem igazán, hogy az Ilcsi mama adatlapján az egyik képen, miért is visszafelé van jelezve a felemelkedő fél ív, mint az a szokásos horoszkóp körben is látható az állatövjegyeknél."

"Viszont az előzményekben olyan sok mindenre rátaláltam, ami nagyon érdekes volt számomra, hogy szinte a nappalokat az éjszakákkal megtoldva töltök olvasással.”
Aztán azzal folytatatod a leveled, hogy „rájöttem, hogy ha mindent el akarok olvasni, akkor ezek az éjszakába menő idők kevesek lehetnek, ezért aztán kitaláltam magamnak egy módszert, hogy nem közvetlen akkor olvasom végig a témát, amikor arra rátaláltam, hanem egy saját mappába másolással ki mentem és onnan aztán olvasnom is egyszerűbb és könnyen rá tudom, majd vinni a saját képletemre is.”

Folytatva a leveled írod, hogy „végül is rátaláltam még a fórum elején 151-201. számokon a keresett 25. 920 éves Nagy Napciklus leírásra, illetve az ezzel összefüggő „Rege a csodaszarvasról” Ilcsi mama által írt mesére, valamint Arany János igen hosszú több versszakos vers feltöltésre is. Ki is másoltam és még akkor éjjel a kisfiam író asztalára tettem”

Aztán „az - az öröm ért, hogy a 12 éves fiúgyermekem, aki nem igen szeret olvasni, reggel azzal fogadott, hogy az Ilcsi mama meséje által már megértettem a hosszú Arany János verset is.”

Kedves Ria! Ezt külön is megköszönöm neked, hogy türelmesen keresgéltél a már ezren felüli, feltölt anyagok közt.

Annak meg külön örülök, hogy megértetted azt a lényeget, amit én ezzel a fórummal szeretnék elérni, azért, hogy akit érdekel az a témakör, azok mennél több ismeretanyagot tudjanak megszerezni, akár ezzel a módszerrel is, amit Te nagyon jól kitaláltál.
Sok sikert kívánok neked és másoknak is a hasznosításhoz.
Szeretném, ha úgy gondolod, hogyha itt a fórumon is jelentkeznél.

Ezen kívül, ha már „VÉLETLENÜL”ilyen aktuális ez a nap mert, hogy „VÉLETLENEK” nincsenek, csak sorsszerűségek. Mert, hogy éppen a mai napon van MARIANNA neved napja.
Engedd meg, hogy szeretettel köszöntselek így virtuálisan én is.

Név-napod reggelén ezer áldás érjen,
Öröm és szerencse örökké kísérjen.
Bú és bánat téged elkerüljön,
Gondolatod-vágyad, álmod teljesüljön.

Ajándékként pedig adjam neked a neveddel kapcsolatos jelentésértelmezést:

Marianna név viselője (merthogy az NEVÜNKBEN” benne van a jellemünk is), olyan személy, aki szeret a dolgok mélyére látni. Vagyis a rendszerezett embereket jellemzi e név.
Jó feleség, anya, kitűnő munkatárs minden téren.
Mindenben a szépséget keresi, minden szerepben meg szeretne felelni.
Egyetlen nehézséget, problémát is az életében az jelenti, és az okozza, hogy mennél tökéletesebb szeretne lenni.

Küldetése, hogy olyan családban, állásban, munkában érzi jól magát, ahol azt jó szívvel és jólélekkel teszi és végzi.

1184. Ilcsi Mama2012-11-04 13:50
Kitôl: Mirandas, 2012-11-04 12:42 Szia Ilcsi mama.

Ilcsi mama készítesz horoszkópot is? Szeretnélek megkérni rá. Természetesen nem várom el ingyen. Üdv Miranda's.

Kedves „Mirandas”.
Amennyiben lesz időd, belemélyedhetsz a fórumon írtakba. Látni fogod, hogy ennek a fórumnak leginkább az, a célja kezdetek óta, hogy akit érdekel a csillagászati Asztrológia, azok, akár ilyen egyszerű módszer alapján is sokkal többet tudjanak magáról a horoszkóp körről, annak egyes elemeiről, úgy, mint a házak- jegyek, azok uralkodó bolygóik, a fényszög kapcsolatok jelentés tartamairól.
Nem utolsó sorban ismerjék meg ez által a saját horoszkópjuk adatait. NAP - jegy és (pontos születési időre készített) Aszcendens jegy adta jellemzéseket is.

Éppen ezért bárkinek elkészítem, (és természetesen AJÁNDÉKKÉNT el is küldöm megadott E – mail címre) a horoszkóp körét, akit a fentiek vezérelnek,(és nem csupán csak elemzést szeretne kapni) valamint megküldi nekem a Nevét, születési helyét, évét, hónapját-napját és természetesen a pontos születési idő óra perc pontosságát. (Mert ez adja meg a pontos Aszcendens jegyet és fokszámot, vagyis az I. ház kezdőcsúcsát és ebből következik aztán a többi a körben szereplő 11 ház adottságai is.)

Ebből aztán már én legtöbbször meg tudom ítélni, hogy kinek van szüksége esetlegesen közvetlenebb segítségre is.
Természetesen mindezek alapján igen csak sokan várakoznak már előtted.
Kérésedre (az adataid privát küldeményként történő megadásával), nagyon szívesen besorollak a várók sorában, de természetesen nem pénzért, ha nem itteni fizetőeszköz mellett, amely csak egy szívből mondott jó szó”KÖSZÖNÖM”.
Valamint esetlegesen a fórumon való hozzászólási megnyilvánulás lehetősége által.

Amennyiben érdekelnek téged is az asztrológia ismeretek és többet is, szeretnél ezekről megismerni, akkor szeretettel várlak téged is a tudásukat gyarapító a csapatba.
Meglátod, nem fogod megbánni, hiszen nem kell hozzá más, mint egy kis szorgalom és egy kevéske idő, és egy kis kreatív elkötelezettség. No. Meg legalább az, hogy aki erre veti a fejét, az, higgyen is Nap égi pályájának a csillagaiba. (Amelyeket, az adatlapomon is megtekintheted.)

Ugyan is az asztrológiai ismeretek olyan sokoldalú eszközt adhatnak nekünk, amelynek segítségével tökéletesen megismerhetjük Önmagunkat. De nem csak jellemvonásokat, az emberi kapcsolatokat, ha nem még az egészségre vonatkozó lehetőségeink is feltárulhatnak ez által,(lásd a fórumon a ma beírt kommenteket).
Amennyiben megértjük a bolygók adta hatásokat a képletünkben, illetve figyelemmel kísérjük a”Tranzit= körforgás adta fényszög hatások jelentéstartamait, akkor akár –sajátakarattal- jól is, időzíthetjük a cselekedeteinket is.

Azért mert horoszkóp kör alapján, a születés pillanatában felrajzolt égi térképet ismerhetjük meg. Mert ez – az egyedüli személyiségünk tükre. Ez adhat tanácsot a múltban elkövetett hibáink kijavításában, valamint a jelenlegi életünk egyes életszakaszaiban történtek megismerésében.

Arról már nem is beszélve, hogy segíthet abban is, hogy ne csak magunkat másokat is megértsük, például a saját énünk külső kivetítésekor a VII. házas párkapcsolat, és más az életfeladatok során kapott életcél megélésével.

Összegezve: én úgy gondolom, hogy - egy kis intuícióval fűszerezve - az asztrológia művészete abból áll, hogy az összefüggő egészet úgy lássuk, ahogyan azt nekünk a sorsunk a születésünkkor ránk ruházott.

Addig is, míg rád kerül a sor, igyekezz mennél több ismeretanyagot elolvasni, vagy esetleg kimásolni a fórumról, hogy a képleted alapján azokat majd rá tudd ültetni a saját horoszkóp köröd értelmezése.


1183. Ilcsi Mama2012-11-04 12:39
Bocs!A helyesírás hibáért, természetesen halottak a jó szó kifejezés.

1182. Ilcsi Mama2012-11-04 12:31
Kedves Svetus ez még neked és másoknak is szól a párnapja elmúlt hallotak napja alkalmából.

/Gárdonyi Géza/ Csillagok fölött.

Némelyek előremennek, és várják azokat, akiknek dolguk van még a földön. Néha a gyermek megy előre, néha a szülő. De a Teremtő úgy osztotta be, hogy aki csillagok, fölé kerül, legyen, aki várja őt ottan.

1181. Ilcsi Mama2012-11-04 12:26
Kedves Svetus.
Először is fogad együttérzésem az anyukád elvesztése miatt. Hiszen azért ment külföldre dolgozni, hogy ott jobban tudjon boldogulni. De majd az idő hozz neked vigasztalást, hiszen emléke ott lesz a szívedben és érezni, fogod, hogy mindig a segítőleg melletted áll majd.

Látod, hogy mennyire beigazolódnak a képletben adott jelentés tartalmak, ha a születési időpontos. (figyelmébe ajánlom ezt másoknak is, a saját képleteik vizsgálatánál). Hiszen nem is írtad akkor az 1177. számon a műtét jellegét, de az 1178. számon írtam neked, hogy a Mars a saját RÁK Napjegyedben áll a képlet szerint. Ez pedig az Epe műtétet jelezheti.

És milyen érdekes az, is hogy a bolygók leginkább akkor hozzák be a hétköznapi életben a változásokat, amikor Tranzit= körforgás következtében áthaladnak a Nap jegyen, vagy az aszcendens jegyen, arról már nem is beszélve, ha találkozik együttállásban a bolygó a képletszerinti sajátmagával.
Már pedig a múlthónap 27-én, amikor jelentkezett nálad a probléma, akkor a Mars éppen a Nyilas jegy 14° foknál haladt, ami ugye neked az Aszcendens jegyed, (Nyilas 11°). Vagyis orbiszon belül, be is hozta nálad az epebántalmak nehézségeit.
Aztán amit az epehólyag eltávolítására vonatkozó 11.27-ei állásról láthatunk, hogy a Mars már a Bak jegyben halad, majd 7-8° foknál, nézd csak meg az, napra küldött horoszkóp körnél, hogy a külső színes kis bolygó jeleknél a Bak jegy 7-8° fokán ott van együttállásban a Mars és ott sorakoznak a Tranzit jó * Sextil fényszög jelek is. Ráadásul a Bak jegy a képletben szemben található a 6. betegségházaddal, vagyis Rák jeggyel.
Ezért is adhattam megnyugtató bíztató szavakat a műtét kimenetelét illetőleg.
Sok szeretettel Üdvözöllek, és kívánom, hogy élj egészségben szép kis családod körében, és hozzon neked a sors megnyugvást az édesanyád elvesztése miatt is.
(válasz Svetus 1180. hozzászólására)

1180. Svetus2012-11-03 20:35
Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat Ilcsi Mama! Sok erőt tudok ebből meríteni. Sajnos ahogy írtad mostanában váratlan dolgok jöttek elő, meghalt mamám, anyukám a Sandy hurrikán kellős közepében volt, apukám sincs túl jól, ráadásul epekő miatt volt 27.-én bekerültem a sürgősségire és onnan már haza sem engedtek, vasárnap reggel volt egy kissebb műtétem (epevezeték bevágása) és 27.-én lesz az epehólyag eltávolítása. Szóval csak bizakodom hogy jó dolgok fognak történni ezek után.
Nagyon hálás vagyok és köszönök mindent! :o)
(válasz Ilcsi Mama 1178. hozzászólására)

1179. Ilcsi Mama2012-11-03 20:31
Még egy kis emlékezéssel a halottak napja alkalmából. Bizonyosan sokan ismeritek.

BÚCSÚDAL.

Zene Alex Tamás. Dalszöveget Elmondja: Sztankay István.

Itt állunk mind, úgy hallgatunk,
Mit mondhatnánk?
Nincs szavunk!
Szíved nem él, hová lettél?
Egyedül mentél,
Már csak emlék a kedves kép.

Úgy nevettünk nem is oly rég,
Tiéd a sok tárgy, ami velünk maradt,
Itt voltál, igaz.
Most búcsúzunk, most sírhatunk.
Nem ölel át két karunk.

Fagyott a Föld a mély bezárt.
Búcsúzunk!
Szívünkben élsz tovább!
Megrendülten gondolunk rád!
Nem hisszük el, hogy nincs tovább.

Mindenütt virág.
Kint alszol majd a hideg télben,
Eszünkbe jut néha éjjel,
Nem vagy többé, nincs ilyen más,
Mert egyetlen voltál!

1178. Ilcsi Mama2012-11-03 20:22
Kedves "Svetus".

November 27.-én ugyan még a növő hold ideje lesz, mert csak 28-án lesz Telihold, és 30—tól megy a hold csökkenő állásba. Ezek a csökkenő idők a legjobbak általában műtéti napoknak. De természetesen, ha előbb, muszáj, akkor nincs mit tenni, ha már ez a nap ki van jelölve.

Éppen ezért megnéztem a képleted, összevetve a műtéti nappal is. (amelyet most elküldök neked).

Ebből Te is láthatod, hogy műtét valamilyen ok miatt nem elkerülhető.
Ezt Te magad ott láthatod a képletedben, hogy a Hold/ amely egyébként a képletben Csökkenő hold időben állt a születésedkor a Halak jegyben, melynek az ura a Neptunusz bolygó. Neptun bolygó, mint orvost is jelző bolygó viszont Qvadrát állásban található.Vagyis valaminek a megoldását jelöli. Érdekes módon a november27—i nap képletében is a Neptun Qvadrát fényszögben van a Nappal, ami azt jelenti, hogy a műtét szükséges a gyógyulás érdekében, (még ha ez esetleg lelki eredetű gyógyulás is.)
Ugyan akkor a Radix képletben az is látható, hogy HOLD- Nap-és Uránusszal egy nagyon szép Trigon három szög fényszög kapcsolódás áll fent.

Az Uránusz egyébként jelenleg a KOS jegyben jár, melynek az uralkodója a Mars bolygó. Ami egyébként műtétet is jelölő bolygó. Te esetedben azért is, mert a képletedben a nappal egy jegyben a RÁK- ban/Holduralkodóval, található, és azért is, mert a 12. házban áll.

Már pedig novemberben 27.-én a Nap már a Nyilas jegyben /Jupiter uralkodóval, fog haladni, tehát a Kos jeggyel 27-én és a születéskor is a „Legharmonikusabb,” előnyös teljesülést ígérő sugárzás fényszögben volt és lesz is.
Pedig ugye tudjuk, hogy az Uránusz mindig gyors, hirtelen és váratlan dolgokat hozhat az életünkbe, amelyek lehetnek jók és rosszak is.

Nálad már csak ezért is bízhatunk a jóban, (ugyan nem írtad, hogy milyen műtét előtt állsz), mert nálad 6. betegségházad mely a képletedben, a Bika jegy csúcsánál található./ Vénusz uralkodóval. Mivel nincs bolygó a házban ezért annak az uralkodója miatt, valószínű, hogy Vénusz bolygó betegséghajlamaira következtethető vissza: Vesék a folyadékháztartás, nyirokmirigyek, ide tartozhat a pajzsmirigy is, és nemi szervek is. Valamint a szépészeti műtét is, abból a szempontból, hogy ki mennyire érzi magát otthon a saját testében.
Egyben arra is szeretnélek figyelmeztetni, hogy a testsúlyod érdekében csak is természetes táplálék által bevitt dolgokat fogyassz, és ne különböző fogyasztó szereket, ugyan is azok a betegséghajlamaid miatt nem tesznek jót az egészségednek.

Valamint ide sorolandó még a Rák/nap jegy betegséghajlamai miatt: a gyomor és az itt található, Mars bolygó miatt az epe is, mert a Mars a sebészetet is uralja.

És ha ez még nem lenne elég, ahhoz, hogy félelmed elmúljon, akkor talán az is adhat támpontot, hogy a Vénusz és Szaturnusz bolygó is, most a műtéti napon is a Skorpióban halad, a saját képletedben pedig a. 11. vágyak remények házában is Szaturnusz nem gördít akadályt a gyógyulás elé, valamint még a Marsnak is Trigon fényszöge van az alapképletben is, és 27.-én is, Bakban haladó Mars bolygónak a Vénuszhoz is, és a Szaturnuszhoz is, jó fényszög kapcsolat van.
Természetesen érezni fogod, hogy ott leszek veled és drukkolok majd neked a gyógyulás érdekében.
(válasz Svetus 1177. hozzászólására)

1177. Svetus2012-11-03 14:46
Kedves Ilcsi Mama jó olvasni az írásaidat, légyszives ha ráérsz akkor nov. 27.-én gondolj rám,küldj sok-sok pozitiv energiát, úgyanis műtétem lesz amitől nagyon félek :o(. Köszönöm! :o)

1176. Ilcsi Mama2012-11-02 17:06
Többeken azt kérdezitek tőlem, hogy én mit gondolok a 2012. év végi világvégéről?

Forrás: Wikipédia, nagyboldogasszony.lap. modul,

Sokakat foglalkoztat a 2012. december 21.-re jelzett napnak a jelentősége. A Biblia szerint Jézus mondotta;
„Új parancsot adok néktek, és ez a SZERETET. Ez a minden hibát törlő program, mely kijavítja a hibákat anélkül, hogy újra értelmezni kellene a régmúlt hibáit, és előre vetíti a szebb jövő képletét a szeretet útján.

A monda szerint A KEZDET VILÁGÁBÓL, A KOS CSILLAGKÉPBŐL, érkezett a Földre az első emberpár ADAMU=Ádám és HÉVEKUS=ÉVA, amikor a Föld napja a KOS jegyében állt.
NIMRÓD bolygó 3600 évente érkezik földközelbe. Erről a bolygóról érkeztünk valamennyien a kos csillagkép szülöttei a földre. Ezen bolygó királya NIMRÓD a Magyarok Ősapja. Kezdetben az első utat a teremtő Atya és Anya ADAMU és HÉVEKUS személyében tette ezt meg, hogy földön népesítse be fiaival, lányaival a földet.
Majd első égi fiára bízta a földi királyságát. Méltón készüljünk fel fogadására 2012-re. A Mars és a Jupiter között elhaladó NUBIRA bolygóról érkeztek mindig űrhajókkal a maya, egyiptomi ábrázolások, Világosabb a napnál is”. Vagy is a nap fényénél a NIMRÓD bolygó sokkal fényesebb, mindössze azért nem látszik, mer a nap mögül, jön egy ellipszis pályán, ami miatt a bolygó fényét a nap kitakarja és így érthető a TURUL mit jelent HÁTURUL jön.
Az a mi urunk. Ezért madár formában ábrázolták, hogy még érthetőbb legyen. Szárnyal szabadon, mint a madár. Mint a MADAR a BOLYGÓ jele az egyenlő szárú kereszt.
Amikor István király felvette a kereszténységet, valójában nem tett mást, mint megerősítette az ősi hitét népével, s annak égi királyával. 25920 év itt a földön az egy égi esztendő odafenn 25920 év itt a földön az egy égi esztendő. /Erről bővebben a Nagy Napciklus leírásomban is, olvashattok, kiegészítve a Rege a Csodaszarvas meseszerű gyűjteményemmel, valamint e témakörre írt Arany János versét is megtalálhatjátok itt a fórumon).

Valószínű, hogy az ókori népek sokkal fejlettebb csillagászati ismeretekkel rendelkezhettek, mint ahogy ezt manapság a hivatalos álláspont képviselői állítják. A Nimrud - tábla az egyik bizonyíték lehet arra, hogy ismerték az égitesteket és a Nibiru bolygót.
A tábla egy hatalmas kőfaragvány, amelyet Törökországban fedeztek fel. Ezen a kőtáblán örökítették meg a Nibiru utolsó áthaladását. Manapság érthetetlennek tartják, hogy az ősi sumérok honnan is szerezték a csillagászati ismereteiket. Aztán találtak már olyan régészeti bizonyítékokat is, mint a Nimrud – lencse. Módszeresen cáfolnak viszont, minden olyan információt, ami azt támasztja alá, hogy az asszírok sokkal fejlettebbek voltak csillagászati szempontból, mint azt ma gondolnánk.
Nimrud-tábla egy elég jelentős művészeti alkotás lehet, amelyet azért elég körülményes lenne besöpörni a szőnyeg alá. A faragvány a törökországi Nimrud Dag-ban található monumentális szobrok társaságában tekinthető meg.

Az oroszlán csillagkép felett három bolygó látható a Mars, Merkúr és a Jupiter a csillagképtől jobbra pedig a Nibiru. A sumérok természetesen ismerték ezeket, az égitesteket és azzal is tisztában voltak, hogy a keringésük hogyan viszonyul a Nibiruhoz. A sumér pecséthengereken ábrázolásokat találhatunk a Nibiru pályájának mozgásáról. Olyan kardinális csillagászati pontokat neveztek meg a sumérok, amelyek segítségével a Nibirut azonosítani lehet. Ebben a három fentebb látható bolygónak, a Marsnak, a Merkúrnak és a Jupiternek kulcsfontosságú szerep jutott. A Nibiru, amikor belép a naprendszerbe legelőször a Merkúrral, találkozik. Ekkor együttáll a Merkúr bolygóval és harminc fokos szöget zár be a Föld pálya kistengelyével. A második találkozási pont a Jupiter pályájával történik és szintén kb. harminc fokos szöget zár be a Föld kistengelyével. A harmadik találkozási pont már a napközelpontjával történik. A kutatók szerint egykor éppen itt ütközhetett a Nibiru vagy az egyik holdja a Földdel, amely során az élet átkerült a bolygónkra. A Nimrud - táblán látható konstelláció érdekessége, hogy ötvenévenként ismétlődik.
Az ötvenes szám, elég beszédes szám mivel kapcsolódik Mardukhoz.
A számítások szerint 2012-ben következhet az áthaladás, de ez csak akkor válik biztossá, (írta a szerző), ha 2009-ben a déli féltekén szabad szemmel is észlelhető lesz a Nibiru. (Bizonyos források szerint: 2009 nyárvégén ősszel a lemenő nap fényénél különös erős fény volt látható az égen, ami nem a lenyugvó napnak volt köszönhető.)

Nibiru névre keresztelt bolygó, melyről állítólag már a Sumérok is említést tettek, éppen 2012-ben ér a Föld közelébe. Egyes feljegyzések szerint, amikor a 3600 évente visszatérő égitest ideér, a Föld polaritást válthat, de az is lehet, hogy megáll a forgásban néhány napra, vagy akár hetekre. Ennek eredményeként vulkánkitörések, földrengések és egyéb katasztrófák következhetnek be, de az is lehet, hogy hirtelen beáll a következő jégkorszak.

Az én véleményem szerint: (Lásd az erről már előzőekben bővebben is, írt leírásomat a fórumon.)

Hasonló más írások és következtetések sokakban kelthetnek félelmeket a 2012. év végére várható világvége hangulatban.

A jelenkori modern csillagászati űrtávcsövekkel, manapság már sok mindent felfedezhetünk a világűrben. A NASA kutatásai szerint viszont nem lesz semmiféle bolygóütközés, nem jön semmilyen 10. -12. bolygó sem, mindössze arról volt szó, hogy az infra fényben számos, eddig nem látott tárgyat találtak, amiket még nem azonosítottak be, és pólusváltás is csak párezer év múlva lehetséges.
Én úgy gondolom, hogy az időjárás változásokat legfőbbképpen a HOLD befolyásolja (gondoljunk csak az ár-apály jelenségekre, vagy az esős és az aszályos évekre).

Már, pedig mint a HOLD, mint második Fő világosítónk FÖLD kísérője, ezért úgy, mint az univerzum többi bolygójának is, a NAP rendszerben, kölcsön hatása van egymásra.

A változás kora - avagy az emlegetett, maya naptárszerinti 5126 éves ciklusának 2012-ben lesz vége. Tehát a Maya naptár szerint nem az idő ér véget, hanem csak az időszámítás aktuális ciklusa. „Dimenzióváltásról, 2012-ben” már sok minden lehetett olvasni. Amennyiben ma élnének maják, valószínűleg 2012. december 21-én egyszerűen újra kezdenék a naptár számolását, és megújulási szertartásokkal ünnepelnék az új világ kezdetét.

Időjárási szempontból pedig ahhoz, hogy ilyen hőmérsékletváltozás legyen ilyen rövididő leforgása alatt, én úgy vélem, hogy badarság.

Már csak azért is, mert a csillagokból az emberi életekre gyakorolt hatásaiból sok minden kiolvasható. Már pedig nem jelez semmilyen tudományos megfigyelési adat ilyen katasztrofális változást.
Asztrológiai szempontból pedig a csillagok, azt üzenik, hogy igen, valóban nagy változásoknak kellene bekövetkeznie. Azonban annak egy TISZTULÁS, és átalakulási átrendeződésnek kell, hogy legyen, ahol a munka és az emberek egymásiránti szeretetén és nem a gyűlöleten kell, hogy legyen a hangsúly. Amennyiben megnézzük az eltelt időkben a Plútónak a Bak jegyben haladó időket, akkor hatalom, az elnyomás bástyái épültek, illetve rombolódtak le. Az említett évszázadokban valóban járványok pusztítottak, és gyakran volt éhínség is, és voltak katasztrófák is.
A változás igényét, PLÚTÓ, mint a tömegek bolygója, már 2008-tól a Bak jegybe való lépésével felvetette. Gondoljunk csak a pénzügyi válságra. De ha Kínai asztrológia szerinti TIGRIS év jelentését nézzük, akkor abból is az volt ki olvasható, hogy 2010-2011. év nem egy értelműen békés év lehet. Ugyan is a keleti asztrológia szerint a Tigris évet a megfigyelések szerint gyakran kíséri dráma, feszültség, felfordulás, és katasztrófa. Ez az időszak szokatlan, kedvezőtlen időjárási jelenségeket, égi és vízi katasztrófákat, földrengéseket is hozhat.
Politikai helyzet ingatag, jellemzője a hatalom átvétel, a pénzpiac is drámai gyorsasággal változik. Azonban a 2012-től 2013.-ig tartó Sárkány éve már a nagy elgondolások éve lehet.

A Szaturnusz bolygó, ekkor a Mérleg és a Skorpió jegyekben járva, óvatosan megfontolt, sorsszerűen kiegyensúlyozott döntéseket, kényszeríthet ki. Neptunusz bolygó a Vízöntő és a Halak jegyben halad, ekkor még a kollektív vágyakat és a bizonytalanságot is tükrözheti. Azonban a Plútó a Bak jegyben haladva arra is, sarkalhat, hogy a társadalmi kettéosztottság helyett az összetartást fejlessze ki. Azért, mert a Plútó a tömegek bolygójának számít. Kapcsolatban van a tömegegek sorsával, melyben minden ember osztozik.
Az Uránusz bolygó is a Kos jegyben jár sokáig, amelyek új társadalmi irányzatokat és fejlődést ígérnek.
Tehát azt láthatjuk, hogy régi, elavult rendszereket drasztikusan és végérvényesen lerombolva egy teljesen ÚJAT, egy magasabb minőségűt hozzunk létre.

Ha azt vesszük figyelembe, hogy az Uránusz is már 2011 tavaszától a Halak jegyből átlépett Kos jegybe, ahol 2018-ig halad majd, és ha két ilyen teremtő bolygó fényszögeivel találkozik az univerzumban, akkor a valóban korszakalkotó változásokat jelezhet az emberiség történetében.
Ez aztán azt is hozhatja magával, hogy drámai hatású, újjászületés, vagy hirtelen változás lehetséges, amely az Uránusz bolygó hatására oly jellemző. Ez azonban az emberiségre, lehet kedvező és kedvezőtlen is. Mint minden planéta szimbólum szerinti energiát megélhetjük fizikai szinten vagy érzelmi szinten. Ha, azonban mindenki szellemi szinten éli meg a személyes életfeladatát, akkor mindig valami nagyon jó eredmény keletkezhet belőle.

Plútó bolygó szellemi szintű megélésének a legfontosabb változata, a ránk ragasztott ítélkezés, mások által kijelölt út, vagyis (ezek Szaturnusz analógiák) elhagyása után, ne a félelemmel foglalkozzunk, hogy mi is fog történni, ha nem felelősséggel vállaljuk fel a saját utunkat. Ezért az egyéni életekben, arra számíthatunk, hogy életünk bizonyos területein jelentős változások történhetnek, és ezeknek az új energiáknak a helyes kezelése e1engedhetetlen, ahhoz, hogy átvészeljük ezt az időszakot, és a lehető legtöbbet és a legjobbat hozzuk ki belő1e. Amíg az Uránusz inkább az egyes csoportok jövőjére irányul, amelyek új társadalmi irányzatokat és fejlődést ígérnek, akkor szintén 2011.-ben a Halak- jegybe lépő Neptunusz is a kollektív vágyakat és a bizonytalanságot tükrözhette.

Ezt még folytathatnánk azzal is, hogy a Szaturnusz bolygó 2012. október 6.-tól már átlépett a Skorpió jegybe. Amikor is, már, mint egyéni sorsbolygó” óvatosan megfontolt, sorsszerűen kiegyensúlyozott döntéseket, kényszeríthet ki belőlünk. Neptunusz bolygó is majd a Halak jegyben tovább haladva, mivel egyben a jegynek egyik ura is, teljes egyesülésre a forráshoz való visszatérésre való vágyat hozhatja be. Már csak azáltal is, hogy a Neptun jele által a három ág tudat oldalait mutatja. A tudatalatti elmét, a mindennapi tudatosságot, és a kozmikus tudatot is képes összehozni. Azért mert a Neptunusz olyan határok átlépésének a vágyát képviseli, amelyek a legnagyobb szélsőségek között képes mozogni. Vagyis a tudat, a felvilágosodás, magasabb szintjének, az elérésnek a vágyát képviseli. Már csak azért is, mert a Neptun a VÉNUSZ magasabb oktávja, ami által a feltételnélküli szeretetlehetőségét adhatja nekünk.
Ezáltal a Plútó a Bak jegyben haladva arra is sarkalhat mindenkit, hogy a társadalmi kettéosztottság helyett az összetartást fejlessze ki. Azért, mert a Plútó ugyan a tömegek bolygójának számít, kapcsolatban lévén a tömegegek sorsával is, melyben minden ember egyéni módon is osztozik.
Ezért aztán az Uránusz bolygó hatásai is a Kos jegyben új társadalmi irányzatokat és fejlődést ígérhetnek az egyéni életekben is, mivel 2013-tól már várható a gazdasági fellendülés is.
A Napnak valóban vannak ciklusai, de ezek igen jól ismertek és dokumentáltak. Körülbelül 11 évente van ennek a ciklusnak „maximuma”, amikor is sokkal több napkitörést figyelhetünk meg, mint máskor. Ezek azonban nem veszélyeztetik a földi életet. 2012. évi várt esemény időpontjához legközelebbi napfogyatkozást már esetleg érdemes megvizsgálni, azért mert 2012. november 13.-án napfogyatkozás lesz a Skorpió jegyében, és december 21.-én a napforduló a galaxis síkjával egy vonalba fog kerülni. Majd december 31.- én a „Szíriusz”egy vonalba áll a Földdel és a Nappal is, de hiszen voltak már máskor is, bizonyos bolygó együttállások, 2005.-ben például 26° fokkal tértek el a képzeletbeli egyenestől a felsorakozó az égitestek, vagyis kevésbé pontosan rendeződtek egyetlen sorba. Kétségtelen, hogy most az úgynevezett „tökéletes együttállást” prognosztizálják, ugyanakkor 1997-ben sokkal tökéletesebb volt az együttállás, mint ami most jön, mégsem ért véget a világ, még sem lett világ vége!
Az Uránuszi tisztulás és a radikalizmus az élet minden területére igaz lehet, emberi kapcsolatok, gazdasági élet, de még az étkezési szokások, a szellemi élet, és no, meg a „Föld Anyára” való szeretettel való odafigyelés mindezek közül is leg fontosabb lehet.

Hiszen minden jegy, amely emberi alakot ábrázol a zodiákusban, az emberek számára jelezhet esetleg előre valamit. Minden, amelyek a Földre is, vonatkozót jelezhetnek, a Nap fogyatkozás szempontjából egészen általános vihar károkat okozhatnak, de ezeket is csak a neki megfelelő időkben. A téli jegyekben, jelezheti, továbbá a pénzügyekben történő változásokat is.

Nos, úgy tűnik, hogy ennek a katasztrófának is végül „Happyend” lehet a vége.

Reméljük, hogy a világ teljes egészében nem fog elpusztulni, és minden fenyegetettség ellenére sem pusztul ki az emberiség. Nagyobb fordulatok a világot ma uraló hatalmak, társadalmi rendek működésében várhatók. Ám az, sem mint egyetlen nagy fordulat, inkább csak egy lassabb folyamatként mehet majd végbe.

Én úgy gondolom, hogy ha már megváltoztatni nem is tudjuk a világ eseményeit, legalább ne essünk pánikba, ne üljünk fel mindenféle mendemondáknak, hanem gondolkodjunk tárgyilagosan, a saját fejünkkel, és vizsgáljuk meg lehetőségeinket képességeink szerint, abban, amiben mi tudunk, tegyük a jót. Bízzunk abban, hogy amennyiben mindenkit a jó szándék vezérel, nem követünk el túl nagy hibákat.

Ebben, témakörben általam felhasznált és ajánlott irodalom: Apocalypse 2012.

1175. Ilcsi Mama2012-11-02 15:54
Kedves indigó60, és másook is, aki ESETLEG KÍVÁCSI A BOLYGÓK LÁTHATÓSÁGÁRA is.(A bolygók közeli képei az adatlapomon is megtekinthetők)

ÉGI KALENDÁRIUM: /2012. NOVEMBER HÓNAP.
FORRÁS/ CSILLAGÁSZAT.HU/ MCSE - POLAIS.

Merkúr: A hónap elején felkeresése még megkísérelhető napnyugta után. Ekkor háromnegyed órával nyugszik a Nap után, de láthatósága gyorsan romlik. 17-én alsó együttállásban van a Nappal. Hamarosan megjelenik a keleti égen, 20-án már fél órával kel a Nap előtt.

Vénusz: A hajnali égbolt feltűnő égiteste, magasan ragyog a keleti égen. A hónap elején még három és fél, a végén két és fél órával kel a Nap előtt.

A föld kísérőjének a holnak, mint a második fővilágosítónknak: November 13-án, a hajnali égen szerencsés esetben megpillanthatjuk az év legvékonyabb holdsarlóját. A Hold alig fél órával kel a Nap előtt, a sarló 16-17 órás lesz, amelyet tiszta, száraz idő esetén láthatunk a délkeleti horizonton felbukkanni.
NOVEMBER 28: FÉLÁRNYÉKOS HOLDFOGYATKOZÁS LESZ.

Mars: Előretartó mozgást végez a Kígyótartó, majd a Nyilas csillagképben. Két órával a Nap után nyugszik, este kereshető a délnyugati ég alján.

Jupiter: Hátráló mozgást végez a Bika csillagképben. Este kel, az éjszaka nagy részében látható délkeleti-déli égen, mint feltűnő égitest.

Szaturnusz: Előretartó mozgást végez a Szűz csillagképben. Hajnalban kel, a napkelte előtt látható a délkeleti égen.

Uránusz: Az éjszaka első felében kereshető a Halak csillagképben

Neptunusz: Az éjszaka első felében figyelhető meg a Vízöntő csillagképben. Éjfél körül nyugszik. Mozgása 11-én vált hátrálóból előre tartóra.

BOLYGÓ EGYÜTTÁLLÁS A SZŰZ CSILLAGKÉPBEN.

November 27-én napkelte előtt kb. két és fél órával kel fel a délkeleti égen a Szűz csillagképben a Vénusz és a Szaturnusz párosa, így teljesen sötét égen csodálhatjuk meg őket. Mindössze 34 ívperc távolságra lesznek egymástól! A párost mintegy egy órával követi a Merkúr is, amely a Mérleg csillagképben bukkan fel a horizonton. Némi szerencsével a bolygóegyüttállást akár az állatövi fény kúpjában is nézhetjük, hiszen az őszi hajnalok lehetőséget adnak erre is; ha tiszta az ég és jó az átlátszóság.
(válasz indigo60 1174. hozzászólására)

1174. indigo602012-11-02 14:37
Ilcsi Mama!!Köszönöm!!!!!!
(válasz Ilcsi Mama 1171. hozzászólására)

1173. Ilcsi Mama2012-11-02 07:47
Kedves "Aqiatika".Sajnos ismételten vissza utasította küldeményt a kiszolgáló. Jó lenne, ha G-mailt nyitnál, azon talán sikeres lehetne a horoszkóp kör elküldése.

Vagy lehet, hogy az a baj, hogy a @ jel előtt nem . hanem - jel van?
Innen fórumról (dirrekt) másolva vettem fel most is, a címjegyzékembe és azt írja, ki, hogy nem érvényes E-mail cím.
(válasz Aquatica 1169. hozzászólására)

1172. Ilcsi Mama2012-11-02 07:04
Kedves „Ramooona”. (Talán mások is, akit ez érdekelhet)

Majd, h meglesz a pontos születési óra perc időd, akkor látható lesz egész pontosan, hogy milyen jegyben, milyen házban és hány fokon található a „RADIX” születési képletben a Szaturnusz bolygó. Akkor majd meg nézheted, hogy rád hogyan miként lesz érvényes a felező Szaturnuszi ciklushatás. Ugyan is jegy és házhatások jelentőségét mindig figyelembe kell venni. Sőt még a jegyuralkodók is beleszólhatnak az értelmezésbe.

Egyszer azt írtad nekem, hogy „Kicsit el vagyok keseredve, nincs sikerélményem.”

Nos. Pontosan, ezt mutathatja meg a Szaturnuszi ciklus idők vizsgálata.

Ugyan is a Szaturnusz, amelyik házban áll ott mutathatja meg a legmélyebb stabilitást, vagyis az egyén önmaga csorbíthatatlanságát. Már pedig az elkövetett hibákat csak is úgy tudjuk az életünkben kijavítani, ha azokból tanulunk. Tehát pontosan az a célja Szaturnuszi ciklusok jelentőségenek, hogy rá ébresszen bennünket, arra, hogy mit nem tettünk jól eddig az életünkben.
Nézzünk szembe a tényekkel!
Ennek a mottója lehetne!
Érdemes megvizsgálni azokat az éveket, hogy mik is történtek, akkor az életedben és tanulj belőle, hogy többször ne kövesd el ugyan azon hibákat.

A Szaturnusz első 29-30. éve, vagyis az I. Ciklusban a függésből a függetlenség korszakát éljük meg. Tehát gyakran jelöl változásokat az emberi kapcsolatokban. (tanulás, szülői ház elhagyás, költözés párkapcsolat, stb..)
A Radixban a házban, a jegyben való fokszám szerinti visszatérések alkalmával a Szaturnusz bolygó mindig hasonlóan és tartósan fejti ki hatását. Ezért érdemes számot vetni az eltelt időkben történtekkel. A periódus végéig meglehet szabadulni számos egykori korlátoktól, elkövetett hibáktól. Megszabadulva a rossz dolgoktól, lehet élettervet készíteni, új cél feladatokat kitűzni.
Ekkor a szabad akarat is működik az életben. A lehetőség nyitva áll. Ilyen szabad lehetőség nem lesz még egyszer. Ekkor a döntés a saját kezünkben van. Cselekedjünk és döntsünk bölcsen, hiszen ekkor a szabad akaraton áll, hogy a sorsunkat hosszú időre - ha nem egy egész életre- maghatározzuk. Ez az időszak mindig emlékeinkből kitörölhetetlen feszültségekkel terhes, melyek akkor érnek a tetőpontjukra, amikor a Szaturnusz (valahol egy év és tizennyolc hónap közé eső távolságra) megközelíti saját születési pozícióját. Ezek a felező idők, vagyis amikor a Radix helyeszerinti jeggyel szemben halad át éppen Tranzit módon a Szaturnusz bolygó.
Ugyan is a Szaturnusz a Napkörüli pályáját pontosan 29. Év és 167. nap alatt kerüli meg, és egy –egy állatövjegyben két és féléveket tartózkodik.
Amikor a Szaturnusz pontosan ugyan arra, fokszámra és vissza a Radix képletben, ahol a születéskor volt található akkor van az életkornak megfelelő I. II. III. Szaturnuszi ciklusidő.
A Szaturnuszi II. ciklus idő általában az emberek életében olyan 54-65. évekre tevődik, attól függően, hogy ki mikor született és hol melyik jegyben állt a születési”Radix” képletben a Szaturnusz.
A III. ciklus év pedig ezt követő 29-30, év után várható, olyan 80. évek derekán 87. évben. Ennek a ciklusnak is a felező ideje, pedig 70-es évek közepére teendők. (Vagyis, amikor a Szaturnusz saját magával a „Radix”jeggyel szemben lévő jegyben oppozícióba, vagyis
- szembenállásba - kerül. Szaturnuszi felező idő 180° szembenállás oppozíció= diszharmonikus fényszög. Nagy feszültségeket hozhat, a megoldás csak nagyon nehezen leginkább csak akkor teljesülhet, ha más bolygóktól, akkor jó fényszög kapcsolatokat kap ez az állás.

Mivel azonban a Szaturnusz legtöbb esetben a képletben is látható „R” jelzéssel, vagyis „Retrográd” módon haladhat, ezért aztán többször is érintheti ugyanazokat a pontokat a hátra, majd ismét előre haladása során.
Persze akinek nincs „R” jelzés a képletében a Szaturnusz bolygó mellett, azokat is érinti a TRANZIT fényszög hatás, akkor, amikor egyébként is a Szaturnusz Retográd módban haladva járja a körútját.
Jelenleg, vagyis 2012. november elején a Szaturnusz bolygó a Skorpióban halad 3° fok körül.
Folyamatosan halad előre a jegyben 2013. márciusig, ahol el fogja érni a 12° fokot.
Innen majd március második dekádjától kezdve „R” módon hátrálni fog 11° fokra.
Áprilisban 10-9° fokon, májusban 8-7°, júniusban 6-5°, fokig, majd megfordulni látszik, hogy majd július utolsó 10 napjában már ismét előre haladva 6° fokon halad tovább. Augusztusban már ismét 7-8-9°, októberben 10-11-12° fokra ér vissza.

Itt, aztán amikor hátra lépett, majd ismét előre haladva is érinti azoknak a képlet szerinti ° fokszámát, akiknek éppen valamely házban
- jegyben ezeken a ° fokszámokon található a Szaturnusz bolygó, bizony-bizony azon a területen igen csak megmozgatja az életüket, mert ekkor az áthaladásokkor megmutatja azt az élet területet, amely jól, vagy kevésbé jó módon érintett lehet a változásokban. Azért mert (más bolygóknál is) Tranzit* hatások hozzák általában a leg észrevehetőbb hatásokat a hétköznapi életben.

Mivel tudjuk, hogy Szaturnusz a sorsszerű megpróbáltatásokra és vizsgatételekre is utal.
Kronosz az idő: Ha eljön az idő, akár jó akár rossz az, bizony eljön.
A Szaturnusz visszatérései, vagyis az önmagával alkotott fényszögei azt mutatják meg, - mint amikor az ember a tükörbe néz-. Ez a visszatükröződés. És ha felismerjük például önmagunkat, akkor képesek vagyunk változtatni a sorsunkon.
SZATURNUSZ mindig valamilyen keménységet, nehézséget is hoz.
Valamint a SZATURNUSZ a legjobb nevelő is.

A harmadik Szaturnuszi ciklus átvonuláshoz már gyakran társulnak képzelt vagy valós egészségügyi problémák is. Sőt, ha valaki nem tudja helyén kezelni ezt a helyzetet, akkor folyamatosan harcban áll a világgal, megkeseredik, a kitűzött cél elérése nem örömet jelent már számára, hanem az annak elérése unalmas harccá válik. Ezt az időszakot anyagi visszaesés is előzheti meg, vagy társulhat hozzá. Ekkor ajánlatos mindenkinek magába nézve meg keresni a nehézségek gyökereit. Felül kell vizsgálni az elérhető célokat és módszereket, azért, hogy ezzel a visszaesést követő években a lehető legtöbb eredményt lehessen el érni.

Ez a Tranzit időszak, ha kellően át gondoljuk, és felkészülünk rá, még tartogathat számunkra
- jó bolygó állásnál -, akár még boldogsággal teli lehetőségeket is.
Ebben az időben fokozottan oda kell figyelnie mindenkinek az egészségére.

Ezt honnét is látjuk a horoszkópban?
Először is figyelembe kell venni a NAP jegyhez társítható betegség hajlamokat.
Majd az Aszcendens jegy és annak az uralkodó bolygójának a betegséghajlamait. Illetve a 6. és 12. házak uralkodó bolygóinak a jelentés tartalmát is. (Ugyan is, mint tudjuk az aszcendens jegy uralkodója egyben az egyén személyi bolygója is). És amennyiben a személyi bolygó esetleg még a 6-12. házakban is található, mivel azok elsődlegesen az egészségi viszonyokra utaló házak, a 6. Ház általában a múló betegségekre, míg a 12. Ház főleg a krónikus betegségek mutatója lehet a képletben.

Aztán még a többi bolygók betegség hajlamai sem elhanyagolhatóak, ugyan is, ha kellően oda figyelünk ezekre, akkor kis odafigyeléssel, megfelelő étrenddel, a testünk karbantartásával, megelőzhetjük a betegségek kialakulását.
(A legközelebbi alkalommal a bolygók betegség hajlamait is leírom nektek.
Ugyan is Nap jegy betegséghajlamairól szóló leírást már megtalálhatjátok a fórumon.)

Végezetül itt még esetleg kell egy kis magyarázatot adnom a „Retográd „jelenséggel kapcsolatosan: Jele:® a bolygók, <a Nap és Hold kivételével> esetenként úgynevezett „retrográd= előre és hátráló mozgást végeznek. A Földkeringési sebessége folytán áll elő az a helyzet, hogy körutunk bizonyos pontjára érve, az egyik- másik bolygót úgy látjuk, mintha megfordult volna, és visszafelé haladna, valóságos mozgásának irányával ellentételesen. Ezt „Retográd” mozgás jelenségnek nevezzük.

Úgy kell ezt elképzelni, mint mikor egy vonaton utazva egy gyorsabb vonat halad el mellettünk. Ekkor mi úgy érezzük, mintha hátra felé haladnánk, pedig valójában csupán lassabban haladunk előre a másik vonathoz képest. A „retrográd” mozgás nem változtatja meg egy planéta alapvető lényegét: csupán némi kép megváltozik az energia kifejeződési formája. A „retrográd”® hátráló mozgás jelenségei az asztrológia szempontjából észrevehető hatásokkal járnak, mert többször is érintik hátra és előre haladáskor ugyanazt a területet. Szaturnusz esetében pedig ezt akár sorsterületnek is mondhatnánk.
(válasz ramooona 1170. hozzászólására)


1171. Ilcsi Mama2012-11-02 04:54
Kedves Fórumlátogatóim!
Engedjétek meg, hogy a HALOTTAK NAPJA Ünnepén az emlékezés, az együttérzés erejét, továbbítsam ezúton is nektek az eltávozott szeretteink emlékére.

MINDENSZENTEK! (Latinul: Festum omnium sanctorum).
A katolikus és az ortodox keresztény egyház ünnepe.
A katolikus egyház november 1.-én az ortodox pedig egy héttel később tartja.
Az ünnep és az azt követő halottak napja
- egyházi jellegén túl,- fokozatosan általános népi megemlékezésé is vált.
Ilyenkor mindenki kilátogat a temetőbe, meglátogatja elhunyt hozzátartozóit.
Megtelnek a sírok őszirózsával, krizantémmal, az elmúlás jelképes virágaival.
Az emberek gyertyákat, mécseseket gyújtanak az elveszített szeretteik emlékére.

Halottak napját november 2-át 998 óta tartja meg az egyház.
E napon gyertyákat és mécseseket gyújtva emlékezünk elhunyt szeretteink emlékére.
Aki ezeken, a napokon – valamilyen ok miatt - nem tud kimenni a temetőbe otthon is, meggyújthatja az emlékezés lángját szerettei emlékére.

Fogadjátok tőlem, ezt az üzenetet együttérzésem jeléül az eltávozott szeretteink emlékére!

Lobogjanak a gyertyák a családért a rokonokért, a barátokért, vagyis mindenkiért,
Akik egykoron közel álltak a szívünkhöz.

ADY ENDRE Halottak napjára.

Halottja van mindannyiinknak,
Hisz percről-percre temetünk.
Vesztett remény mindenik percünk,
És gyászmenet az életünk.
Sír hantolunk és gyászolunk mindig,
Temetkező szolgák vagyunk.

Dobjuk el a tettető álcát!

Ma gyásznap van, ma sírhatunk!

Annyi nyomor, annyi szenny, vétek,
Undorít meg e sárgolyón.
Hulló levél hányszor feledtet,
A megváltó gyilkos ón.
Óh, hányszor kell a sírra néznünk,
Hogy vigasztalódjuk önmagunk.

Dobjuk el a tettető álcát!

Ma ÜNNEP van, ma sírhatunk!

/Albert Schweitzer/. A fiatalság mércéje.

A fiatalság mércéje nem az életkor!
Ha nem a szellem és a lélek állapota.
A fiatalság: az akarat és képzeleterő!
Az érzelmek intenzitása, a
Jó kedv és kalandvágy győzelme a lustaságon!
Csak az öregszik meg, aki lemond az eszményéről.

Az élet múlásával ráncos lesz az arcod,
De ha kialszik benned a lelkesedés,
Akkor a lelked ráncosodik meg.
A gondok, kétségek, az önbizalom hiánya, mind hosszú évek,
Melyek nem csak a testet húzzák le a föld porába, he nem a lelket is.

Az ember - akár tizenhat éves, akár hatvanhat - csodára szomjazik!

Az a fiatal, aki elámul a CSILLAGOK örökké valóságán,
A gondolatok és dolgok szépségén.
Az a fiatal, aki nem fél a kockázattól.
Az a fiatal, aki gyermeki kíváncsisággal várja mi lesz holnap.
Szabadon örül mindennek.

Olyan fiatal vagy, mint a reményeid,
Olyan öreg vagy, mint a kétségeid.
Olyan fiatal vagy, mint az ÖNBIZALMAD,
Olyan öreg, vagy mint a félelmeid.
Olyan fiatal vagy, mint a hited,

Öreg, mint a csüggedésed.

Fiatal vagy, amíg befogadod:
A –szépség, az öröm, a merészség, a nagyság az ember, a föld a végtelenség – hírnökét!
Csak akkor öregszel meg: ha már nem szárnyalsz és hagyod, hogy a
Pesszimizmus és cinizmus megdermessze a szívedet.

Mi a nagytitok? Úgy járni végig az életutunkat, hogy ne kopjunk el.

EMBERNEK lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes!
Arra is szükség van, hogy mint EMBEREK jelentsünk valamit a többi embernek.
Légy boldog, úgy ahogy óhajtod!
Az életcél úgyis ez csupán.
Jelened legyen mindörökké oly szép, hogy ne is vágyhass szebb jövő után.

1170. ramooona2012-10-31 19:13
Drága Ilcsi mama,
a 1168. hozzászólásban olvastam a Szaturnusz hatásáról. Ez mindenkire igaz?
Pl. én idén töltöm a 43. évemet, és nem alakul jól az évem.

1169. Aquatica2012-10-31 16:02
nem tudom mi lehet a hiba
az email címemmel
de ezt használom: gergely_birgitt@yahoo.com.
előre is köszönöm a leírtakat, bízom benne hogy minden jobb lesz :).
(válasz Ilcsi Mama 1168. hozzászólására)

1168. Ilcsi Mama2012-10-31 14:59
Kedves „ Aquatica”. Először is az édesanyád képletét több okból sem tudom elkészíteni. Elsősorban, azért mert nem tud róla, és ez etikai kérdéseket vetne fel. Másodsorban pedig azért, mert az időpont sem pontos valamint a születési hely sem szerepel a Placidus programomban.
A Te születési helyed vonatkozásában is lehet némi eltérés az Aszcendens és az MC. Fokszámának vonatkozásában, de, mint előzőekben is írtam a kérdésfeltevésre adott válaszban nem mérvadó.

Azt, hogy soron kívül elkészíttetetem a saját képleted, ráadásul úgy, hogy több százan várnak már előtted, ez talán azért lehetett, mert, ha rá nézek egy képletre sokszor megmagyarázhatatlan érzésem, támad rá, hogy kifejtsem az ott látottakat.
Így történ ez a Te esetedben is. Remélem, hogy a leírásom, megerősít abban, mit eddig Te csak nagyutazónak tituláltál.

Anyukád esete az, más. Azt írod, hogy nagyon fontos személy az életedben és szeretnéd, ha meggyógyulna. Talán ez adhat nekem egy kis indíttatást arra, (anélkül, hogy elküldeném neked a képletet, mert azt a fenti okok kapcsán nem tehetem), hogy a fontosabb látható eseményekre felhívjam a figyelmeteket.

Neki is biztos, hogy a Családi karmája is hozott ebben az életében megoldandó dolgokat. Már csak azért is, mert a családi Karma adja a leszületési lehetőségeket.
Az Asztrológia filozófiája szerint az „EGÓ” születésének idejét „a sors ura”oly pontosan szabja meg, hogy a horoszkóp –mely egyben a sors órájának is tekinthető-, hogy ezzel számon tartja azokat az adóságokat, amelyet az „EGÓ” az előző életeiben összegyűjtött. Ez az elmélet szerint addig reinkarnálódik a lélek, míg nem számolta fel a karmáját (lásd itt még az 1141. számon leírtakat, is.

Nézzük csak meg Neki ugyan csak az Ikrek – NAP - jegy vége napja,(06. 21), ez családi kötelékben azt jelenti, hogy a gyermeke esetleg Ikrek Aszcendens jegyben születhet. Tehát ez legalább már jó, hogy bebizonyosodott, mert Te Ikrek ASC. Vagy. Azonban ilyenkor nála már a következő NAP jegyhatások is érvénybe kerülnek, ez pedig a RÁK jegy, amely 06. 22.-vel kezdődik. A Rák uralkodója a HOLD, amelynek a betegséghajlamai közt találhatók: Máj, hasnyálmirigy tüdő, és még a gyomorbántalmak mellett a Méh is.
A betegsége is valószínű mind ezekből, ebből eredhetnek. Ezt a 17. órás időre rávetített képletben a 6. ház, mint betegségeket jelölő ház is mutatja az által, hogy ott található a VÉNUSZ bolygó lokálisan és Bikajegy uralkodóként is. Valamint az Ikrekben a Merkúr pedig idegrendszeri neuralgiai betegségek előidézője is lehet.
Tehát Inkább lelki síkon tudná saját magát gyógyítani, bár gondolom, hogy a gyomorbántalmak miatt igen csak a kis súlya miatt gyöngécske is.

Te csak úgy tudnál neki segíteni, <mert gondolom az orvosok általi lehetőségeket, már mind kihasználtátok>, hogy olvasd el fórumon (sőt, ha ebben az anyukád is partner lehetne), másold ki neki, azokat, részeket, ahol a karmáról, az előzőéletekről, valamint a betegséghajlamokról és azoknak a saját magunkáltali gondolatteremtő módon történő meggyógyításáról írok.
Sőt most lesz még ebben az évben még hátralévő időben a tibetiek szerinti, minden telihold és újhold napjai is, amely eleve százszoros erővel bír Karmikusan.
Ilyen napok lesznek még ebben az évben: novemberben és decemberben is, 13.-án Újhold és 28.-án telihold napok. Valamint 4 ilyen Dharmacsakra nap van egy évben, ez pedig még ebben az évben 2012. november 6.-án lesz. (a következő évre vonatkozóan ezeket, napokat, majd jelzem, illetve a Hobbi & Otthon rovatban, az időjárás előrejelzésemben is láthatod majd).

Ezeken, a napokon minden, amit teszünk, gondolunk, mondunk, 10 milliószorosan száll vissza ránk. Ezeken, a napokon érdemes megtennünk mindent, amiről szeretnénk, ha elementáris erővel hatna. Éppen ezért jó lenne, ha az anyukád ezeken, a napokon arra összpontosítaná a gondolatát, hogy igen is meg fogok gyógyulni, és egészséges vagyok.
Ezeken, a napokon (már, aki hisz is benne) minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben.

Már csak azért is, mert képletében a Neptunusz, amelyik házban áll az mutatja meg, hogy szülött mely területen élheti meg legközvetlenebbül a misztikus inspiráló képzeletbeli helyzeteket. Neki pedig a Neptun bolygó, amely egyben orvost és gyógyulás lehetőségére utalást is, jelölő bolygó az I. házában áll. Ne feledjük azonban azt sem, hogy az I. házban lévő bolygók jelentős gyújtópontként hatnak a szülöttre. Mint például a gyógyító étkek fogyasztása. (Erről is találhattok leírást a fórumon).

Szaturnusz, amelyik házban áll ott mutathatja meg a legmélyebb stabilitást, vagyis az egyén önmaga csorbíthatatlanságát, neki pedig a 6. házban áll a Szaturnusz, (éppen ezért lásd még ide az 1139. számon leírtakat is, valamint a fórumon a Szaturnuszi ciklusokra általam írott dolgokat is.)

Még egy nagyon fontos dolgot szeretnék neked és az anyukádnak is a figyelmébe ajánlani, (valamint, aki esetleg még érintett lehet), hogy a Szaturnuszi ciklushatásokat illik nem figyelmen kívül hagynunk, azért hogy az előző ciklus hibáiból tanuljunk és a múlt felülvizsgálatával, készüljünk fel a következő ciklusra.
Már pedig anyukádnak a Bika jegyben 5°57’ fokon áll a képletben a Szaturnusz, pontosan szemben a Skorpió jeggyel, ami neki egyben az Aszcendens jegye is, és jelenleg a Szaturnusz a Skorpió jegy 2°52 fokon halad. Mivel neki a pontosan most november utolsó 10 napjában fogja elérni a skorpió jegyben ezt a fokszámot. (Azt is több helyeken leírom, hogy a bolygó hatások akkor hatnak a legerősebben, amikor a Napjegyen illetve az aszcendens jegyen haladnak át. Illetve akkor, amikor a TRANZIT (bolygók, de leginkább a) Szaturnusz ciklus bekövetkezik és találkozik a bolygó saját magával a képletszerinti jegy fokszámánál.

Illetve nagyon fontos lehet még a ciklus felező pontja is, vagyis a képletszerinti szemben álló jegyben. (Azért mert a Szaturnusznak a napot megkerülő ideje, 29. év és 167. nap, de mivel a hatást már előbb is érezhetjük, ezért nagyjából a felező időknél, olyan 14. éveket kell hozzá számítani. Születési év+29+ 14 év. Ez a II. ciklus felező év. )
Ez pedig anyukádnak most van 2012.-ben, illetve kitart egészen még 2013. augusztustól, mivel közben „Retográd állásban még hátra, majd ismét előre halad a Szaturnusz bolygó és 2014 első hónapjainál, amikor a fokszám szerinti Aszcendensre fog érni a Szaturnusz bolygó.

Tehát ezeket, az időket kellene felhasználni arra, hogy a lelki eredetű öngyógyító folyamatokat anyukád beindítsa magánál. Meglátjátok, hogy 2014. évvégére a hatás nem is marad el.
Talán másoknak is tanulságos lehet a fenti leírás, ezért ebben az esetben csak ennyit tudnék neked anyukád vonatkozásában segíteni.

1167. Ilcsi Mama2012-10-31 12:35
Kitôl: Aquatica, 2012-10-31 08:45
Ja és még ön nagyon nagyon profi azt mondhatom, öröm volt olvasni. de közben nem magamtól voltam elájulva hogy jéé ez is igaz rám, hanem arra, hogy milyen csodás, hogy ön ezt látja, kiszámolja a bolygók állásából. Igazi élmény :).
(válasz Aquatica 1166. hozzászólására)

1166. Aquatica2012-10-31 08:21
köszönöm szépen az elemzést :). nagyon is igaz.
Az út elején járok, de azt hiszem jó úton haladok :)
(válasz Ilcsi Mama 1165. hozzászólására)

1165. Ilcsi Mama2012-10-30 23:23
Kitôl: Aquatica, 2012-10-29 16:33

Kedves „Aquatica” Megkaptam az üzeneted. Örülök, hogy szereted az asztrológiát. Annak is örülök, hogy észrevetted a fórumon, hogy ez nem jóslás, hanem a csillagászati asztrológiára épülő „Radix” elemzés ismeret. Éppen ezért gondolom, nem sértlek meg vele, hogy a fórumon igyekszem választ adni a kérdésedre. Már csak azért is, mert nincs benne olyan adat, amely a személyiséged sérthetné.
Mivel nem írtál születési helyet és a születési idő sem pontos, ezért így igen nehéz a születési képlet felállítása és főleg abból való következtetés. Éppen ezért egy Budapesti Long: 47°30, középértéket vettem figyelembe, 10 óra 42 perc idővel. (amennyiben küldesz E-mail címet
–ajándékként – nagyon szívesen elküldöm neked - a nagyvalószínűséggel jó - Radix képleted. (Gondolom Te is itt majd a fórumon visszajelzel, hogy mennyire illenek rád a megállapításaim.)

Azt bizonyosan tudod, hogy a pontos óra-perc azért szükséges, mert az adja meg az aszcendens jegyben a pontos ° fokszámot, vagyis azzal kezdődik az I. Ház. Ebből kiindulva pedig a többi 11 jegy és ház is. Illetve ez - az időpont határozza meg a házakban a bolygók felkelés pontjait is. Amelyekből lehet a kérdésekre a választ kiolvasni. . . .

Igyekeztem a részedre az egy órás idő vállúmban, megnézni, hogy mennyire behatároltak lehetnek a jegyeid. Ugyan is, ebből lehet a kérdésedre a vonatkozó választ megadni.

Nap jegyed HALAK/Neptun uralkodóval, és a X. Házban áll a napod.
Amennyiben ez a 10. 30-11. 30 körüli időpont jó lehet, akkor mindkét állásban az Aszcendens IKREK lesz/ Merkúr uralkodóval, legfeljebb a fokszám módosulhat a jegyen belül, azonban ez a kérdésfeltevésed vonatkozásában már elhanyagolható. (Ilyen tág születési idő megadásával már sajnos más kérdésvonatkozásban nem biztos, hogy helyes következtetést lehetne levonni, ezért arra nem is vállalkozhatnék).. .
Azért, hogy egy kicsikét én is megismerjelek, íme, egy kis általános jellemzés és még a Fórumon is elolvashatod a 655. számon a Halakra vonatkozó Nap jegy – jellemzést is.

Az Ikrek felkelőjegyű Halak Aszcendens jegyű egyénekre általában a gyorsészjárás, a csapongó képzelet, a jellemző. Egyébként jó szándékú kedves emberek. Főleg saját tapasztalataikat figyelembe véve alakítják ki a mozgásterüket.
Szinte két lélek lakozik benne: az egyik egyszerű, igénytelen, kevéssel beéri. A másik élvhajhász, aki vágyódik a komfort, a kényelem, a luxus után. Hivatásában határozott, gyökereit nem lehet egykönnyen kitépni. Kitűnő szervező. Minden élethelyzetben jól megállja a helyét, elfogódottság nélkül cselekszik. Alaptermészete szerint viszont kicsit visszahúzódó. Sokáig tart, amíg valaki előtt bensőjét, gondolatait feltárja. Elszántan tudja összpontosítani erejét, tudását és vonzerejét egy cél elérése érdekében. Csak harmonikus környezetben tud dolgozni, zavarja a rendetlenség, a tudatlanság.

A Hold a képletedben mindenkép a Bika jegyben a 12. házban járt a születésedkor és növekvő holdfázisban haladt. HOLD, amelyik házban állt a születéskor ott keresi a lélek a beteljesülést, az érzelmi biztonságot és főleg a boldogságot. Már pedig neked Bika jegyben/Vénusz uralkodóval található, ezért szerelmi téren találod meg azt. Pláne úgy, hogy a bolygók elhelyezkedésük pontszáma alapján a rejtett aszcendens is Bika jegy.

Egyben ez az állás azt adhatta neked, hogy hűséges és birtokolni vágyó lehetsz, gyermekkorodból hozott beívódott szokásokkal. Nem kedveled a vitát, sok esetben szükséged lehet egyedüllétre. Harmonikus érzelmi kapcsolatokra törekszel, és ebbe bele férnek még a házi állatok is. Kora gyermekkorodban esetleg valami családi veszteség érhetett, talán a szülők közül, a X. házas apa, mert a Nap apa jelölő is. Ő volt az, aki az anyagi biztonságot jelentette neked és családnak is. Mert bizonyos, hogy van testvéred is. Ezt a 3. ház mutatja a RÁK jegyben/ Holduralkodóval. Mivel a 2. házad is ebben, jegyben van, ezért gyermekkorodban mutatja a jó anyagi körülményeket is, aminek elvesztése, meghatározta a Te további sorsodat is.

Bár a X. ház a Vízöntőben a tanulásra utalhat, de még sem felsőbb tanulmányokra, mert „Stagnál” benne Merkúr bolygó. Tehát valahol elakadt a tanulási folyamat. Valószínű, hogy korán munkát kellett vállalnod, amit most szeretnél esetleg magasabb fokra fejleszteni. Ezt behozhatja neked mostanában Tranzit módon a Halakba járó Neptun a nagyálmok bolygója, (és azért is, mert a felszálló is, a Vénusz bolygó is, és a Jupiter a nagyszerencse bolygója is a 11. vágyak remények házában található a képletedben.). A Neptunusz pedig jelenleg „TRANZIT „a Halak jegy 0°24 fokán halad. Merkúr bolygó is most lépett be a Nyilas jegybe, neked pedig a 6. munka házad egy része a Nyilasban található. (A 6. ház két jegyben van a „Radixban” Skorpió és Nyilas jegyben).
Mivel a Szaturnusz sorsbolygó is most lépett be a Skorpióba, ami neked a 6. házad, ezért életednek ebben a szakaszában jó Trigon fényszögekkel segít neked a munkádban, mert úgy gondolom, hogy ezen a téren is éppen válságban lehetsz, vagy éppen most van alakulóban. Mivel azonban a Plútó is a 6. házadban áll, hatalmas regeneráló erőket mozgósít, és ez jelzi, hogy mennyire vagy képes beilleszkedni egy csapatmunkába, a veleszületett képességet is erősítheti a munkádban. Pláne úgy, hogy mostanság a Plútó a Bak jegy elején halad, ott a VII. Házban, ahol neked a Szaturnuszod lokálisan is ott áll a képletben és még a Bak jegy urai a Szaturnusz. Ilyenkor ilyen helyzetben a sorsunk pozitív irányban gyökeresen megváltozhat. Bár a 9. házad melynek a társuralkodója a Szaturnusz mellett az Uránusz is, talán azt is adhatja neked, hogy a boldogulásod más országban képzeled el. (a 9. ház a képletben külföldi nagy utazásokat jelent. A 3. házad, <ezek az utazó házak>, amely a testvérekre utalás mellett a kisebb utazásokat is jelöli, környezetváltozást, a IV. család-otthon házzal és Mars Jupiter bolygónak a „Trigon” fényszögével együtt, akár párkapcsolattal összefüggő költözést is jelenthet.)

A VII. házban „az ÉN kiegészítéseként” érdekes módon szintén három bolygód található: a MARS, amely a tartós férfi jelölő az életedben azt mutatja, hogy több éves pár-kapcsolatod lehet, de valószínű, hogy gyermekkel még nem rendelkezhetsz. Párkapcsolati szempontból itt a Szaturnusz bolygó, pedig valamivel idősebb társat jelölhet. Ugyan is az 5. házadban nincs bolygó állás és itt található a Leszálló Holdcsomópont, amely hatására még nem tarthatod érettnek magad az anyai örömökre. Itt a VII. házban található még Szaturnusz mellett az Uránusz bolygó is, (amely egyben a 9. ház Bak – Vízöntő jegy ura is), amely sokszor hirtelen jött változásokat hozhat a szülött életében, amelyek lehetnek jók és kevésbé jók is. Itt tejesedik ki a magasabb rendű szeretetet, valamint megújító hatással is jár. Ez is jelezheti itt az anyagi helyzet javulása érdekében tett állásváltoztatást és a lakhelyváltoztatás lehetőségét is. Ez látható a külső körön a mostani VII. házas Tranzit bolygó fényszög jelzéseknél is.

Arra a kérdésedre, pedig, hogy saját szavaidat idézzem ” mintha egy vándor lennék, aki messzi földről útnak indult, hogy szerencsét próbáljak, belső hang vezérel.” (Ennek jobb megértése végett olvasd el még a fórumon az 1149. számon írtakat is.)
A képletben a válasz talán ott lehet, hogy Leszálló Holdcsomópontod (Kapu a múltba) a Szűz-jegyben található, itt a léleknek meg kellett tanulni másokat szolgálni.
Míg a jövőt jelző Felszálló –Holdcsomópont a Karmát, a sorsfeladatokat jelzi, (az élet útja), pedig Halak jegyben található, amely a megvilágosodás ösvénye. A lélek az újra születések során vándorol ez egyik életből a másikba. Közben itt is cselekedeteivel új tapasztalatokat, gyűjt és építi a karmáját.
Ez a képletszerinti páros a legnehezebb holdcsomópont állásnak tekinthető. Azért, mert a mások iránti együttérzés és a saját rejtélyes természetedben való elmélyülés által tudod le győzni a saját kritikus voltadat. Mert életedben
- már a családi indíttatásból is- mindig a rendet kerested Időről időre az intuíció révén az élet misztikus tere is, kitárulhat előtted. Sokszor úgy érezheted, hogy elértél valamit, de még akkor sem vagy bizonyos benne, hogy ott vagy ahol kéne lenned.

Pedig a képletedben a bolygók, mint azt majd Te is láthatod a Plútón kívül mind a Kör felső részén, helyezkednek el. Vagyis Itt a bolygók arra is mutathatnak, hogy az életed során kilépsz majd a szűkebb körből és a nagyobb nyilvánossággal, kerülhetsz kapcsolatba, már az által is, hogy itt található ebben a félkörben az MC. Vagyis X. ház csúcsa, amely a karrier, a hívatás az életben való érvényesülést szimbolizálja. Valamint a 9. ház mellett a Vízöntő megújító jegyben ott található a Merkúr az ÉSZ” istene is. Ebből a szempontból nagyon fontos lehet még, ha bolygók a házcsúcs közelében tartózkodnak, ugyan is, ott fejtik ki leginkább a hatásaikat. Neked pedig leginkább majd nem mindegyik ott található.

Ezek közül is a legfontosabb égi fővilágító a Nap és Hold helye a születési képletben, mint nálad is, elsőrangú lehet, mert a Nap az öntudat az egyéniség a magasabb rendű”ÉNT” képviseli. A Hold pedig az örök NŐ, a lélek félkörében ölt alakot, vagyis összeköti a szellemet az anyaggal. Egyszóval a HOLD egyben az élet hordozója. Ezért aztán a képlet szempontjából, ha az I-VII. Tengely felett vannak a bolygók többségben annak nagy jelentősége, lehet.

1164. indigo602012-10-29 16:22
:-))Tanultam asztrológiát,mégis néha semmitsem értek.Ilcsi Mama írásai rengeteget adnak.
(válasz HnéViktória 1161. hozzászólására)

1163. Ilcsi Mama2012-10-29 15:53
Kedves Vivien0314. Ma 15. óra 40-kor természetesen, mint mindenki másnak is
- ajándékként - elindítottam a küldeményeket a megadott E-mail címre. 2 DRB. Levél+ 9. DRB. Melléklettel együtt. Kérek szépen visszajelzést, hogy rendben megérkeztek-e?
Illetve, hogy minden érthető-e? Számodra.. …
(válasz Vivien0314 1158. hozzászólására)

1162. Ilcsi Mama2012-10-29 15:47
Kedves Abby és Viki. Nyugalom meglátjátok, hogy be fog érni a szorgalom gyűmölcse.
(válasz Abby 1160. hozzászólására)

1161. HnéViktória2012-10-29 14:41
Nyugalom:-) Én is nagyon régóta itt vagyok Ilcsi Mamánál...Érdeklődve olvasok:) de nem tudom alkalmazni,nekem is kinai...ez van:)
(válasz Abby 1160. hozzászólására)

1160. Abby2012-10-29 13:08
Drága Ilcsi mama!
Szorgalmas olvasója vagyok a fórumnak, de be kell vallanom, hiába érdekel a téma, egyszerűen nem fogékony rá sajnos az agyam. :( Hiába kaptam meg a horoszkóp körömet, sajnos nem vagyok képes használni a kérdéseimre.
Vajon más is van így? Olyan kis szerencsétlennek érzem magam emiatt. :(


1159. Ilcsi Mama2012-10-29 11:14
Kedves Vivien0314. A Kos állatövjegyre az általános jellemzést a fórum elején 39. oldalon IX. 22.-én a 18. számon, a Rák jegyet pedig a 2012. 06. 07-én a 7. oldalon 956. szám alatt tudod megnézni. A jelel kapcsolatosan, pedig <ne legyél olyan kis kíváncsi, > hamarosan jelentkezem ez ügyben is.
(válasz Vivien0314 1158. hozzászólására)

1158. Vivien03142012-10-28 18:33
Kedves Ilcsi mama! Figyelni fogom a fórumot és várom válaszát a feltett kérdésre! :-) (2 napja regisztráltam, és nagyon felkeltették az irományai az érdeklődésemet. Elkezdtem olvasni visszamenőleg is a fórumot. Írta, hogy a fórumon olvassam el a KOS és a RÁK Napjegyre vonatkozó elemzéseket. Hol tehetem meg? /Még új vagyok :-(/ És láttam a menümben a gólya jelet, amit kaptam Öntől. Ez mit jelent?
(válasz Ilcsi Mama 1156. hozzászólására)

1157. Ilcsi Mama2012-10-28 18:11
Kitôl: EzotErika, 2012-10-28 17:37
Kedves"EzotErika"
Tudod én az asztrológiai fórumot leginkább azért indítottam el kezdetkor, hogy abból többeken ismeretanyagot merítsenek. Leginkább most is,ez a célom. Természetesen az össze illendőségi kérdések, akár már a Nap illetve az Aszcendens jegyek alapján is sok mindent elmondanak az egyénről. (Az általános Nap illetve Aszcendensre vonatkozó jellemzéseket megtalálhatod a fórumon.) Azonban a hosszú távú jövő megfejtésére csak is a pontos születési képlet adhat megfelelő magyarázatot. (Bár úgy látom a leveledből, hogy ismered ezeket rád vonatkozó „Radix” horoszkóp adatokat.) Már csak azért is, mert ugye az Aszcendenssel I. házzal, vagyis a szemben lévő Deszcendens VII. ház mutatja meg párkapcsolati jelölőket, de bizonyos értelemben idetartozik az 5. ház jelentés tartalma is.
Bíztatlak, téged is, mint azokat is, akik már jóval előtted tették fel nekem az ilyen és hasonló típusú kérdéseket, hogy mennél több ismeretanyagot igyekezz összegyűjteni és meglátod, akár Te saját magad is tudsz majd olvasni képletedből, illetve a sorok közt.

1156. Ilcsi Mama2012-10-28 17:18
Kedves "Vivien0314" Igen megkaptam a privi üzeneted és értem a kérdésfeltevés lényégét is. Ezért aztán igyekszem "soron kívül" a válaszom privátban is, (csak is titeket érintő dolgokra vonatkozóan) és itt fórumon is, megadni. (Ugyan is lehetséges, hogy másokat is érdekelhet a dolog). Figyeld a fórumot jelezni, fogom, hogy mikor várhatod a küldeményem.
Valamint itt a fórumon előzetesként olvasd el a KOS és a RÁK Napjegyre vonatkozó elemzéseket. Sőt ha van időd és türelmed, akkor a jegyek, azok uralkodóbolygóik, a Bolygók jelentés tartalmait és fényszög hatásaiknak az értelmezéseit is, a Szaturnusz ciklusok hatását, abból is a rád leginkább jellemző I. ciklus, valamit a Jupiteri 12. éves ciklusokról írtakat, ajánlom esetleg még kimásolni.
Ugyan is a megküldött horoszkóp körök értelmezésében, megértésében, azok nagy segítségedre lehetnek majd.
(válasz Vivien0314 1154. hozzászólására)