Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Akit érdekel az asztrológia (21. oldal)

Kategória: Összes fórumtéma » Egyéb témák » Csevegős témák


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!


2254. Barát.Á.2015-11-05 11:43
Majd a picivel újra kérdezek. ;)
(válasz Barát.Á. 2253. hozzászólására)

2253. Barát.Á.2015-11-05 11:42
Nagyinál meg van a babanapló abban benne van, sőt még pontosították is, mert tíz percre kerekítve volt.
Itt felfogják írni, mert az a szokás. Osztrák német precizitás.
Amúgy sajátom és pároméból, ez így megnyugtató volt és elégséges számomra.
Szívből köszönöm!

PS: Még a végén túl bonyolítom, és mindet erre vezetnék vissza. ;)
(válasz Ilcsimama 2252. hozzászólására)


2252. Ilcsimama2015-11-05 11:18
Kedves Barát.Á. Örülök, hogy már csak annak alapján is, hogy még nem is, jelezted a születési évet hónapot és napot, minden rátok illik, amit a Napjegy alapján és Te ASC jegyed alapján írtam le. Aztán majd a Priven megküldött év hónap nap alapján még közelebb tudtunk jutni az elemzésben. Köszönöm az elismerésed.
Persze mivel nem ismeritek a pontos óra - perces születési időt, ezért a részletes elemzés a további elemzésben nem lehet pontos, hiszen akár már pár perces (pár fokos), eltérés is máshelyre teheti az ASC-t, és ezzel együtt az I. házat és a többi házakat is. Akkor pedig a jelentés tartalmak is más értelmezést adhatnak.

Inkább, ha úgy gondolod, hogy szeretnéd megtanulni itt a fórumon –akár ilyen kezdő fokon is -az általam elindított ismeretek alapján az asztrológia alapjait, akkor célszerű lenne, ahol születtél abban a kórházban megkérni a születési óra-perces anyakönyvet.
( Interneten is lehet kérni: Az anya teljes születési adataival –anyja neve, leánykori neve és az akkori lakcímével ahol akkor volt bejelentve, amikor születtél, valamint a Te születési ugyan ilyen adataiddal, és a jelenlegi postacímeddel. Aztán majd értesítenek, hogy az adatok rögzítve vannak-e? Majd küldenek olyan 1500-2000 Ft körüli csekket annak a befizetésnek megérkezés után, megküldik az általad megadott címre az anyakönyvet.

Akkor aztán már akár segíthetek is neked
- természetesen ajándékként- a „Radix horoszkóp elkészítésben. A többi pedig már csak rajtad múlik, hogy mennyire szeretnéd beleásni magad a dolgok menetében, hogy mennél többet megtudj saját magadról és családodról is.

Mivel a bolygók, mint írtam óramű pontossággal róják a körútjukat a Nappálya mentén, ezért a mindenkori Tranzit= körforgás szerinti fényszögek figyelemmel, kisérésével (és a saját fényszög hatások alapján), illetve a bolygók mindenkori haladásaik helyzetének a figyelemmel, kisérésével, azoknak a fokszámait feljegyezve a saját „Radix” horoszkópon a megfelelő jegyek mellé, azok értelmezésével, szinte minden kérdésre megtalálhatjuk a jó választ.
Ezzel talán még a számunkra nem olyan jó dolgokat is elkerülhetjük,ha ismerjük azokat és el akarjuk kerülni még rossz hatásokat is.
Hiszen a szabad akarati tényező mindig működik az emberek életében, csak jól kell tudni felismerni lényeget.

A pici születésekor pedig a pontos óra percet neked kell megkérdened a szülés folyamán, amikor elvágják a köldökzsinórt, ez nagyon fontos, mert részletes elemzést csak is, a pontos időre elkészített „Radix” horoszkópból lehet készíteni.

Egyébként, akkor amikorra várod a kisbabát, 2016. júniusban az Ikrek jegyben halad éppen 3 nagyon fontos bolygó: Nap - Merkúr és a Vénusz is.
A Hold pedig a 2-3 napos jegyváltások során éppen a férjed Napjegyében érkezik majd.
A Szaturnusz sorsbolygó pedig a Nyilasban/ Jupiter uralma alatt halad éppen.
(válasz Barát.Á. 2249. hozzászólására)

2251. IzaHold2015-11-05 08:00
Kedves Ilcsi mama!

Az lenne a kérdésem, hogy szerinted köze van az emberek mentalitásbeli változásának ahhoz, hogy a mérleget pár éve vizsgáztatta a szaturnusz, vajon emiatt fordult olyan nagyot a világ? Látom a pozitív oldalát is, de néha még mindig szokatlan, hogy bizonyos szituációkban nem a megszokott módon történnek a dolgok. Nem tudom, mennyire világos a kérdésem, ha nem akkor majd kifejtem bővebben.
Köszönöm előre is a válaszodat! Csodálatos tanácsokat adsz itt. A fejfájást, alacsony vérnyomást kipróbáltam és használt. Bár lehet, hogy rossz sorrendben csináltam, mert először a fejfájásra és azután az alacsony vérnyomásra csináltam, a fejfájásra egyből hatottak a pontok, majd az alacsony vérnyomásos után elkezdett újra picit fájni. Meg fogom próbálni fordítva is.:)

2250. Barát.Á.2015-11-04 21:05
A pici meg 2016. Június 16-ra van kiírva, de doki szerint 12-re már várjam. ;)
(válasz Barát.Á. 2249. hozzászólására)

2249. Barát.Á.2015-11-04 21:00
Köszönöm a részletes választ!

Amit írtál és ellenőrizni tudtam pontosan igaz ránk, még ha öndicséretnek is tűnhet.
25 évesen saját fizetésből házat vettem. És újíttattam fel. Ausztriában vagyok 9 éve mentő 7 éves baleseti sürgősség is. És a párom is idősebb, ő orvos itt, és idősebb is. Bár mindig elfelejtem mennyivel, mert egy tízest simán letagadhatna. Ja és mert németül számolok azt fordítom magyarra. De megírtam a születési dátumokat is.

Huh, ebben tényleg sok tényszerű valóság van.

PS: Nem rád értetem, a pénzért kuruzslókat. A TV és internet weboldal jósaira, akik, csak jót mondanak. Te is írhatsz rosszat is. ;) Vagy veszély forrást.
(válasz Ilcsimama 2248. hozzászólására)

2248. Ilcsimama2015-11-04 20:13
Kedves „Barát.Á” Köszönöm a fórumon való bejelentkezésed és a pársoros privi üzeneted is, amelyben születési idő sajnos nem szerepelt. Tehát csak úgy általánosságban tudok arra, a 4 ismérv alapján (nálad a Halak- Napjegy - Bika ASC, a párodnál a Szűz Napjegy a várt gyermekednél pedig az Ikrek Nap-jegy, így aztán azon kérdésedre, hogy „tudok-e valami hasznosat mondani neked?” Igyekszem neked e kevés megadott ismeret alapján válaszolni.

Már pedig, ha valaki Halak- napjegyben született, akkor, ha Bika jegyre tevődik az ASC jegye, akkor csak is a délelőtti órákban születhetett, mert a halak ASC a hajlani születésben van.

Viszont arra a 2240. számon tett megjegyzésedre hogy „. Bár a kuruzsló pénzkicsaló embereket nagyon nemszeretem”, pedig csak azt mondhatom - és ezt visszaigazolhatja az a több,mint 200 fórumlátogató is, hogy én a fórumon is az asztrológiai okítást és az egyéni képletfejtést is, csak is –ajándékként- adom mindenkinek.

Amennyiben beleolvasol a több, mint 2200. számon történő bejegyzésekbe láthatod majd, hogy ennek a fórumnak leginkább az a célja, hogy akiket érdekelhetnek az asztrológiai ismeretek azok akár ilyen egyszerű módszer segítségével sok mindent, megtanulhatnak (főleg a fórum elején írt ismertetők alapján), és tudhatnak meg saját magukról, ha ismerik a pontos óra-percesszületési idejük alapján elkészített képleteiket.

Csupán azt kell tenni első lépésben, hogy egy kicsi szorgalommal, bele kell mélyedni a Napjegy az ASC jegy, Holdjegy, és többi jegy-házaknak és a születéskor ott elhelyezkedő bolygóknak az értelmezésében, melyet cészerű ki másolni saját mappába. Ezek már sok olyan dolgokra rávezethetnek, amiket aztán tovább kutatva mindenki jobban megismerheti saját magát, esetleg a párkapcsolatát, vagy mint a Te esetedben akár még a születendő gyermekére vonatkozó dolgokat is.

Miért is? Mert maga az Aszcendens= ASC (ez a felkelőjegy, ami születés pillanatát jelzi), ugye az I. teljes házat adja, vele szemben található VII. külvilágháza, vagyis a Párkapcsolatok háza.

Általában akár már csak ebből is sok mindenre lehet következtetni.

Mivel azt is tudjuk, hogy a bolygók szinte óramű pontossággal járják a körútjukat a Napkörül, ezért már abból a tényből, hogy a NAP - jegyed Halak-jegyre tevődik/ Neptunusz bolygó uralma alatt, mely egyben a Vénusz bolygó felsőbb fokú oktávjaként is működik. Másodlagos Jupiter bolygó uralkodás alatt pedig már az is megállapítható rólad, hogy a kedvességed együttérzéssel is párosul, ez pedig azt is jelzi, hogy ha jó párt választasz, akkor ideális társ lehetsz. Már pedig a Halak jegynek a Szűz nagyon is ideális és hozzáillő társa lehet. Amennyiben pedig még Halak-jegy mellé egy Bika ASC jegy is társul, akkor pedig ez még nagyobb esélyt adhat a jó kapcsolatnak. Egyben arra is utalhat maga Halak - Napjegy, hogy mivel erősen dús fantáziával rendelkezhetsz így az alkotó erődet, párosítod a tett erőddel, amit főleg a Merkúr bolygódtól kaphatod meg, amely mindig a napközelében halad, vagyis nálad a születésedkor nagy valószínűséggel szintén a Halak- jegyben foglalhatott helyet.

Akkor pedig ezek a bolygó állások a fejlett szemléletmód következtében jól tudják értékelni az e világi kényelmet. Azért mert az ilyen szülötteknek jó ízlésük van, imádják a materiális javakat, értékelni tudják az ezzel járó jobb minőségű életet. A halak - Bika jegy páros mindig értékeli a méltóságteljes magatartást, a halakra oly jellemző gondoskodási vágy pedig nemesülhet a Bika jegy nemes életszemléletével. Amennyiben pedig az ilyen jegy - páros találkozásban nagy hangsúlyt kap a pozitív vonás, akkor pedig mindig ellehet érni mind azt, amit nagyon szeretnénk elérni az életben. Hiszen maguk a Halak bámulatos és rendkívüli tehetséggel vannak megáldva és képesek a vágyott dolgok elérésére. A Halakra szokás mondani, hogy ők valóban a” kozmikus utazók.” főleg az alvásban nyerhetik el a legnagyobb energia szintjüket.

Aztán az sem lehet véletlen, (mert hogy véletlenek nincsenek csak is sorszerűségek), hogy pontosan olyan társat választottál magadnak, akinek, mint a SZŰZ-*nek is a Merkúr az”Ész Istene” az uralkodó bolygója.
Mivel pedig a halak napjegyben születettek, romantikusak és szentimentálisak - nagy általánosságban - minden fenntartás nélkül nyilvánítják ki érzéseiket a párkapcsolat terén, vagyis ha jól választanak, akkor elhalmozzák őket mindentéren a szeretetükkel.
Az is biztos viszont, hogy a Halak - jegyűek önbizalmát mindenkor erősíteni kell, ez pedig akár a hivatásban is megnyilvánulhat. Ezért inkább olyan hivatás és tevékenység illik hozzájuk, amely a törődést, a mások szenvedéseit empátiával igyekszik enyhíteni. Mivel pedig a Halak - jegyűek melegszívűek, ezért az emberek ápolása terén egyetlen céljuk, lehet, hogy másokon segítsenek. „ a tudatos hozzáállásuk sokat segíthet abban, hogy elkerüljék a háborgó vizeket, és nyugodtan haladhassanak, ahogyan a jó Halak jegyűek szeretik”.

Mivel pedig a Halak- jegy már csak a logója miatt is, - ahol két hal úszik egymással szemben álló a lábukat egy selyem szalaggal összekötve - kettős jegynek, minősülhet, ezért akár két foglalkozást is végezhetnek akár egyszerre is.
A Halak jegyben született egyéneket, mivel túlságosan is érzékenyek, ezért nagyban befolyásolhatják őket a bántó szavak, ezért a vitákat igyekeznek elkerülni. Jól is teszik, mert ezek akár szervi panaszokat is okozhatnak náluk, amely leginkább gyomor tájéki fájdalmakban, fejfájásban és lábfej fájdalmakban nyilvánulhatnak meg náluk.
Az is jót tehet a halaknak, hogy mivel bizonyosan kötődnek vallási dolgokhoz is, ezért a testük védelmét a sportos életmódnak szenteljék, illetve lelki támaszra is, hagyatkozzanak.

Másodlagosan pedig, ha nálad a Bika ASC-t, is nézzük, (mint minden Bika ASC esetében), akkor pedig fontos lehet a Pszichológiai motiváció is. Ugyan is Bika földjegy a maga Vénusz bolygó urával, itt a Halakkal párban, sokkal erősebben nyilvánulhat meg, mint magában a Bika Napjegy esetében. Ugyan is itt a Bika ASC-jegy hatás növeli az önbizalmat, ez pedig főleg az összegyűjtött anyagi javakban is megnyilvánulhat, azért mert a lelki nyugalmad valószínűleg a sikereid tárgyi bizonyítékaként is elkönyvelheted. Vonatkozhat ez akár a társkapcsolatodra is, ahol arra törekedhetsz, hogy partner téren igényes legyél, amelyben a szexuális beteljesedés is nagy fontosságot kaphat. Aztán az is érdekes lehet az ilyen jegypárosnál, hogy jó párévvel idősebb párt választanak maguknak.
Mivel pedig, ha netán a képletedben a felkelő Bikajegy az É-K-i tartományban jelenik meg, akkor a bikajegy hatása az, hogy gyorsan emelkedik a horizonton, ez pedig a X. házas MC, a hivatás és karrier terén lehet jó hatással rád nézve. Ugyan is ez jótékonyhatásával nyíltabbá, tárgyilagosabbá, és optimistábbá teheti az életszemléleted. Ez pedig főleg abban nyilvánulhat meg, hogy megnöveli a tanulás iránti vágyat.

Én úgy gondolom, hogy mivel Te éppen most a gyermekvállalásra vállalkoztál, ezért inkább már 30. éveidhez közelíthetsz, itt pedig már a Szaturnusz sorsbolygónak is nagy hatása lehet. Ugyan is általában minden bolygónak, de főleg a Szaturnusznak nagy a hatása van arra, hogy az emberek életében nagy fordulatot hozhat be, az I. Szaturnuszi ciklus idejében. Pláne, ha azt is ide sorolom, hogy a Szaturnusz bolygónak a Nap körüli keringési ideje 29év és 167 nap és egy –egy jegyben olyan két és féléveket tartózkodik, akkor, ha Te netán ebben az éveidben jársz, akkor ez rád is vonatkozhat. Pláne, ha képletben a Szaturnusz esetleg helyileg érintett lehet a VII. házban nálad, vagy párodnál is az Ikrek- jegyben.

Nem lehet véletlen az sem, hogy éppen most akadtál rá a fórumra. Már pedig azért mert a Szaturnusz sorsbolygó jelenleg éppen a Nyilas- jegyben 4°22’ foknál halad, a Nyilas jegy ura pedig a jóságos Jupiter bolygó, amely éppen most a Szűzjegyben/ Merkúr bolygó uralkodása alatt jár éppen 2016. szeptember közepéig. Tehát ebben az időben jöhet világra a kettőtök szerelmének gyümölcse is, akit a júniusban az Ikrek jegyben vártok, az ikreknek is a Merkúr bolygó az uralkodó bolygója. Általában pedig az első szülött gyermeket, (ha ez nálad is így lehet), akkor nálad az Ikrek jegy, vagyis a gyermek Nap-jegye lehet az I. házadban is Bika -Ikrek - kettős jegyként. Már pedig a képletben az I-VII. ASC- párkapcsolati tengely rá utalhat a születendő gyermekre is, az apukánál is. Nálatok pedig olyképen, hogy a Bika ASC-el szemben a Skorpió jegy található a VII. házban, akkor pedig ez lehet kettőtök között kölcsön hatásként is, vagyis akkor a VII. ház eshet esetleg a párodnál a Bika jegyre, amelynek a mellette lévő jegy az Ikrek –jegy, mint nálad is Bika ASC melletti jegy az Ikrek. Az is lehet, hogy a párod a Mars uralkodó révén van kettőtök között kapcsolatban, mégpedig oly módon, hogy a Mars éppen a VII. házadban található, vagy éppen a Kos jegy uraként lehet valamiképpen érintett.
Így is összefügghet a szülők és a gyermekkapcsolat terén a jegyhatás.

Tehát amennyiben nincs konkrét születési idő még az évszámvonatkozásban sem, akkor sajnos csak úgy általánosságban lehet a választ is megadni, de remélem valamennyire magadra ismerhettél. Szeretettel Üdvözöllek: 8. X-es Ilcsimama.
(válasz Barát.Á. 2240. hozzászólására)

2247. Ilcsimama2015-11-04 19:51
Kedves Csaba sajnos még nem találtam meg azt a formát ahova itt hoxán feltudnám tölteni képeket, adjatok ebben tanácsot szívesen fogadom.
(válasz Mcsaba 2246. hozzászólására)

2246. Mcsaba2015-11-04 17:46
Hogyan lehet hozzáférni a képekhez???
Többrendben is próbáltam, de nem sikerült.

2245. gigi>2015-11-04 14:11
Szívesen :) Ő egy tündéri nagymama,a mi Ilcsimamánk.
Nyugodtan hihetsz neki!!
(válasz Barát.Á. 2244. hozzászólására)

2244. Barát.Á.2015-11-04 12:44
Köszi!
(válasz gigi> 2242. hozzászólására)

2243. Barát.Á.2015-11-04 12:44
Írtam neki.
(válasz gigi> 2242. hozzászólására)

2242. gigi>2015-11-04 12:24
Ilcsimama segít neked ha kérdésed van.Fordulj hozzá bizalommal!
(válasz Barát.Á. 2240. hozzászólására)

2241. Ilcsimama2015-11-04 11:24
Folytatás a 2232. számon elkezdett AKUPRESSZÚRÁS, vagyis a nyomás pont masszázsnak a kórképek és kezelési pontjainak a nyomástechnikai alkalmazásáról. (A képek feltöltése is talán megoldható lesz majd).

Fontos lehet tudni, hogy az akupresszúrát evésközben és közvetlen evés után ne alkalmazzuk, illetve, hogy kezelés időpontjai is, egyénenként változhatnak, ez függhet akár az életkortól és lehetőleg 30 másodperctől maximum 10 percig, egyes esetekben 15 percig tarthat a kezelés.
Elsődlegesen fontos lehet még az is, hogy a nyomástechnikát hogyan végezzük:

▪ Főleg, mikor szétválasztott nyomást kell alkalmazni akkor az ujjainkat behajlítva a két kezünket, tegyük össze és a két nagyujj együttes nyomásával, kezeljük a megfelelő pontokat.

▪Amennyiben pedig csak az egyik kézen kell csúsztatott nyomást, kell alkalmazni, akkor pedig a hüvelykujj és a mutatóujj együttes használata a legcélravezetőbb.

▪ A testen végzett csúsztatott nyomásnál (mint például a deréktájék), a hüvelykujj és a középsőujj együttes használata javasolt.

► Nézzük akkor elsősorban az alacsony vérnyomásra a (hipotóniára), vonatkozó dolgokat, amikor is vérnyomás értéke 100 Hgmm alatt van. Bár a panaszok itt is lehetnek ugyan azok, mint a magas vérnyomás esetén: fejfájás – szédülés, azonban, ha ehhez még fáradékonyság aluszékonyság, frontérzékenység is társul, akkor ilyenkor szoktuk azt mondani, hogy „leesett a vérnyomásom”, tehát gyorsan kellene ellene tenni valamit, ami nem gyógyszeres kezelés!
(A Magas vérnyomásra külön is, kitérhetünk majd, ha esetleg az is érdekelhet benneteket.)

I./ ♥ Alacsony vérnyomás eseteiben hasznos lehet az a módszer, hogy a középső ujj, <mely a Szaturnusz ujj megfelelője> a köröm alatti bal félen lévő- koncentrált támadási pontnak a középerőstől az erőteljes nyomása, közben pedig a középső ujj zóna mindkét oldalán a körömtől lefelé az ujjtő irányában is masszírozzuk, olyan 5-10 percig.

I./a. Vérellátási zavarok eseteire ajánlott módszer: A kialakulásban a hideg kéznek és lábnak nagy szerepe van, azért, mert ezek jelzik a vérellátási funkcionális zavarokat. Sokat tehetünk ez ellen, ha rendszeresen mozgunk, vagy az érrendszert az akupresszúrás gyakorlat által tornáztatjuk, hogy ezek normális feszültségét megőrizhessük. (Idegi eredetű izom görcsök, érelmeszesedés, ide sorolható a dohányzás is, STB).
♥ A nagyelakadást jelző pontnak, mely mindkét ökölbe szorított kézen, a csukó vonalán és a hüvelykujj alatti oldalon található meg.
♥ Illetve a kéz középső ujj köröm alatti területének a baloldali pontját kell legalább 5 percig nyomás alá helyezni.
♥ Ugyan ilyen jó hatást lehet elérni azzal is, ha a kéz külső részén a hüvelykujj és a mutatóujj alatti területet masszírozzuk.
♥ Vagy a két szem közötti speciális pontot kell stimulálni. ♥ Lábon pedig a térd alatti területnek a jobb oldali részen van az akupresszúrás pont.

II./ Alvászavarok és álmatlanság ellen, mivel pedig az alvás zavar szinte egy ördögi körnek számít, mert lehet más olyan problémáknak is tünete, amely esetlegesen más betegséget is, visszavezethető, mint lelki megterhelés, idegesség, szorongás STB.
Amikor pedig valaki nem tud elaludni, akkor a szervezetnek a nyugalmi szignálja van leblokkolva. Ilyenkor az agytevékenység nem tud pihenni, „sok mindenen jár az agyam”, szoktuk mondani. Az akupresszúrának ilyen esetben – az altató bevétele helyett-, a nyugalom helyre állításában lehet a célja a kezelésnek, hogy a lelki harmonizálást elérjük.

II/a. ♥ Két szemöldök közti pontnak az enyhén való nyomása olyan 3-5 percen keresztül, (ezt a pontot alkalmazhatjuk fejfájás és homloktájéki fájdalom estén is), illetve még
♥ térd alatti pontot kell nyomás alá helyezni. A kezelés után az agyunkat igénybevevő gondolatok szinte elszállnak, ezzel pedig beleszenderülünk a nyugodt alvásba.

II/ b. Maga a fejfájás is jelzi, hogy valami nincs rendben, a szervezetben, mi lehet az, ami a fejet megterheli? Hiszen a fejfájás jelzi először, hogy ha magát a fejet megterheljük azzal, hogy mindent az eszünkkel szeretnénk megoldani. Mivel pedig, ha az értelmi és az érzelmi szféra, felborult egyensúlyba kerül, akkor - a lent és fent – elv sérülhet a gondolkodás és cselekvés között.

♥ Fejfájás esetén, homlokon a középső speciális pontról kiindulva mindkét irányban egyenletesen kell szétdörzsölni a fájdalmat. Ezt akár két kézzel szétválasztó módon is, a nagy hüvelyk, ujjunk segítségével is végezhetjük. Hüvelykujj, amely az asztrológiában a MARS bolygó megfelelője, ezért a hatása is igen csak erőteljes lehet.

Általában 4 féle fejfájás is jelezheti a problémát: az átmeneti, a pillanatnyi körülmények közt kialakult fejfájás, ilyenkor akár már a nyugalom a kikapcsolódás, vagy egy kis séta a levegőn is hatásos lehet.

c./ ♥ Feszültség okozta fejfájás, ennek az akupresszúrás pontját pedig a szemöldök folytatásában, abban a kis bemélyedésben találhatjuk meg. Csak is közepes erősen szabad körkörösen masszírozni KB, olyan 0- 10 percig.
♥ Makacs eseteknél pedig még a gyűrűsujjnak, - mely a Vénusz bolygó megfelelője,- köröm alatti részének az erőteljes nyomásával is tudunk magunkon segíteni.
d./ ♥ Migrénes fejfájásnál, a koponyatető és nyak szírt fájdalmának a kezelése lehet célszerű.
♥ középső ujj belsőfelénél az ujj- perc ízületre az ujj-bütyökre KB, 0-5 percig, erőteljes nyomást gyakorolunk, akkor esetleg már a kezdődő fejfájást is enyhíthetjük.
Ehhez még hozzá társítható a kisujjnak, - mely a Plútó bolygó megfelelőjének számít -, szintén a külső oldalán a középső ujjperc izületén akupresszúrás nyomást kell alkalmazni.
Vagy magán a fejen a koponya alatti területen, <ez közvetlen a fül alatt található meg> a fejbiccentő izom és a trapézizom között is végezhetjük a gyógyító hatást oly képen, hogy középerősen 0-5 percig nyomás alatt tartjuk.
♥ Megerősíthetjük még a hatást <az elülső koponyacsont ponttal>, mely a mutatóujj belsőfelén éppen a behajlításnál található.

e./ ♥ Homloktáji fájdalomnál is érdemes elgondolkodni azon, hogy szabályos-e az emésztésünk, elég időt töltünk-e el a szabad friss levegőn. Ez az akupresszúrás forma jó hatással lehet akár migrén, akár homloktájéki fájdalmak enyhítésre is.
♥ A mutatóujj -, mely a Jupiter bolygó megfelelőjének számít-, (a belső hüvelykujj felőli oldalával a 2. hajlított ízületi bütyökkel), a szempontokon végezzünk enyhe ritmusos masszírozást, olyképen, hogy az orrtól kifelé haladva mindkét szemöldökön pontonként masszírozzuk. Amennyiben pedig makacs lehet a fájdalom, vagy esetleg hormonális dolgokra is visszavezethető, akkor pedig ezt még kiegészíthetjük:
♥ a lábakon lévő 3 JIN találkozási pontnak az 5 percig tartó masszírozásával is. Ezt a pontot pedig megtaláljuk a lábunkon a belső bokacsont fölött, a szárkapocs csont szélénél.

III./ Gerinc bántalmak váll és kar fájdalmak, mozgáskorlátozások izom- duzzanat, és ízületi merevségi fájdalmakat is szintén enyhíthetjük akupresszúrás kezeléssel.

Az akupresszúrás kezelési módjai: Mivel a gerinc a test legfontosabb mozgás tengelye, ezért a gerinc izmok körül mutatkozó fájdalmak a leggyakoribbak. Lehetnek ezek ficamok, húzódások, de ezeket, az ízületi fájdalmakat elsősorban a reumás megbetegedések is okozhatják. Ez pedig főleg a táplálkozási hiányosságok következtében fellépő anyagcserezavarokra, de akár egy megfázásos betegségre is visszavezethetők. Ugyan is gyulladás alatt az egyoldalú megterhelés miatt az ínszalag nyomja az alatta lévő idegköteget, ami fájdalommal jelez vissza.

III/A. ♥ Amennyiben a kezelést a testen szeretnénk végezni, akkor először a tarkón lévő pontokkal kell megismerkednünk, ez pedig koponyán hátul a hajtőnél a trapéz izom peremén kétoldalt található két pont. Illetve a ♥ belső felső lapockacsont végénél, szintén két –két ponton található meg, (ezeknek, a pontoknak a masszírozásához más segítségét kell kénünk).
Itt a test hátsó alsó részénél vannak a felső árok fájdalmas pontok, még pedig a keresztcsont felső mélyedésben KB, a ♥ fenék vágat feletti részen jobbról és balról is két-két ponton. Ezeket, a pontokat kell nyomás alatt tartani olyan 1-5, vagy erős fájdalom esetén pedig akár 10 percig is.

♥ Háti-gerinc fájdalmaknak az enyhítésére még a kezünkön is található olyan akupresszúrás pont, mely fájdalmakat szintén csökkentheti, de akár meg is szüntetheti, mégpedig ez a kézháton lévő „Tibeti speciális pont”, amely egyrészről a kisujj alatti területre tevődik és ott található meg ahol az ujjainkat, behajlítjuk az alatt KB, 2-3 cm-re a kézháton. Másrészről pedig a lábunkon is meg található még pedig a sarokcsont magasságában a láb külső él hajlatában. Ezt a pontot kell nyomni és masszírozni úgy 1-5 percig.

IV. a/ Reumás panaszokra javasolt gyors akupresszúrák: Gyakoriságának kialakulása sokféle lehet. Lábfájdalom, izületi fájdalom, térdfájdalom, mozgáskorlátozottság, kar, vállak és érzészavarral járó tünetekre.
A térd éppúgy, mint a könyök gyakorta van kitéve sérüléseknek, akár a korral járó ízületi fájdalmakról, vagy éppen mozgáskorlátozásról, túlsúly feleslegről, vagy a foglalkozással járó az ízületeket megterheléséről, fájdalmakról legyen is szó.
♥ Jelentősen lehet enyhíteni a fájdalmakat, vagy meglehet esetleg állítani a további rosszabbodást az alábbi gyakorlatokkal, mert a térd körül elhelyezkedő speciális pontok kezelése a fájdalmakat eloszlathatja.
Ez pedig a térd feletti és alatti területnek a lábanként 2-2 speciális pontban található meg
általában olyan 5-15 perces masszás pont kezelésére lehet szükség, azonban naponta többször is igény szerint megismételhető.
A másik ilyen pont pedig a lábon a <Jang dombon > helyezkedik el, mégpedig a térdnek a balszélén illetve a térd vádliban annak is pontosan közepén kezelési ideje szükség szerint 10 perc.

IV./b. Derékfájás a hátizmok görcsös összehúzódásait jelzi ugyan is csigolyák közötti porckorong kopása következtében beálló megterhelése miatt akár idült derékfájdalmakhoz is, vezethet. A gerincizmok általános feszültség oldását az akupresszúrás kezeléssel nagyban csökkenthetjük.
♥ Ugyan is kézháton a kisujj és a csukló közötti területén van egymás alatt az a két pont, amelynek 5-10 perces nyomásával a fájdalmat csökkenteni lehet.
Ugyan csak az úgynevezett KA-TE speciális pontnak a kezelésével, akár meg is szüntethető a fájdalom, ez a pont pedig a bal és a jobboldalon is megtalálható a medencecsont felett.

IV/c ♥ Ízületi fájdalmak, és ficam esetén pedig az ujjak izületeit a hüvelykujjal kell akupresszúrázni, olyképen, hogy a kezelt ujjat körbe kell fogni, egyébként minden ujjnak a bütykein találhatók meg a speciális kezelés zóna pontok.

IV./d. Idesorolható esetleg még az „Isiász hexensussz” néven is ismert lumbágó. Ez az úgynevezett isiászidegnek a leghosszabb pályája az emberi testben, mivel a keresztcsont tájékától végigfut egészen a lábujjakig. Éppen ezért olyan nagyon fájdalmas területet érint!

Itt, pedig ha ezen a területen valamilyen ideg- ága becsípődik (porckorong-előesés, rossz testhelyzetben végzett erőltetet mozdulat miatt, ezt nevezzük hexensussznak más néven boszorkánylövésnek, vagy csigolyacsúszás következtében), beáll az a bizonyos isiászfájdalom. Amikor pedig ez a panasz többször megismétlődik, akkor krónikus állapot is kialakulhat belőle. Aztán azért is, lehet veszélyes is, mert ha csigolyatestből kilépő idegszál összeroncsolódik, akkor sajnos akár még bénulást is okozhat.
Itt pedig a következő akupresszúrás kezelés csökkentheti a fájdalmakat, mert nyomás általa oldja az izomgörcsöt.

♥ A kezelendő pontokat megtalálhatjuk a fenékhajlatban jobbról és balról is, pontosan fenék közepénél. A kezelési idő a fájdalom hevességétől függően: 10-15 perc is lehet. (Azonban ehhez hasra kell feküdni és az akupresszúrás nyomást csak a partner, tudja elvégezni).
Van még egy pont a ♥ térdhajlat középpontjában itt bizonyos pontozó nyomással, lehet megtalálni a legjobb gyógyító pont-nyomáshatást, ezt a pontnyomást viszont csak 2 percig szabad végezni.

» Fontos még, hogy a hexensussz néven is ismert lumbágó esetén feküdjünk hasra, (bármennyire nagy is a fájdalom) majd cicahát domborítást végezzünk, ekkor a nyújtás következtében az idegvégződés, kivasalódik, ezt követően pedig szép lassan feküdjünk vissza hason fekvő helyzetbe. Ezt megismételhetjük többször is, míg az izület a gerinc becsípődéséből ki nem szabadul. Majd pár percet hason fekvő állapotban maradjunk nyugalmi helyzetben, a felkelésnél pedig oldalra fekvő helyzetből álljunk talpra!

V./ Gyomor és bél bántalmak esetén is alkalmazhatjuk az AKUPRESSZÚRÁS, vagyis a nyomás pont masszázst. Mivel pedig az emésztőrendszer leggyakoribb zavarai között fedezhetjük fel a nyálkahártya gyulladását, ezért itt kell keresni a gyomor - nyálkahártya-izgalmak okozta ideges gyomorrándulásokat is elő idéző panaszok legtöbb részét.
A gyomorfal sok gyomorsavat termel, ami a gyomornyálkahártyáit izgatja, sőt még sok esetben gyulladásba is hozhatja, ezért fontos lehet ennek is akupunktúrával való kezelése. Azonban elsősorban a kímélő étrend betartása lehet a legfontosabb lépés azért, mert ezzel is megkönnyíthetjük az emésztést.
Az akupresszúrás pontokat pedig a testünk az első részén, az alkar-zónájában a lábon a térd alatt KB egy tenyérre lefelé való területen találhatjuk meg.

Nézzük akkor ezeket, pontokat:
V/a. ♥Az első mindjárt az ádámcsutka alatti a középponton van. Ennek pontnak a nyomásával enyhíthetjük a gyomor fájdalmat.
A has tájékon pedig még + 5 pont található, ezek különösen gyomorgörcsök esetén jelenthetnek enyhítést.
A szegycsont felsővégénél lévő pont, majd az alatt a köldök felett és az alatta lévő, és a köldök két oldalán helyezkednek el ezek a pontok.
A pontoknak a váltogatás általi nyomásával a gyomorégés ellen is, találhatunk gyógyírt.
A has- pontok az alsó csatornapontok, amelyek pontosan 3 újnyira található középen a köldök felett, majd a köldök vonalában jobbra és balra is, lesznek az alsó csatornákra ható pontok.
Ezeknek a nyomás által legalább 5 percig tartó stimulálásával a gyomor – görcs, esetén is eredményesen alkalmazható.

V/b. ♥ Ugyan, csak a gyomor és bél bántalmakat enyhíthetjük, ha az alsókar zónájának a
behajlított könyök magasságban lévő pontból elindulva a kéz irányában 3 - maximum 7 percen át csúsztatós nyomás által fejtjük ki a hatást.

V/c. ♥ Puffadás ellen is találhatunk a lábon a masszás pontot, még pedig a boka - csont és a térdizület felező pontja felett. Kezelési idő: olyan 5-8 perc közötti időben ajánlott.
♥ Ez a lábon lévő pont akár még a hólyagműködési zavarai esetén is hasznos lehet.

♥ Valamint a klimax idejében is, mivel az a testnek és a léleknek is megváltozott hormonális helyzetét hozza helyre, mivel azok nyugtalansággal, hőhullámmal, érzelmi labilitással és olykor még közönnyel is jelentkezik, azért mert 47-53 év közötti nőknél a petefészek működési tevékenységek megszűnnek.

V/d. ♥ Ugyan csak van még kétakupresszúrás - pont a klimax, vagyis változókor elviselésnek az enyhítésére, amelyek harmonizáló és stabilizáló hatást fejtenek ki, mégpedig az egyik az áll csúcs gödröcskében található, míg a másik:
♥ a tenyércsukló részén a kis ujj alatt felénél. Kezelési idő 3-5 percre tehető. (Nem csak a nőknél, hanem a férfiaknál is megjelenhetnek a klimax tünetei.)

Ezek a fenti leírások csak a legfontosabb és a gyakorta előforduló "akupresszúrás" pontokat tartalmazzák, természetesen még sok ilyen pont van a testünkön, amelyek, megismerései esetleg elősegíthetik a panaszaink enyhítését vagy esetleg még a gyógyulást is.

Viszont azt, hogy a test regenerációs és gyógyulási képességét nem szükséges külön bizonygatni, azt talán mindenki elfogadja, hogy éppen ezért a fenti akupresszúrás pontoknak a nyomás mechanizmusa segíthet a testben lévő energiák felismerésben és az akupresszúrás pontok nyomásának a gyakorlásában, amelyek aktiválják mindenkiben a meglévő saját GYÓGYERŐKET.
Megjegyzés: A leírásban Dr Franz Wagner „Akupresszúra otthon kiadványának” egyes részleteit is, felhasználtam.


2240. Barát.Á.2015-11-04 10:59
Mondjon nekem valaki valamit, ha kedve van.

Még Pesten meg nézték hogy a Halak jegy mellet Bika vagyok, a párom meg Szűz jegyben született.

Ha már Kepler is asztrológus volt, asztronómus hívatása mellet. Bár előbbire tényleg panaszkodott, hogy túl sok idejét veszi el. Tudtommal, soha, sehol egy forrás sincs, hogy ne vette volna komolyan. Ki tudja mi van a hátterében, amíg valami működik lehet használni. Bár a kuruzsló pénzkicsaló embereket nagyon nemszeretem.
Sok mindent évszázadokig használt az emberiség anélkül, hogy tudta volna, hogy miért és hogyan is működik az adott dolog.

2239. Ilcsimama2015-11-04 10:52
Kedves "Brumm-brumm". Köszönöm a fekete macska jeledet, vén vagyok ugyan, de azért nem vagyok egy "Boszi". Éppen ezért sajnos nem is tudom megfejteni a
"Mondom KOS" bejegyzésed. Egyébként, mint „férfiú” látogatót szeretettel üdvözöllek a fórumon. Örömömre szolgálna, ha esetleg írnál bővebben is, talán magát a „Kos dolgot” is sínre rakhatnánk. Üdv: 8. X-es Ilcsi mama
(válasz Brumm-brumm 2235. hozzászólására)

2238. Ilcsimama2015-11-04 10:42
Kedves Gigi! Remélem jó értelemben, tudod átvészelni a dolgokat, hiszen minden a fejben dőlhet el. Most november 11.-én az Új hold napján jó gondolatok által megteremtheted, mind azt, amit csak szeretnél.
(válasz gigi> 2237. hozzászólására)

2237. gigi>2015-11-04 10:29
Drága Ilcsimama! Amit nemrég írtál nekem,mindenben igazad lett! Minden úgy történt ahogy írtad. Millió puszim.

2236. Ilcsimama2015-11-04 10:19
Kedves Csaba! Tanulási szempontból nagyon jó a kérdésed, igyekszem is, majd kifejteni erről is a lényeget.
Viszont a „Skorpió88” „ kérdéséhez kapcsolódva, amely az ujj „ Mudrákkal „ is összekapcsolható volt, egészségügyi szempontból ígértem a 2232. számon folytatást a test „Akupresszúrás” pontjainak a megismeréséhez, mert úgy gondoltam, hogy a szöveges leírás a képekkel együtt talán még jobban értelmezhető lehetne.
Mivel azonban a képek feltöltéséhez az adatlapomon csak összesen 12 DB hely adott így nem sikerült ezt eddig még megoldanom.

Keresem a lehetőségét annak, hogy hogyan tudnám ezeket, a képeket valamiképpen még is feltölteni.

Amennyiben van jó ötleteitek a képeknek másként való feltöltésére, nagyon szívesen fogadnám.
(válasz Mcsaba 2233. hozzászólására)

2235. Brumm-brumm2015-11-03 15:21
Mondom KOS:)

2234. Brumm-brumm2015-11-03 15:19
KOS:)

2233. Mcsaba2015-11-03 15:18
Kedves Ilcsi mama!

A fényszögekről – azaz, lerövidítve: az oppozicióról szeretnék kérdezni. Abban az értelemben, hogy az általunk meg nem élt tulajdonságok (jellemvonások) milyen formában vetítődnek ki arra a másik személyre, akiket nem akarunk elfogadni, akiket elutasítunk.
- Például a Jupiter és a Vénusz energiái amikor szemben állnak egymással.
- Ha én nem élek meg valamit, és elutasítom, majd kivetítem egy másik emberre, akkor az ilyen miként kapcsolódik a házterületekhez?

Szeretettel és tisztelettel fogadom minden egyes válaszodat!
Jó egészséget kívánok, Csaba.

2232. Ilcsimama2015-10-26 16:27
Kedves „Skorpió88” és mindenki más is, akit ez érdekelhet.

Először is azt szeretném felétek jelezni, hogy holnap az-az 10. 27.-én a Hold 13 óra 05 perckor belelép a Bikajegybe és ekkortól már a Telihold fázisában halad tovább, tehát most a jó gondolatok által sok mindent ellehet érni.
Ezért aztán koncentrálj (koncentráljatok) a célok elérésére, mindenki összpontosítsa az erőit, hogy „tedd meg, amit meg kell tenned ”mondást be lehessen váltani. Ehhez egy kis lélekerősítő Mandra: Nap-mint nap örömmel teszek mindent, amivel a céljaimat a legjobban el tudom érni!

Örülök és köszönöm neked, hogy jónak tartottad a „Mudrákkal” kapcsolatos bejegyzésemet, ezzel a most következő bejegyzésemmel pedig a „Privi üzenetedben” megfogalmazottakra is szeretnék válasz adni.
Az előzőekhez szorosan kapcsolható módszer, amit az ember saját magán is el tud végezni, ha arra az egészsége szempontjából szüksége lehet.
Ez módszer pedig az „akupresszúra pontoknak” nyomás általi kezelése.

Én idestova olyan 30 éve olvastam erről egy könyvet DR. Franz Wagnetől, amely az akupresszúrás kezeléseknek az otthoni kezeléséről szólt, azóta is hatásosan használom ezeket, módszereket is.

Sokak által ismert a Kínai gyógyászatban oly nagymértékben használt alapelv szerint - az egészség szempontjából, - hogy nem az egyes szervek, izmok STB. működése a legfontosabb, ha nem inkább az életenergia szabad áramlásának a biztosítása. Ez az úgynevezett CHI.
Amennyiben az energia áramlásának a testben gyengülése van, akkor az egészség károsodáshoz és vagy betegség kialakuláshoz vezethet.

Az adatlapomon megtalálhatjátok a JIN és JANG - képet, amelyből látható az a szimbólum, hogy egymástól elválaszthatatlan s egyben kiegészítő ellentétek uralkodnak benne.
JANG= energia, JIN= anyag: az alapelv pedig azon működik, hogy a JANG élteti a JINT és fordítva.

Vagyis ugyan úgy kell a testben is törekedni az erők egyensúlyának a kiegyenlítésére, hogy ott a harmóniára való törekvés legyen az úr, azért, hogy egészségesek maradhassunk. Vagyis úgy is fogalmazhatnánk, hogy „egyszer JIN lent másszor JANG fent, ezt nevezik a keleti népek TAO -nak, ahol az egészséges élet felé vezető út a cél.

A JIN és JANG tehát nem más, mint erőmegosztás az energiának az egyensúlyba tartása, hiszen nincs JANG- JIN nélkül. Egyszóval fogalmazva a mozgás és nyugalom a nappal és az éjjel nem ellentételesek egymással, hanem szorosan egymáshoz tartoznak, mint a két a félkör által kapott erő- kör egésze. Ez az elválaszthatatlan egység pedig csak is leginkább a harmóniában található meg. Vagyis, hogy mit adhatnak ezek a testünk karbantartatásában: a táplálkozással, magában a gondolkodásban vetet hitünkben, vagy akár a saját „Radix” születési horoszkópunk szerinti Ön magunk mennél jobb megismerésben.
Itt kapcsolódik össze a Test a Lélek és a Szellem egészséges működése is.

Mikor ez a szorosan egymáshoz tartozó viszony a testben valamilyen zavar következtében felborul, akkor beszélhetünk valamilyen megbetegedésről, ezt a születési horoszkópban a 6. és 12. házak jelzik leginkább, illetve a jegyeket uraló bolygók is. Valamint a test tájékon megtalálható állatöv- jegyek és a házakban álló bolygók betegséghajlamai is.

Amennyiben pedig a bennünk lévő ellentéteket a testi és lelki egyensúly megtartása érdekében tett cselekedeteinkkel megerősítjük, úgy az életenergia is, akadálytanul tud működni a testünkben és szervrendszerünkben is, akkor már sokat tehetünk az egészségünk érdekében.

Ennek az elősegítésére lehet használni a természetes gyógymódok közül az AKUPRESSZÚRÁT is, vagyis a nyomás pont masszázst. Ezzel ugyan is elősegíthetjük, és befolyásolni tudjuk az életenergiánk áramlását, hogy a test a saját erejéből gondoskodni tudjon a jó közérzetéről.

Ez a módszer teljesen fájdalmatlan és a testben a saját energia zavarainak a kezelésére használható. Csupán arra van szükség, hogy mindenki ismerje meg a test felületén az akupresszúra pontokat, kis ügyességgel ez nagyon jó elsajátítható.
Úgy is mondhatnánk, hogy kezünkben van a gyógyulás lehetőségének a tárháza!

Hiszen ezekkel a nyomás pontok ismeretével, kiküszöbölhetők a testi fájdalmak: fejfájás, nyaki és csigolyák területéhez kapcsolhat fájdalmak, de még akár a meszesedés következtében kialakult berögzült háti fájdalmak is. Aztán ezzel a módszerrel segíthetünk magunkon, ha odafigyelünk a szervezetünk különböző jelzéseire is: torokfájásnál, náthás időszakban a módszer segítségével megszabadulhatunk bajainktól – mellékhatás nélkül - mintsem hogy a sok drága gyógyszert tömnénk magunkba.

Mindenki megtapasztalta már saját magán azt, hogy ha valaki feszült ideg- állapotba kerül, akkor önkénytelenül is morzsolni kezdi a fülcimpáját, vagy a mutató ujjával dörzsölni kezdi az orra hegyét, a szemeit, vagy éppen a jobb vagy a bal szemét kezdi el nyomogatni. Ez pedig annak a jele, hogy éppen melyik agyféltekén van elakadása az energiaáramlásnak. Mind - mind arra adnak jelezést, hogy valami nincs rendben a testünkkel.
Ezek a bizonyos beidegződött mozdulatok az ÖNSEGÍTÉS ösztönös módjának a felismerésében keresendők, hogy enyhítsük az esetleges fájdalmainkat azon a test területén, amelyhez a fenti szerv részeink hozzá tartoznak.

Elsősorban pedig arra van szükségünk, hogy megismerjük a testünk energiapályáit, az akupresszúrás nyomás általi technikákat, hogy vissza tudjuk állítani az energiák egyensúlyát, hogy az által, természetes módon meg tudjunk szabadulni a mindennapi fájdalmainktól.

Persze az is igaz, hogy az akupresszúrás módszer soha nem helyettesítheti teljesen a szükséges orvosi kezeléseket!!!! Csupán csak természetes gyógymódként, mint kiegészítő kezelésként hasznosíthatjuk. A kezelés módját, akár a saját házi orvosunkkal is megkonzultálhatjuk.

Amennyiben érdekel benneteket, akkor a következő részben a mindennapi életben előforduló olyan kórkép tüneteire és azok kezelésre vonatkozó ismeretanyagot is leírhatok, amellyel gyorsan rá lehet találni azokra a betegség panaszokra, amelyekre az akupresszúrás nyomáskezeléssel segíteni lehet.
Remélem, hogy a leírás alapján el lehet majd sajátítani a nyomás pont masszást, hiszen ezek csupán párperc időt vesznek csak igénybe, de nagyon fontos, hogy a kezeléseket nyugalmi helyzetben végezzük.
Igyekszem majd - ugyan úgy, mint a kéz Mudrákat – kép formátumként is az adatlapomra feltölteni, hogy a leírással együtt még jobban láthatóvá is váljanak a testünkön a kezünkön és a lábunkon a kórkép szerinti kezelési pont helyek.

Fontos lehet még előzetesként arról is szólni, hogy kik ne használják az akupresszúrás nyomás pont masszás kezelést: akik: súlyos szervi szívbaj miatt keringési betegségben szenvednek, vagy a kezelési pont tájékon bőrelváltozás pl. övsömör, gyulladás STB, található, valamint, nem ajánlott azoknál, sem akik várandósak.
Evés közben sem közvetlen utána sem ajánlott a kezelés!
Folytatás következik.
(válasz Skorpio88 2231. hozzászólására)

2231. Skorpio882015-10-23 22:01
Drága Ilcsimama!

Nekem is nagyon tetszett a mudrával kapcsolatos bejegyzés, ugyanis valamilyen kezdetleges szinten használom és el is kezdtem olvasgatni a témával kapcsolatos ismerettségeket :-)

Én kifejezetten örülök ezeknek a témaköröknek is, ugyanúgy a régebben írt tenéyrelemzésnek is.

Minden jót kivánok és millió puszi!

Szeretettel,
Skorpio88

2230. Ilcsimama2015-10-23 19:19
Ja és még Krisztikém, azt is szeretném neked tanácsolni, hogy a 10 kis öregeiddel is megtaníthatod ezeket a mudra gyakorlatokat.
Neked is segít majd az édesapád elvesztése miatti fájdalmak feldolgozásában, nekik pedig ezzel is adhatod azt a sok jót és szeretetet, amit a saját szüleidnek is mindig adtál.
Hidd el, azért ragaszkodnak hozzád a kis öregjeid, mert érzik benned gondoskodó odaadást és a feltételnélküli szeretetet.
Ezért becsültelek mindig és tudd, hogy Te egy kivételes ember vagy!
Mennél előbbi jobbulást kívánok neked.
(válasz zalakriszti 2228. hozzászólására)

2229. Ilcsimama2015-10-23 15:14
Krisztikém! Töltsd le az adatlapomról a képeket is a szöveges leírás mellé és gyakorold szorgalmasan, meglásd segít neked is. Sok puszika
(válasz zalakriszti 2228. hozzászólására)


2228. zalakriszti2015-10-22 23:33
Drága Ilcsi Mama!Ez a mudrás dolog nagyon megtetszett nekem nagyon érdekesnek találom!Remélem jól vagy én mióta apu meghalt csak betegeskedek sajnos fulladok éjjelente sokat vagyok fent!Az öregeim megvannak 10-en!Kívánok jó egészséget!Puszi:Kriszti
(válasz Ilcsimama 2223. hozzászólására)

2227. Ilcsimama2015-10-21 16:23
Kedves "alfahold"! Köszönöm a bejegyzésed. Szívesen adom mindenkinek az ismeretanyagot, ha az valakiket érdekel.
Viszont az is fontos, hogy a fórumot a bejegyzések tartják életbe. Én látom, hogy nagyon sokan látogatják és le is, töltik saját mappába az anyagokat, de sajnos, ha nincs a fórumon bejegyzés, akkor nincs értelme az egész igyekezetemnek.
Bár priviben naponta többeken, csak azt kérik, hogy a megadott születési idejükre készítsek nekik elemzést, de azt is, csak is, priben írjam le. Éppen ezért az egyéni képletfejtési kéréseket, amik sajnos garmadával sorakoznak nálam, csak is azoknak szeretném már elkészíteni, akik akár saját maguk is belefeccelnak egy kis időt, hogy értsék is az asztrológiai ismeret lényegét.

Én mindig is azt szerettem volna, ha mennél többeken bele tudnának látni a saját születési képleteikbe, az a végleges megoldási lehetőség, és nem az, hogy most ilyen - olyan párkapcsolati témára írjak választ, bár kinek is. Persze ha látom a születési képletből, hogy valakinek olyan problémája van, amiben elkél a segítség azoknak úgy is, segítek priviben is.

Azonban tanulási szempontból, hogy hogyan kell értelmezni a képletfejtést csak is, úgy lehet megtanulni, ha azt a fórumon is, le tudjuk vezetni. Hiszen azt bárki rá tudja ültetni akár a saját „Radix” képletére is.

Igyekszem azt tudomásul venni, hogy nincs érdeklődés a fórum keretei közt, ezért úgy gondolom, hogy egy kicsit szüneteltetem ezután a bejegyzéseimet.

Neked is és mindenki másnak is sok mindent jót kívánok.
(válasz alfahold 2226. hozzászólására)

2226. alfahold2015-10-21 09:29
Kedves Ilcsimama
Köszönöm a részletes válaszodat, nem is számítottam ilyen alapos, mindenre kiterjedő leírásra.
Üdvözöllek,
Alfahold
(válasz Ilcsimama 2223. hozzászólására)

2225. Ilcsimama2015-10-19 12:37
Kedves "csorieva" Én is köszönöm neked, hogy erre jártál és bekukkantottál az írásaimba.
(válasz csorieva 2224. hozzászólására)