| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Ja, és még valami. . . ha nem baj.
Te hogyan csinálod, milyen krémmel és mennyi ideig? Mert ahogy utánaolvastam 2 technika van - az egyik ami fájdalmas, kék-zöld-lila foltokkal jár együtt, a másik meg nem fájdalmas (az egyik vmi törős, a másik meg körkörös úgy tudom). Én a fájdalmasra jelentkeztem, paprikakrémesre, másfél órásra alkalmanként. Nagyon köszönök minden segítséget! | ||
| ||
| Szia d'or! Szeretnék kérdezni Tőled'
Mennyire löttyed meg a bőröm a fogyasztó masszázstól? Bejelentkeztem, de félek belevágni, mert ma egy másik masszőr azt mondta, hogy az én feszes kötőszöveteimet nem érdemes szétrombolni, lehet, hogy soha nem leszek már ilyen feszes a 10 alkalom után (ahová bejelentkeztem, a masszőrlány is mondta, h meg fog ereszekedni, de utána azt rendbe teszi tekercseléssel). Gyógymasszőrként érdekelne a véleményed! köszönöm szépen | ||
| ||
| ha vkit erdekel vkit , nyugodtan irjon szivesen segitek | ||
| ||
| gyogymasszor vagyok , en is csinalok Pécsen zsiregeto masszazst, ultrahangos cellulitkezelest, feszesito testtekercselest. . stb ha vkit erdekel erd itt vagy priviben. | ||
| ||
| Sziasztok!
Új vagyok itt, most regisztráltam. :-) Látom vagytok egy páran, akik járnak masszíroztatni. Én a neten rendeltem ezt a paprikás masszázs olajat, és nem semmi érzés, amikor felkenem. Azt szeretném megtudni, hogy mennyi ideig lehet ezt az olajat folyamatosan használni?köszi a segítséget előre is | ||
| ||
| Szia!
Tegnap este én is voltam masszázson. Milyen a paprikás olaj?Ugy érzed használ? Hogy megy a fogyókúra? | ||
| ||
| Jó reggelt. Munka előtt lessz megint masszázs. | ||
| ||
| Nem is vagy már olyan messze az álomhatártól. | ||
| ||
| Én is 58 kg voltam ami nagyjából már ideális volt, de ha kevesebb lenne az se baj. | ||
|
| ||
| Szia!
55 kiló az álom határ, de az 58 -59 kilóval is meg lennék elégedve. Legyen szép napod! Ma délután megyek masszázsra!!! | ||
| ||
| Szia. Nekem is fura, hogy ilyen hamar lement ez a 3 kg, majd a többi nehezebben fog. Te mennyit szeretnél még fogyni? | ||
|
| ||
| Szia!!!
Remekül haladsz pár nap alatt látod, mennyit leadtál, ügyes vagy! A rendszeres masszázs megteszi a hatását , meg a diéta!!! Néhány helyen érzékenyebb a bőröd , ott jobban éget a paprikás masszázsolaj, de nem vészes. . . Éljen a masszázs és a leadott kilók!!! Szép napot!! | ||
| ||
| Jó reggelt. De dolgoztam tegnap csak 12-45-re mentem és este 8 -ig voltam. Az én barátom se szeret táncolni, de bálba elmegyünk ott táncol, a disco-t nem szereti. Fél óra múlva lessz masszázsom. Téged éget 1 kicsit a paprikás masszázsolaj? Ma már csak 65 kg vagyok. | ||
|
| ||
| Szia!
Én is szeretek táncikálni, de a párom nem szeret, igy csak a csajokkal szoktunk néha elmenni. Nem dolgozol? Irok privit is neked most! | ||
| ||
| Szia. Ja most én mentem, mert tesómék itthon voltak. A múlt héten 68 kg voltam, most 66 kg. Úgyhogy már nem fogok elcsábulni, disco-ba akarok menni, imádok táncolni és ehhez, még fogyni kell. Ma voltam futni is, de még sár volt az erdőben, úgyhogy séta és futás volt egyben. A masszázs száma az időbeosztásomtól is függ, valamikor 2 alkalom 1 héten valamikor 3. Jó lenne minnél több. | ||
| ||
| Szia!
Már házhoz is jársz? Hogy megy a diéta? Most nagyjából hányszor massziroznak egy héten? | ||
| ||
| Jó reggelt. Most jöttem masszázsra. | ||
| ||
| Szia!
Örülök hogy bicajozol, ha kitartó vagy és bringázol és diétázol és rendszeresen massziroznak, tuti sikerülni fog. | ||
| ||
| Szia. Nekem is ideális lenne ha májusra a szülinapomra ismét 59 kg lennék, ettől lennék a legboldogabb. Szerintem a 3 hónap alatt 12 kg nagyon jó. Nekem a 90 napos nem jött be, amúgy folytatod tovább a 90 napot? Ma is bicóztam reggel 45 percet és a hasam közbe betekerem folpakkal. | ||
|
| ||
| Helló!
Október 27 én kezdtem el, tudom hogy lassan ment le ( 3 hónap alatt 12 kiló), de nekem igy volt a kényelmes. Most már megszoktam a kajákat is a masszázst pedig semmi pénzért nem hagynám ki. Hetente 3 szor. Örülök hogy jól érzed magad. Legyen szép estéd! | ||
| ||
| Szia. Nagyon örülök a sikerednek, remélem én is eljutok majd a 61 kg-ig. Most én is jól érzem magam, a kajálásra odafigyelek, reggel bicikliztem is, ja és masszázs is volt. Hány hónapja is diétázol? Ügyi vagy!!!!! | ||
|
| ||
| Szia!
Ma volt masszázsom és képzeld, végre megmozdult ujra mérleg! 61 és pár deka!!! Tök boldog vagyok!! Szép hétvégét!!! Imádom a masszázst!!!!!!! | ||
| ||
| Szia. Remélem nekem is lessz masszázs a hétvégén, és kipróbálhatom a paprikás masszázsolajat. A múltkor is olvastam közben, mindjárt megyek dolgozni, de semmi kedvem, fáj a fejem. Szép napot!!! | ||
|
| ||
| Szia!
Örülök hogy minden redben ment, és remélem sikerül is lefogynod. Most engem is paprikással massziroznak 2 hete. Nagyon jó. Olvasás közben iktass be pár masszázst. Én jól vagyok, most nem nagyon megy le deka sem, de nem aggódom. | ||
| ||
| Újúlt erővel indul a diéta! | ||
| ||
| Szia. Boldog vagyok. Túlestem a konzultáción és a tanár tök rendes volt, bár a vonatot majdnem lekéstük, de időre odaértam. 2 hét múlva kell mennem addig olvani-olvasni. Legalább nem a kaján fog járni az eszem, össze kell kapnom magam. Képzeld vettem paprikás masszázskrémet, elvileg ezt fogyózóknak ajánlják. Veled mizu? | ||
| ||
| Neked is jó reggelt! | ||
| ||
| Jó reggelt! | ||
| ||
| Miért épp a 90 napos?
Mert ezt csinálta pár barátnőm és emiatt döntöttem igy. | ||
| ||
| Válaszoltam!!
Szép estét!! | ||