Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Asztrológia - cikkek

Összes cikk >> Szex & Psziché

Karmámnetbarátnő, 2011-05-16 16:08
Karmám Mennyi az esélye annak, hogy egy Boeing 747-es utasszállító landoljon a hátsókertben?

Pont ennyi esélye van annak, hogy ez a kapcsolat működjön. Két ellentétes jellem, két ellentétes életcéllal, merőben más szabadságvággyal.
Ilyesmi ellentétről olvastam egy nyári délutánon, mikor a munkahelyemen a nem létező légkondi feladta a küzdelmet a forróság ellen, és a munka sem ment már. Egy kósza ötlettől vezérelve nekiálltam horoszkópokat nézegetni. Csupa szórakozásból, passzióból, hóbortos ötlettől vezérelve. (Tovább...)
72 hozzászólás (utolsó: Ikebana3, 2017-04-05 10:42)


Ötletek az ideális vakáció megszervezéséhez, asztrológiai szempontbólszalszil, 2010-05-24 16:08
Ötletek az ideális vakáció megszervezéséhez, asztrológiai szempontból Hamarosan itt a nyár, ez most már egészen biztos, és ha nyár, akkor VAKÁCIÓ! A lelkes készülődésnek, a tervezgetés izgalmának azonban csúnya vége lehet, ha nem olyan nyaralási programra esik a választás, ami mindkettőtöknek megfelelő. A Kapcsolatok több mint fele a nyaralás ideje alatt fut zátonyra. Kíváncsi vagy a miértjére?

Két oka van: egyrészt nem beszéltétek át pontosan, hogy ki hogyan is szeret(ne) nyaralni, mik az igények, mi jelenti a kikapcsolódást számotokra. A tervezés avagy épp a spontaneitás jelentőségéről egy másik cikkben írok majd, most viszont máris kapsz egy kis segítséget a programszervezéshez: megtudhatod melyik jegy hogyan szeret lazulni ! Persze az egyes jegyek keveredve kelnek életre bennünk, a program kialakításánál figyelj erre! (Tovább...)
27 hozzászólás (utolsó: CsillagTM, 2010-06-03 13:44)

Az Uránusz a Kos jegyébe lép - milyen hatással van a párkapcsolatokra?szalszil, 2010-05-08 16:08
Az Uránusz a Kos jegyébe lép - milyen hatással van a párkapcsolatokra? Ez év júniusában az Uránusz bolygó a Halak jegyéből átkel a Kosba. Mit üzen nekünk párkapcsolati szempontból ez a jelenség? Jó néhány dolgot most kell rendbe tenned, mielőtt késő lesz.

Az Uránusz a függetlenség, a szabadság, a szövetség szimbóluma. Párkapcsolat szemszögből közelítve a bolygót a furcsa, átlagostól eltérő kapcsolatok, a váratlan helyzetek szimbóluma. Minden olyan kapcsolat, ami kissé különös (jóval idősebb partner, külföldi társ, extrém foglalkozás pár, nem független társ) uránuszi analógiákkal bír. Akinél ez a bolygó párkapcsolati szempontból szóhoz jut, az hétköznapi, állóvizes, tradicionális viszonyokra ne számítson. (Tovább...)
9 hozzászólás (utolsó: Nicelady, 2018-04-23 22:58)

Hogyan kezelik az egyes jegyek a (párkapcsolati) konfliktusokat?szalszil, 2010-04-13 16:03
Hogyan kezelik az egyes jegyek a (párkapcsolati) konfliktusokat? Szerencsére nem vagyunk egyformák. A tizenkét jegy probléma-megoldó taktikáját fogom bemutatni, de azt tudnod kell, hogy több típusból vagyunk összegyúrva.Vannak tipikus megnyilvánulások, markáns jellemzők, amelyek a konfliktus-kezelés fő irányvonalát adja, ez a cikk témája. Igyekszem arra is rámutatni, hogy melyik típust mi motiválja, így jobban érthető lesz számodra vitapartnered viselkedése. (Tovább...)
52 hozzászólás (utolsó: BREDAMAZON, 2011-02-08 21:31)

Az egyes jegyek karmikus feladatai a párkapcsolatbanszalszil, 2010-02-24 21:03
Az egyes jegyek karmikus feladatai a párkapcsolatban Nem véletlenül születünk ilyen vagy olyan csillagjegyben. Ebben a rendszerben mindenkinek megvan a feladata az Élet minden területén, így a párkapcsolatban is. Az egyes jegyek párkapcsolati jellemzőiről már írtam, most lássuk azt, hogy mi a karmikus feladat, azaz az a téma, ami végigkíséri az egyes szülöttek párkapcsolatait, amivel mindenképp találkozunk és amit meg kell oldanunk. (Tovább...)
24 hozzászólás (utolsó: Nyamitörp, 2012-07-18 20:38)


Párkapcsolati asztrológia - sorozat: mit jelent, ha...? 1. részszalszil, 2010-01-11 16:03
Párkapcsolati asztrológia - sorozat: mit jelent, ha...? 1. rész Komoly gondolatok szórakoztató stílusban a párhoroszkóp rejtelmeiről. Az első részben arról lesz szó, hogy mit jelent párkapcsolati asztrológiai szempontból, ha a társad Nap jegye a tiéddel megegyezik, azaz, ha mindketten Kosok, Bikák satöbbi jegyűek vagytok. Lássuk! (Tovább...)
1 hozzászólás (utolsó: badonyimariaeva, 2010-02-24 21:53)

A Hölgy Magazin (x)holgymagazin, 2009-07-15 16:03
A Hölgy Magazin "…ez tényleg nekem,
nekünk szól!"

N. Márta

Érdekli Önt az asztrológia? Kíváncsi, hogy álmai mit jelentenek? Tudja mik az egészséges életmód alapkövei? Esetleg munkát keres, de nem tudja, milyen a nyerő önéletrajz, motivációs levél ? Szeretne választ kapni a kérdéseire, de a boltokban kapható magazinok megvásárlása csak fölösleges pénzkidobás?
Ha mindez igaz Önre, fogadja el ajándékba az első, ingyenes, e-mail Hölgy Magazint! Kéthetente megjelenő internetes lapunkat bátran tudom ajánlani! Nem kell sorban állnia az újságosnál, a kifizetett magazinok nem hevernek szanaszét, hogy aztán a szemetesben végezzék. (Tovább...)
3 hozzászólás (utolsó: nyanyuska, 2009-07-18 06:53)

Szülők horoszkópjaHoxa, 2009-03-21 21:03
Szülők horoszkópja Milyenek az egyes jegyek, ha szülői szerepben tetszelegnek?
Nincs tökéletes szülő, nincs tökéletes gyermek. De, ha jól ismerik egymás erősségeit és gyengéit, akkor könnyebb együtt élniük. (Tovább...)
28 hozzászólás (utolsó: kígyónő, 2016-01-12 22:14)

1 2