Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Ápolás - cikkek

Összes cikk >> Babák & mamák >> Csecsemők

Earth Mama Angel Baby – A legtermészetesebb mi adható (x)organity, 2011-01-18 10:08
Earth Mama Angel Baby – A legtermészetesebb mi adható Az Earth Mama Angel Baby® az egyetlen teljes termékcsalád, amely csak biztonságos, károsanyag-mentes, kórházak által ajánlott, bizonyítottan organikus és természetes gyógynövény-készítményeket és 100%-ban organikus teákat tartalmaz. Kifejezetten nőknek fejlesztették ki a gyermekszülés időszakának megkönnyítésére, jótékony hatást fejtenek ki a terhesség alatt, a szülésből való felépüléskor, és a szoptatás idején. (Tovább...)


A babagondozás új dimenziója (x)babagondozas, 2010-03-23 21:57
A babagondozás új dimenziója Most már Magyarországon is élhetnek a kismamák azzal a lehetőséggel, hogy alapos elméleti és gyakorlati tudással felvértezve várják kisbabájuk érkezését.
A csecsemők első életéve az anyukák és babájuk szempontjából is nagyon meghatározó. A megszokáson és a teljes életmódváltáson túl rengeteg új - számukra ismeretlen - dologgal és megoldásra váró feladattal kell megbirkózniuk. (Tovább...)
0 hozzászólás

Okulásul minden pelenkás kislány anyukájának!pencil, 2009-05-28 21:03
Okulásul minden pelenkás kislány anyukájának! Tudjuk-e, hogy milyen károkat okozhatunk kisbabánknak a legdrágább, márkás babaápolókkal?
Kifogástalan, hatásos dolgok ezek, csak az marad le a termékismertetőkről, hogy milyen nemkívánatos hatással is bír némelyik. (Tovább...)
74 hozzászólás (utolsó: zsuzska2, 2017-01-04 20:27)

Az újszülöttek ápolásárólpi, 2009-03-16 21:03
Az újszülöttek ápolásáról Amikor egy kismama végre a kezében tartja újszülöttjét, hirtelen rádöbben arra, hogy szinte nem is tud semmit az ápolásukról. Hiába a rengeteg szakirodalom, amit olvasott, hiába ha nem is az első gyermek, emlékei valahogy nem akarnak előtörni. (Tovább...)
8 hozzászólás (utolsó: Anikobenko, 2009-10-12 23:44)

A cumi mint kábítószer?_kleo_, 2006-06-07 11:10
A cumi mint kábítószer? Csecsemőkorban a száj a gyerek vezető érzékszerve a (pszichológiában orális periódusnak nevezik ezt az időszakot ), a szopóreflex bármikor felébreszthető és kielégítésre vár. Épp ezért a cumi könnyen válhat a csecsemő kábítószereinek egyikévé: ha a gyerek sír, hangos, nyugtalan, a szülőnek nem kell megkeresnie a keserűség okát, egyszerűen a gyerek szájába nyomja a cumit, és ezzel valóban sikerül elhallgattatnia őt. (Tovább...)
11 hozzászólás (utolsó: winny, 2009-12-21 14:41)