Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Ápolás - cikkek

Összes cikk >> Babák & mamák >> Újszülöttek

Babagondozás és csecsemő ultrahang (x)babagondozas, 2014-03-08 09:08
Babagondozás és csecsemő ultrahang Jön a baba! De: hogyan fogjam meg? hogyan pelenkázzam? hogy tegyem a mellemre? a fogzás jelei már három hónaposan? Elmondjuk, megmutatjuk…! (Tovább...)


Megoldás? Minek, ha egy kifogás is elég. Mosható pelenka tévhitekVirgie, 2011-10-22 09:44
Megoldás? Minek, ha egy kifogás is elég. Mosható pelenka tévhitek Miért van az, hogy nálunk, ha tenni kell valamit, akkor mi nem a megoldást, hanem a kifogást találjuk meg? A mai napon teljesen véletlenül több vonalon is találkoztam környezetvédelmi témákkal, amikben taglalták a nem lebomló esetleg veszélyes hulladékok témakörét.
Egy rádióban a szemétlerakók túlterheltségéről beszélgettek, és a lehetséges megoldásokról.
Majd kezembe akadt egy régi magazin, amiben egy nagyon gondolatébresztő előszóban a szerkesztő arról írt, hogy itt van az idő a cselekvésre, mert már nem a lehetséges veszélyekről van szó, hanem a meglévő problémákról. Örültem a cikknek, mert nagyon egyetértettem a mondanivalójával.
Majd a mosható pelenkákról kezdtem olvasgatni a neten. Böngészés közben szemembe ötlött egy cím:
"Tonnaszámra termelik a veszélyes hulladékot a mosható pelenkák" (Tovább...)
107 hozzászólás (utolsó: Bonti74, 2014-07-31 17:50)

Earth Mama Angel Baby – A legtermészetesebb mi adható (x)organity, 2011-01-18 10:08
Earth Mama Angel Baby – A legtermészetesebb mi adható Az Earth Mama Angel Baby® az egyetlen teljes termékcsalád, amely csak biztonságos, károsanyag-mentes, kórházak által ajánlott, bizonyítottan organikus és természetes gyógynövény-készítményeket és 100%-ban organikus teákat tartalmaz. Kifejezetten nőknek fejlesztették ki a gyermekszülés időszakának megkönnyítésére, jótékony hatást fejtenek ki a terhesség alatt, a szülésből való felépüléskor, és a szoptatás idején. (Tovább...)

A babagondozás új dimenziója (x)babagondozas, 2010-03-23 21:57
A babagondozás új dimenziója Most már Magyarországon is élhetnek a kismamák azzal a lehetőséggel, hogy alapos elméleti és gyakorlati tudással felvértezve várják kisbabájuk érkezését.
A csecsemők első életéve az anyukák és babájuk szempontjából is nagyon meghatározó. A megszokáson és a teljes életmódváltáson túl rengeteg új - számukra ismeretlen - dologgal és megoldásra váró feladattal kell megbirkózniuk. (Tovább...)
0 hozzászólás

Okulásul minden pelenkás kislány anyukájának!pencil, 2009-05-28 21:03
Okulásul minden pelenkás kislány anyukájának! Tudjuk-e, hogy milyen károkat okozhatunk kisbabánknak a legdrágább, márkás babaápolókkal?
Kifogástalan, hatásos dolgok ezek, csak az marad le a termékismertetőkről, hogy milyen nemkívánatos hatással is bír némelyik. (Tovább...)
74 hozzászólás (utolsó: zsuzska2, 2017-01-04 20:27)

Az újszülöttek ápolásárólpi, 2009-03-16 21:03
Az újszülöttek ápolásáról Amikor egy kismama végre a kezében tartja újszülöttjét, hirtelen rádöbben arra, hogy szinte nem is tud semmit az ápolásukról. Hiába a rengeteg szakirodalom, amit olvasott, hiába ha nem is az első gyermek, emlékei valahogy nem akarnak előtörni. (Tovább...)
8 hozzászólás (utolsó: Anikobenko, 2009-10-12 23:44)