Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Egyéb témák cikkek (11. oldal)

Összes cikk | Minden más | Fórum játékok | Portállal kapcsolatos témák | Csevegős témák | Közösségi témák | Nyereményjátékok | Témakarika


Lezajlott a Magyar AIDS Gála és a Magyar Jótékonysági Díjátadó Ünnepségamandaelstak, 2011-12-15 13:08
Lezajlott a Magyar AIDS Gála és a Magyar Jótékonysági Díjátadó Ünnepség Hatalmas rendezvénnyel emlékeztek meg december 1-jén, az AIDS világnapján a résztvevők a betegség áldozataira egy belvárosi exkluzív szórakozóhelyen.
Az AIDS Gálán a hazai élet hírességei vesznek részt, jelezve ezzel, hogy kiállnak nemcsak a betegség megelőzése, hanem az egyenjogúság és a tolerancia mellett. A Gála belépőjéből befolyó összeg jótékonysági felajánlásként kerül az Összefogás a Toleranciáért Alapítványhoz, melyet szintén Amanda Elstak hozott létre. (Tovább...)
0 hozzászólás


A múlt karácsonya...Sly7105, 2011-12-15 09:32
A múlt karácsonya... 40 évesen, két gyermek édesanyjaként, nyugdíjas szülőkkel már régóta saját magam intézem a Karácsony "ügyes-bajos" dolgait, hiszen már nem vagyok gyerek és a férjem segítségével nekem kell mindenről gondoskodni. (Tovább...)
37 hozzászólás (utolsó: horakulum, 2011-12-17 23:21)

A karácsonyfaj357, 2011-12-14 13:08
A karácsonyfa Karácsonykor gyönyörű a feldíszített, kivilágított fenyőfa a szobában, de vajon mi lesz a tűlevelét hullatott csupasz kis fácskával az ünnepek után? Szükséges e a meghitt karácsonyi hangulathoz a fenyőfa? (Tovább...)
45 hozzászólás (utolsó: m.ancher, 2011-12-25 09:13)

Nem számítanak az anyagiak? Sok múlhat rajta nagyon is!briell, 2011-12-13 13:08
Nem számítanak az anyagiak? Sok múlhat rajta nagyon is! Sokan és joggal mondják, az egészség a legfontosabb. Viszont most a mai világban már nem csak az számít, van e egészség, hanem az is, van e család valaki mögött, és ami sajnos még jelentősebb, hogy ki hogy áll anyagilag. Emberéletek mennek tönkre a pénz miatt.
Szeretném végre kiírni magamból naplóm híján, hogyan is mehet tönkre az emberi élet az anyagiak hiányában. (Tovább...)
310 hozzászólás (utolsó: kattyus, 2012-12-28 20:14)

"Mennyből az angyal"JudyTim, 2011-12-13 10:14
"Mennyből az angyal" A december nagyon meleg napokkal kezdődött. Még az öreg Télapó sem akarta megrázni a szakállát, ami miatt mi gyerekek kicsit érthetetlenül álltunk a szüleink elé. Hogyan is fogja a szánkójával szétosztani az édességcsomagokat a kicsi csizmáinkba? Vagy talán hiába is pucoltuk ki olyan gondosan őket? (Tovább...)
4 hozzászólás (utolsó: Holdmaci, 2011-12-19 19:57)


Másképp váromfehérleander, 2011-12-11 09:41
Másképp várom Ahogy elmúlik a Halottak napja, és az egyre hidegebb őszi szellő elfújja a temető utolsó gyertyájának lángját, máris másik ünnepre koncentrál az ember. Még mécsesek voltak az üzletek polcain, de már rendezték a karácsonyi sarkot az egyik nagy bevásárlóhelyen. Furcsa ez, nem? Állandóan ünnepelni kell. Várni a karácsonyt, a szeretet ünnepét, mert előtte és utána nyugodtan gyűlölhetjük egymást, de karácsony előtt az adventi várakozás idején áhítattal hallgatjuk a lelkészeket. Megfogadjuk, aztán elfelejtjük és januárban már lehet szitkozódni, mutogatni, irigykedni, utálkozni. Most nem lehet! Nem ennek van itt az ideje. (Tovább...)
12 hozzászólás (utolsó: fehérleander, 2011-12-15 14:39)

Karácsony a múltban, jelenben és a jövőbenKitti84, 2011-12-10 09:29
Karácsony a múltban, jelenben és a jövőben Kinek mit jelent a karácsony? Számomra egy gyönyörű időszakot, amikor nem foglalkozom a hétköznapi problémáimmal, teljes mértékben átadom magam a karácsonyi hangulatnak.
Az alábbiakban az én karácsonyi készülődésemet osztom meg veletek. (Tovább...)
16 hozzászólás (utolsó: julika66, 2014-12-03 05:11)

Magányos karácsonysajgosziv, 2011-12-08 18:08
Magányos karácsony Míg gyermekem a betlehemi darabot próbálta Olaszfaluban a templomban, addig én Jézus arcát néztem a kereszten, és oly mélyen érintette lelkemet. Majd kiérve Csomay Tündének megemlíttettem, hogy nem értem azt a tényt, mi elszomorító, hogy lehet egy embert eldobni, és megtagadni. Hazafele elgondolkodtam azon, amit éreztem a közelében, és úgy gondoltam megírok egy kitalált történetet bízva abban, hogy lesz olyan ember, ki meglátogatja szüleit, akit vagy akiket régen láttak, hiszem és vallom, hogy a szeretethez nem kell Ünnepnek lenni. Ennyi minden nagyszülőnek, vagy édes szülőnek jár, bármilyenek is legyenek. Ha más nem, tiszteletből látogassa meg e napon, karácsony a szeretet ünnepe, ez a nap a megbocsátás napja. Sajnos az én drága nagyanyámat elszólította az Úr és még őt sem tudtam elengedni. Máig megkönnyezem, ha valahol beszélnem kell róla, így elmondhatom, hogy még mindig erős a kötelékünk. A másik nagyszerű ember, kinek életemet köszönhetem, szívem nagy bánatára huszonhat éve súlyos beteg. Lakáshoz kötötten éli életét kemény, határozott, és szeretettel tele szívvel. Én meg minden nap attól félek, hogy elveszítem, sajnos ez bármikor megtörténhet, lehet, hogy ezért nem tudom megérteni e bonyolult világot, és embereket. Ez után jöhet a történet, mit már említettem. (Tovább...)
20 hozzászólás (utolsó: bzsmama, 2011-12-19 22:13)