Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Hobbi & Otthon cikkek (35. oldal)

Összes cikk | Sütés, főzés | Kreatívságok | Ház, lakás, kert | Egyéb hobbi&otthon témák | Állatok nálatok | Programajánlat, utazás | Szórakozás, média


Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavaszIlcsi Mama, 2011-02-14 21:08
Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz Több évtizede készítem e leírásokat január első hetében, egész évre szólóan. Természetes, hogy e szélsőséges időjárási viszonyok között nem mindenhol van az ország területén egyforma időjárás, azonban általában nagy %-ban bejönnek a leírt előre jelzések. Sajnos még sok évtizedes megfigyeléseim során sem sikerült kitapasztalnom annyira részletesen, hogy országrészenként is el tudjam készíteni a leírást. (Tovább...)
15 hozzászólás (utolsó: Ilcsi Mama, 2011-07-24 15:50)


Bogi, az én szívem csücskeDeltaHamster, 2011-02-13 10:08
Bogi, az én szívem csücske A gazdi nem sokkal azelőtt veszítette el idős kutyusát, mielőtt engem meglátott az interneten. Egyből belém szeretett, ezért nem is gondolkodva azonnal megkereste a lányt, aki gondoskodott rólunk, és ment minden egymás után. Igaz, nem akart azonnal új kutyust, de én közbeszóltam... (Tovább...)
14 hozzászólás (utolsó: szuper rex, 2011-02-15 12:49)

A gyertyagyújtás 10 aranyszabályaromantikusfiu, 2011-02-08 10:08
A gyertyagyújtás 10 aranyszabálya Most 10 olyan tippet olvashat minden kedves érdeklődő a gyertyagyújtás procedúrájáról, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy zavartalanul élvezhesse gyertyafényes vacsoráját, partnere társaságát, vagy akár csak szabadidejét. Tanácsaim segítségével, rengeteg időt és fárasztó kellemetlenséget takaríthat meg kezdve az elfolyt gyertyával, annak maradványainak eltakarításával a gyertyatartón. Egy kis odafigyeléssel és az útmutatás követésével könnyen kikerülhetők ezeket a kellemetlenségek. (Tovább...)
21 hozzászólás (utolsó: Fel a fejjel, 2011-02-12 22:26)

Sissy, a cicámDeltaHamster, 2011-02-04 16:08
Sissy, a cicám A gazdim 2007 nyarán talált rám, borzalmas állapotban. A cicája elköltözött a szomszédba, a saját kölykét annyira nem szerette, pedig már mindkettő ivartalanítva volt. Nagyon fájt ez neki, mert imádta, és mindent megkapott tőle.
Elhatározta, hogy szeretne egy cicát, akit szerethet, és aki szereti. A nyaralójukhoz indultak el, és ott látott meg engem, aki mindenáron kellett neki... (Tovább...)
19 hozzászólás (utolsó: DeltaHamster, 2011-03-01 19:54)

Hipp-hopp Brazíliában az egész család - 6 hét alatt kezdőről a középfokra (x)nmedia, 2011-02-02 14:22
Hipp-hopp Brazíliában az egész család - 6 hét alatt kezdőről a középfokra Hónapok óta valaki folyton beteg a családban, de végre a gyerekek is meggyógyultak. Lelkiismeret furdalásom a tetőfokára hágott - a lakás, mint egy csatatér, 2 hónapja elhatároztam, hogy végre megtanulok rendesen angolul, Katának 3 hónapja ígértem meg, hogy visszahívom. Elegem lett a halogatásból: Kata száma hosszan csörgött, valahogy másképp, mint szokott, de végre felvette:
    - Szia Kata! Sajnálom, hogy így elhanyagoltalak, majd mesélek. Kávézunk egyet jövő héten?
    - Persze! Itt Rio-ban nagyon finom a kávé. Nézz ki egy jó járatot, egész jó árak vannak most.
(Tovább...)


Elindult az új őrület, a zeroo.hu ingyenes nyereményjáték portál (x)zeroo, 2011-01-31 10:08
Elindult az új őrület, a zeroo.hu ingyenes nyereményjáték portál Bizonyára sokan jártatok már úgy, hogy regisztráltatok egy nyereményekkel kecsegtető internetes oldalra, ahonnan a sorsolás után kaptatok egy email-t, hogy ez és ez a felhasználónevű játékos nyert, vagy jobb esetben nyert Kiss József Budapestről.
Ez ugye ébreszthet kételyeket!?
Nem titkolt a szándéka a zeroo.hu csapatának, szeretnénk maximálissá tenni a bizalmat az oldalunk iránt. Ezt viszont csak akkor tudjuk megtenni, ha mindenben mások leszünk mint a hasonló weboldalak. (Tovább...)

Nincs farsang fánk nélkülnetbarátnő, 2011-01-26 16:08
Nincs farsang fánk nélkül A vízkereszttől, azaz január hatodikától hamvazószerdáig, vagyis a húsvét előtti negyvenedik napig tartó időszak a bálozás, mulatozás, evés-ivás ideje.
A farsang a római kor szaturnáliáira nyúlik vissza (az ókori Rómában Szaturnusz isten tiszteletére hétnapos örömünnepet tartottak). Nálunk a XIV. századból maradtak fenn az első, farsangi szokásokról beszámoló feljegyzések. (Tovább...)
10 hozzászólás (utolsó: nenne67, 2012-02-19 16:21)

WC papír guriga - Ne dobd ki, inkább alkoss!Hoxa, 2011-01-21 21:08
WC papír guriga - Ne dobd ki, inkább alkoss! Apa elhatározta, hogy nem dobjuk ki a WC papír gurigákat, mert milyen jópofa dolog, majd csinálunk belőle valamit.
Elkezdtük gyűjteni őket egy szekrény polcán. Amikor megelégeltem a mennyiséget és az általuk elfoglalt helyet is sokalltam már, éreztem, eljött az idő az alkotásra. :) (Tovább...)
31 hozzászólás (utolsó: winny, 2011-12-13 16:20)