Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Hobbi & Otthon cikkek (22. oldal)

Összes cikk | Sütés, főzés | Kreatívságok | Ház, lakás, kert | Egyéb hobbi&otthon témák | Állatok nálatok | Programajánlat, utazás | Szórakozás, média


Miért disznó a malac?imola_virag, 2012-05-11 13:08
Miért disznó a malac? Előrebocsájtom, hogy nem a sárban-porban fetrengő, Karácsonyra asztalra kerülő malacról beszélek. Tengerimalac a kis kedvenc, aki mellesleg egy disznó - már ami a jellemét illeti. Az a fajta disznó, akire morogsz egész nap és nem is tudod, hogy azzal a csöppnyi agyával, hogy talált ki ennyi mindent, de semmiért nem adnád oda másért, és összerezzensz, ha csak tüsszent egyet. (Tovább...)
19 hozzászólás (utolsó: sarika60, 2012-08-23 09:01)


Snoopy kutyánk történetehercenő31, 2012-04-24 09:08
Snoopy kutyánk története Édesanyámnak és Nagymamámnak szerettük volna Karácsonyra. Nem tudtak róla, de tudtuk, örülni fognak neki. Onnan gondoltuk, hogy jó lesz nekik, mivel a mi kutyánkat, Morzsit nagyon szeretik, sokat volt náluk. Volt, hogy el kellett mennünk, de a kutyánkat nem vihettük magunkkal, így ott aludt anyuméknál. (Tovább...)
11 hozzászólás (utolsó: imola_virag, 2012-04-25 06:53)

Tudtad, hogy vastagon megéri? Energiaválság ellen hőszigetelés (x)nmedia, 2012-04-20 13:08
Tudtad, hogy vastagon megéri? Energiaválság ellen hőszigetelés Itt a tavasz. Gondolj arra, hogy nemcsak neked, de otthonodnak is szüksége van megújulásra, és itt ne csak a lakásfestésre gondolj. Minden télen remegve várjuk a fűtésszámlát, hogy vajon idén mennyi is lesz. Bizony mélyen a pénztárcába kell nyúlnunk, hogy az egyre növekvő energiaárak mellett kifizessük a havi költségeket. Eljött hát az idő, hogy tegyél valamit azért, hogy drasztikusan csökkenjenek a kiadásaid. Hogy ez miért fontos? Egyrészt a spórolás miatt, mert kis befektetéssel hosszú távon rengeteg pénz marad a zsebedben, másrészt egy új rendelet kötelez arra, hogy ha eladnád a lakásodat, készíttess energetikai tanúsítványt. A tanúsítvány eredményétől jelentősen függ, hogy mennyiért is tudod majd a lakásodat eladni. Számolj velünk (az még ingyen van) és tudatosan dönts: komoly energia megtakarítást érhetsz el egy igazán jó hőszigeteléssel a mai égbeszökő energiaárak mellett, legyen szó társasházról vagy családi házról. (Tovább...)

Janus Egyetemi színházJennipher93, 2012-04-20 09:08
Janus Egyetemi színház "Itt nyugszik Link Laja, egy ember, akit főbe lőttek. Reggel elindult otthonról, hogy egy kis halacskát vegyen, este már egy hatalmas elefántja volt, éjszaka meg agyonlőtték. Szalmatetős kunyhója volt a város peremén, és nem volt nagy bűn, amit elkövetett, mert jó ember volt. De egy fő az egy fő, és ezért kellett főbe lőni." (Tovább...)
0 hozzászólás

Neked milyen ablakod van: amivel az utcát fűtöd? Egy kis Ablak-ABC (x)nmedia, 2012-04-16 23:00
Neked milyen ablakod van: amivel az utcát fűtöd? Egy kis Ablak-ABC Hihetetlen hidegek voltak most áprilisban, a húsvéti sonka egyik éjjel megfagyott az erkélyen. Hol vannak már gyermekkorunk langymeleg térdzoknis – kis szoknyás tavaszai ? Helyette itt az – egyébként egész földünket érintő – éghajlat változás, a szélsőséges hőmérséklet és egy októbertől kezdődő, majd 6 hónapos fűtési szezon – no meg az elszabaduló energia árak! Mit tegyél, hogy a családodat és persze a családi kasszádat jobban megkíméld ezektől a veszélyektől? Ne az utcát fűtsd, figyelj oda például az ablakaidra, mert a fűtési energia 30- 35 %-át ezeken keresztül veszítheted el. Ha rászánod magad a felújításra, vagy építkezést latolgatsz, segítünk neked, mit kell tudnia a jó ablaknak! (Tovább...)


15. Tavaszi Babymarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo (x)babaexpo, 2012-04-14 09:08
15. Tavaszi Babymarkt Babaholmibörze és Gyerek Expo ISMÉT itt a lehetőség, hogy egy remek, színvonalas programokkal teli, tartalmas családi napot tölts el velünk, ahol új gazdát találhatsz a kinőtt, megunt babaholmiknak, miközben Te Magad is rendkívül széles, és meglepően olcsó árukínálatból válogathatsz. (Tovább...)

Az életem részei: anime, mangavebera, 2012-04-11 09:08
Az életem részei: anime, manga Kiskorom óta többször próbáltam magamnak hobbit találni. Bélyeget, szalvétát gyűjtöttem, zenekarok után kutattam amiknek esetleg a rajongójuk lehetek. De sajnos Néhány nap után meguntam. Lassan felnőtt fejjel 2008-ban megismerkedtem az animéval és a mangával. (Tovább...)
21 hozzászólás (utolsó: Lightwarrior, 2012-04-17 11:47)

Morzsi kutyánk történetehercenő31, 2012-04-02 09:08
Morzsi kutyánk története Egyszer volt, hol nem volt, egy kis községben találtunk rá az első közös kutyánkra, egy családnál nevelkedett 1 éves koráig. Megunt kutya lett, így feltették hirdetésbe. Mi megláttuk a hirdetésben, megtetszett és elmentünk érte. (Tovább...)
33 hozzászólás (utolsó: Cinti., 2012-07-11 23:05)