Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Szex & Psziché cikkek (32. oldal)

Összes cikk | Párkapcsolat, szerelem | Szexualitás, libidó | Psziché | Asztrológia | Ezotéria | Egyéb test és lélek témák


Halló, Édes!Donna Juanna, 2012-12-16 09:08
Halló, Édes! A szerelmemhez utaztam a hétvégén. Mondhatni vakrandi volt a miénk is, anno... milyen rég is volt már az első...

A buszsofőr az egyik állomáson kimondta a jelszót:

- Tíz percet várakozunk!

Nosza kaptam magam és elszáguldottam a toalettre. Visszafelé jövet a busz ajtajánál állt egy férfi és egy nő, és a férfi így beszélt a nőhöz:

- Félsz tőlem? Ne félj tőlem! Megbántottalak? Most félsz tőlem? Na, léccccciiii....

A nő válaszát nem hallhattam, mert visszaszálltam a buszra. (Tovább...)
180 hozzászólás (utolsó: Donna Juanna, 2013-01-02 20:55)


Summertime sadnessthe rise and fall, 2012-12-13 09:08
Summertime sadness Avagy, miért nem engedek többé egy nyári kaland kísértésének?
Minden egy balatoni borfesztiválon kezdődött tavaly nyáron. Sok szerelmi történet kerekedik ilyenkor, ugye? Azt hittem ez más lesz. Ezt is sokan mondják. Ez a történet, egy nehezen elfelejthető, nehezen elengedhető szerelem reményéről szól. (Tovább...)
13 hozzászólás (utolsó: air, 2013-02-21 13:32)

Figyelem az ajtók záródnak!mi.zu, 2012-12-08 09:08
Figyelem az ajtók záródnak! Amikor az ember nagyon elnyűttnek érzi magát és semmi kiutat nem talál, akkor találkozik valamivel, vagy lát egy másik életet, ami még rosszabb, mint az övé. Nálam ez többször előfordult, hogy amikor teljesen tanácstalan vagyok, akkor jön egy égi segítség, hogy maradjak erős és lássam be, vannak nálam nehezebb helyzetben is. (Tovább...)
13 hozzászólás (utolsó: mamás, 2012-12-11 11:21)

A vágyak valóra válnak :)Csingiling83, 2012-12-05 09:08
A vágyak valóra válnak :) "Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."

Voltak nekem is nehéz időszakaim, egyedül maradtam kislányommal egy rosszul sikerült házasság után. Nem volt egyszerű, bár a szüleim nagyon sokat segítettek nekünk. Így éltünk kettesben: kislányom és én. Eleinte nehéz volt, de aztán megtanultam boldognak lenni így, "egyedül" is. Vágytam arra, mint sokan, hogy megismerjem, milyen is az igazi szerelem és egyszer csak teljesült a kívánságom. (Tovább...)
19 hozzászólás (utolsó: klenca, 2012-12-09 13:10)

Segítsünk karácsonykor ISszeretekolvasni, 2012-12-01 09:08
Segítsünk karácsonykor IS Két különböző kezdeményezésre szeretném felhívni a figyelmeteket, amelyekkel könnyebbé válik a segítségnyújtás az ünnepek előtt. Ha szeretnétek a rászorulóknak tartós élelmiszert, ruhákat, játékokat eljuttatni, vegyetek részt a Mikulásgyár vagy a Cipősdoboz akciókban! (Tovább...)
9 hozzászólás (utolsó: bubinana, 2012-12-01 21:17)


Első randiDonna Juanna, 2012-11-28 09:08
Első randi Holnap???

Olvasom a szót a monitoron, amiket az én vén hippim írt. A kurzor villog az utolsó kérdőjel mögött, és én nem tudom, hogy mit válaszoljak. Megakadok, mint mindig, amikor róla van szó. Az érzéseim a boldogság és a félelem közt úgy változnak, akárcsak az árnyék. Néha úgy érzem, hogy a tenyerén hordoz ez a férfi, máskor meg eszébe se jutok. Persze mit is várhatok valakitől, akivel még sosem találkoztam? Mégis, ez a lassan, hónapok alatt kialakult ragaszkodás időről-időre mindkettőnket megriaszt. Ő össze van zavarodva, én pedig meg vagyok rémülve. Sosem gondoltam, hogy ez megtörténhet velem. Mindig lenéztem azokat, akik az interneten kerestek maguknak társat. Csakhogy én nem kerestem őt. Egyszerűen csak beszélgettünk... azután lassan valami megváltozott. Kialakult. Fellobbant. Mennyivel másabb ez, mint az eddigi, viharos kapcsolataim. Még sosem éreztem, hogy valaki ennyire figyelmes lenne velem. Talán a korkülönbség miatt van, nemhiába, pontosan huszonegy évvel idősebb nálam. Csak csodálkozom magamon, mert sosem volt apakomplexusom, hogy miért vonz mégis. Talán, mert éppen olyan szeretni való rosszaság, mint akikhez mindig is vonzódtam. Egy veszélyes férfi, ezt érzem a zsigereimben. Engem pedig vonz a veszélyes. Engem, azaz Schauspieler Anasztáziát, akiből soha senki nem nézte volna ki, hogy milyen merészségre készülök. Hiszen randit szerveztem egy vadidegen, apám korabeli férfival... (Tovább...)
49 hozzászólás (utolsó: Donna Juanna, 2012-11-30 20:27)

Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (I.)syria, 2012-11-26 13:08
Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (I.) A cikk ötletét egy fórumkérdés adta: "Szereted a munkádat?" Kapásból azt válaszoltam, hogy nagyon.
És tényleg így van.
(Vagy mégsem?)
Milyen pályát futottam is be?

Kislány koromban gőzöm nem volt arról, hogy mi szeretnék lenni. Kézügyességem nem volt, a sportolással, zenével, tánccal sem ismertettek meg, tehát a sportolói, művészeti pálya lehetősége eleve kizárt volt. (Tovább...)
15 hozzászólás (utolsó: syria, 2012-12-18 15:55)

Szerelemre várvaAndy857, 2012-11-22 09:08
Szerelemre várva Vágyom a szeretetre, de nem tudom lesz-e részem benne!? Írtozatos fájdalom emészt belülről, éget, mar, ezért írom le életem rövid kis történetét. Muszáj kiírnom magamból! Miért is nem vagyok szerethető?! Holott mindent megteszek érte. Szeretem a gyerekeket, szeretek segiteni mindenkin, de jót nem kapok. (Tovább...)
36 hozzászólás (utolsó: riseagainst22, 2013-01-03 14:00)