Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Hoxa portál - Médiaajánlat

Kategória: Összes cikk » Egyéb témák » Portállal kapcsolatos témák


Az Hoxa.hu ebben a formájában 2005. októberében alakult. Két fő témaköre, az egészséges életmód/diéták, és a gyermekvállalás/nevelés mellett érinti a párkapcsolatok, a lelki egészség, a különböző hobbik tematikáit is.

Hoxa portál - Médiaajánlat Célközönség

A Hoxa portállal egyes célcsoportok nagyon hatékonyan elérhetőek, aminek köszönhetően hirdetőink költséghatékony és célzott kampányokat tudnak oldalainkon megvalósítani.
Az oldal rendszeres látogatói jellemzően:
 • 18 és 50 év közötti nők,
 • akik Budapesten vagy más városokban élnek,
 • akik közép vagy felsőfokú végzettséggel rendelkeznek,
 • akik gyermekeket várnak/nevelnek, vagy gyermeket szeretnének,
 • akik túlsúllyal küzdenek és nyitottak a különböző fogyókúrás módszerek iránt,
 • akik érdeklődnek az egészséges életmód iránt,
  akik fontosnak tartják családjuk egészségét is.

  Hirdetési lehetőségek

  Bannermegjelenés a bal vagy jobb oldali banner oszlopban 170 px széles, maximum 220 px magasságú képes bannereken. Lehetőség van kizárólagos, minden oldalletöltésre megjelenő, illetve másik hirdetéssel váltakozó megoldásra is.

  PR cikk elhelyezésére is van mód. A cikk az aktiválása után a cikklista mellett 2 hétre a Hoxa portál főoldalára is kikerül. Minden hétfőn este kiküldött hírlevelünkben (melyet jelenleg 25000 portáltagnak küldünk) szintúgy megjelenik a PR cikk címe. A cikk örök időkre a portálon marad, nem jár le, a menükből bármikor elérhető. Ezenkívül a portáltagok beszélgetést indíthatnak róla a cikkhez nyílt fórumban. A cikkben maximum 10. hiperhivatkozás, maximum 10 kép helyezhető el, maximális hossza 30.000 karakter lehet.

  Konrét árajánlatunkat megtalálja a WebMinute Kft. weboldalán!  A cikket felvitte: Hoxa, 2006-08-29 23:36 (utoljára módosítva: 2009-07-13 22:07)

 • Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Játék: Mindenki Dominója!  Ha ez tetszett, olvasd el a következő, Hoxa által felvitt cikket is: Szülőpótló napközi (Óvodások, iskolások, Egyéb az ovisokról, iskolásokról)