Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Hogyan született meg Horgol-Adél?

Kategória: Összes cikk » Egyéb témák » Minden más


Nagyon szerettem horgolni mindig. Arra sosem gondoltam, hogy üresen töltsem a szabadidőmet. Mindig ott volt a fonal mellettem, meg a horgolótű. :)
Viszont ez már kevés volt és nagyon meg akartam valósítani önmagam, ne csak a családom lássa a munkáim. Ez kevés lett nekem, ez már nem kihívás. Belevágtam... ééésss megcsináltam..:)


Hogyan született meg Horgol-Adél? Mindig kreatív voltam és a családom örömére alkotgattam. Persze mindenki örült a munkáimnak, de nekem ez kevés volt. Én többet akartam ettől, egyszer elismert kézműves szeretnék lenni. nem csak simán horgolgatni. Majd jött egy szikra és egy aránylag ismert internetes közösségi oldalon létrehoztam egy oldalt Horgol-Adél néven.
Eleinte döcögött a dolog, mára eljutottam odáig, hogy majdnem 1700 kedvelője van az oldalamnak és rengeteg megrendelő.

Akár itt vége is lehetne a történetnek. Belevágott. Megcsinálta. Itt a pont.
De leírom nektek, mi van/volt mögötte, míg ezt elértem. :)

Rengeteg remény és munka.

Eleinte sokat horgoltam fölöslegesen, hogy tudjak képeket feltölteni a saját munkáimról. Naponta töltöttem fel a munkáim és a mások munkáit, ami mellé persze odaírtam, ezt nem én horgoltam. Csak ötletet adott arra, ilyet én is akarjak majd készíteni.

Vártam a csodát, ami nehezen jött. Horgoltam és horgoltam, éjszakákat nem aludtam, bújtam az internetet, kerestem mintákat, szép dolgokat, amit elkészíthetnék. Jött megrendelés, elkeseredtem néha. Nem adtam fel, tudtam, egyszer sikerülni fog. Sokan nevettek,és azt mondták esélytelen a dolog, na ez mindig megerősített, juszt sem adom fel, most már csak azért sem! Nem érdekelt, bár néha rosszul esett, milyen kevesen hisznek bennem. Mert én tudtam, megvalósítom önmagam.

A vasútnál dolgozom, ahol egy pici porszem vagyok a nagy gépezetben, nem akarok így élni mindig. Én ettől több vagyok! Hisz én vagyok Horgol-Adél! Lassan eljutottam odáig, már sokan így hívnak a munkahelyemen is. :) Sokan keresik már a munkám és rengeteg a megrendelő, egyre nehezebb összeegyeztetni a házimunkával és a benti munkámmal a megrendeléseket. Néha már az itthoni dolgokat hanyagolom el. Három fiam sokat segít, álmom az kézművesként élhessem az életem. Ez legyen a fő munkám. Párom, akit öt hónapja ismertem meg, mellettem áll, mert ő másképp őrült mint én. Ő dobol. Megérti mi az, amit szeretnék elérni az életben. :)

Néha magam sem értem, miért jó nekem sok mindent feladni, időm nincs aludni, annyi a megrendelés. Barátokat tettem félre és a Hoxa portálon sem ülök és beszélgetek annyit, mint azelőtt. Azt mondják, valamit valamiért. Most épp ezt az időszakomat élem. Horgolok rengeteget. Őszi nagytakarítás nálam még sehol nincs és azt sem tudom, lesz-e rá időm a horgolástól. :)
Nem panaszkodni akarok, hiszen lassan elérem azt, amit szerettem volna. Közismert lettem és keresik a munkáimat. de nem gondoltam, hogy ennyi önfeláldozással is jár. :)

Még mindig nem tartok ott, ahol szeretnék, de vasutasként azt mondom: sínen vagyok. :)


Trimama munkáit megtekinthetitek Horgol Adél Facebook oldalán!


A cikket írta: trimama, 2013-11-21 10:07

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: " Köszönjük Emese!"......Ha ez tetszett, olvasd el a következő, trimama által felvitt cikket is: Három a magyar igazság, negyedik a ráadás (Minden más)