Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Mit álmodtál és mit jelent?

Kategóriák: Összes cikk » Szex & Psziché » Psziché / Összes cikk » Hobbi & Otthon » Egyéb hobbi&otthon témák


Minél világosabban emlékszünk az álmunkra, annál jobban értelmezhetjük. Ámde az álomképek gyorsan elröppennek a tudatos emlékezetből.

Tartsunk ágyunk mellett papírt és ceruzát, és felébredéskor azonnal írjuk le, mit álmodtunk, nehogy elfelejtsünk belőle fontos részleteket.

Azt, hogy mit jelent, álmoskönyvekből is kiolvashatjuk és megtaláltam az interneten az online álmoskönyvet is, ahol kedvünkre keresgélhetünk...


Mindenki szokott álmodni, de nem minden álom mutat a jövőbe. Már jóval Freud és a többi pszichoanalitikus előtt kimutatták a tudósok, hogy sok álomképünk a tudatalattinkból származik.
Az álomfejtés világszerte ismeretes. Nem tudni, mikor kezdődött, de vannak híradásaink profetikus álmokról és magyarázataikról a legősibb kultúrák idejéből is.
De az csak a XXI. században történhet meg, hogy létrehoztak egy online álmoskönyvet :)
Kiváncsi vagy mit jelent, amit álmodtál? Csak bírod címszavakban és máris elolvashatod az online álmoskönyv szerint mit jelenthet:

KATTINTS IDE!A cikket felvitte: Hoxa, 2005-11-03 09:46 (utoljára módosítva: 2005-11-10 19:27)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Bakancslista - avagy ami nem maradhat ki az életemből!!!Ha ez tetszett, olvasd el a következő, Hoxa által felvitt cikket is: Állatmenhely segítése (Állatok nálatok)