Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fényképes Kuckó nyereményjáték (x)

Kategóriák: Összes cikk » Hobbi & Otthon » Kreatívságok / Összes cikk » Egyéb témák » Nyereményjátékok


Fényképes Kuckó - ahol személyes és egyedi FÉNYKÉPES AJÁNDÉKOK készülnek!
Vegyél részt a nyereményjátékban és nyerj fényképes ajándékokat!


Fényképes Kuckó nyereményjáték Bármilyen alkalomra is szeretnél ajándékot választani, weboldalunkon megtalálod az egyedi és személyes fényképes ajándéktárgyak választékát.

Egyszerű rendelőfelületünk segítségével születés- és névnapra, ballagásra, évfordulóra, vagy bármilyen egyéb alkalomra könnyedén megrendelheted egyedi ajándékod. A fényképes ajándéktárgyakat egyedülálló mintákkal, sablonokkal is rendelheted, bármilyen fotóval és felirattal, bevezető árakon!

INGYENES SZÁLLÍTÁSI akciónk minden megrendelésre érvényes!

Válaszolj kérdésükre 2013. június 28-ig és nyerj!
Ha helyesen válaszolsz, te is a 3 nyertes között találhatod magad!

Nyereményjátékunk kérdése:

MELYIK TERMÉKÜNK A LEGHASZNOSABB
EGY CSALÁD NÉGYLÁBÚ KEDVENCE SZÁMÁRA?


A megfejtést a fenykepeskucko@gmail.com címre várjuk!

A helyes megfejtők között fényképes ajándéktárgyakat sorsolunk ki június 29-én, természetesen a nyertesek fotóival nyomva!

Kisorsolásra kerülnek:
1 db fényképes kötény
1 db fényképes bevásárló táska
1 db fényképes, fehér, 3 dl-es bögre

www.fenykepeskucko.hu

JÁTÉKSZABÁLYOK
A nyereményjáték szervezője a FENYKEPESKUCKO.HU
A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el. A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, a játék a résztvevők számára ingyenes.

A résztvevők közül három nyertes kerül kisorsolásra. A nyerteseket a megadott e-mail címükre küldött levélben a FENYKEPESKUCKO.HU értesíti nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért.
A nyeremény készpénzre nem váltható!

A FENYKEPESPORTAL.HU és a Hoxa.hu kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Hoxa.hu honlapja időszakosan nem érhető el.
A játékban való részvétel során megadott adatok kizárólag a FENYKEPESPORTAL.HU által kerülnek felhasználásra, a Játékos a játékban való részvétellel hozzájárul, hogy a FENYKEPESPORTAL.HU hírleveleket küldhet a számára.
A játék szervezésében a Facebook nem vesz részt.A cikket írta: fenykepeskucko, 2013-06-11 10:48 (utoljára módosítva: 2013-06-11 11:50)
(x) Szponzorált cikk
Ha szeretne szponzorált cikket megjelentetni tekintse meg médiaajánlatunkat és lépjen kapcsolatba velünk!