Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tavaszi megújulás az éles látás élményével (x)

Kategóriák: Összes cikk » Szépség & egészség » Egészség


A szürke és hideg téli hónapok után nemcsak a természetnek, hanem nekünk is szükségünk van a megújulásra. Az első melengető napsugarakat és a nyíló virágok látványát szemüvegen vagy kontaktlencsén keresztül is élvezhetjük, de akár ezek nélkül is megcsodálhatjuk a tavasz hírnökeit. Hogy hogyan? Lézeres látásjavítás segítségével megszabadulhatunk a viselésük okozta kényelmetlenségektől, és az éles látásnak köszönhetően testünk-lelkünk fellélegezhet.

Tavaszi megújulás az éles látás élményével
A legújabb technológiákkal hatékonyan lehet orvosolni a rövidlátást, a távollátást, a belső szemtengelyferdülést és a rejtett fénytörési hibákat. A lézeres látásjavító kezelés lényege, hogy egy számítógéppel vezérelt excimer lézerrel korrigálják a szaruhártya alakját, melynek következtében a kívánt mértékben megváltozik a szem törőereje és ezáltal helyreáll a látás élessége.


"Január 4-én az Optimum Látásjavító Lézerközpont még soha nem tapasztalt élménnyel gazdagított, az ÉLES LÁTÁS örömével”" osztotta meg a jó hírt Szilvia a klinika közösségi oldalán. A legtöbb páciens – ahogyan Szilvia is – szkeptikusan állt a beavatkozáshoz, de utólag ő is úgy értékelte a kezelést, hogy érdemes volt belevágni, és azóta is más szemmel látni a világot.


A lézeres látásjavítástól már csak azért sem kell tartani, mert fájdalommentes, csak némi kellemetlen érzéssel kell számolni a kezelést követő órákban. Továbbá kockázatmentes, melyet a korszerű technikai háttér és a sokéves szakmai tapasztalat garantál. És ami talán még fontosabb, hogy biztonságos, mert a legmodernebb technológia része egy olyan szemkövető és szivárványhártya-felismerő rendszer, mely a beavatkozás során folyamatosan ellenőrzi minden egyes lézerpont helyzetét. Minden egyes kezelés egyénre szabott, ugyanis egy alapos vizsgálat után a lézeres látásjavítást az adott szem egyedi paraméterei alapján végzik el. Az idő is nekünk dolgozik, mert a kezelés csak néhány percig tart, a gyógyulási időszak sem tart sokáig, a szemek pihentetése után akár már másnap tökéletesen láthatunk. Nem is beszélve a hosszútávra szóló befektetéssel, hiszen a látásjavítás idővel anyagilag megtérül és egy életre szóló eredményt kapunk.

A tavaszi szél pedig kedvezményt áraszt: az Optimum Látásjavító Lézerközpontban most akár 120 000 Ft kedvezménnyel veheti igénybe a személyre szabott kezelések egyikét, ha 2013. február 18. és 2013. március 31. között jelentkezik a lézeres látásjavításhoz szükséges előzetes szemészeti vizsgálatra.


A cikket írta: Optimum, 2013-02-25 09:53
(x) Szponzorált cikk
Ha szeretne szponzorált cikket megjelentetni tekintse meg médiaajánlatunkat és lépjen kapcsolatba velünk!
Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Perimenopauza, ami felborította az életemHa ez tetszett, olvasd el a következő, Optimum által felvitt cikket is: Tökéletesen szeretne látni? (Egészség, A test egészsége)