Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Vidám gyerekszobák, különleges lakásdekoráció (x)

Kategóriák: Összes cikk » Hobbi & Otthon » Kreatívságok / Összes cikk » Hobbi & Otthon » Ház, lakás, kert


A minap az egyik barátnőmmel beszélgettünk, s ő arról panaszkodott, hogy milyen nehezen választ csempét, padlót, sőt még falszínt is. Nem tudja előre elképzelni, hogy az milyen lesz nagyban a falon, a térben. Sok ember így van ezzel, ezért a legtöbb házban fehérek a falak-, mert ugye azzal nem lehet nagyon melléfogni.

Vidám gyerekszobák, különleges lakásdekorációHát, ha mellé nem is fogunk a fehér fallal, azért azt valljuk be őszintén, hogy elég unalmas, mint látvány, s ha erre az ember utólag rájön, akkor összevásárol mindenféle festményt, fényképet, falmatricát, hogy ezt az egyhangúságot megszüntesse. Így sok ház falán virít ugyanaz a repró, vagy Ikeás fotó, ami vagy passzol az illető bútoraihoz, vagy nem.

De persze lehet ez másképp is.

Nézz körül otthon, s képzeld el, hogy a fehér falon megjelenik kislányod kedvenc hercegnője, vagy kisfiad szobájában életre kel a Százholdas Pagony.
Kamasz fiadnak sem kell az üres falat bámulnia, vagy falragaszokat gyártania szakadt poszterekből, mert a falból átszakadhat egy gitár, a kedvenc együttes logójával egyetemben.

S a nappalid is megújulhat, akár egy szőnyegmintából nyert ötletnek köszönhetően.

Én ebben tudok Neked segíteni! Megálmodjuk, hogy mit szeretnél, én számítógépen megtervezem (így előre láthatod, hogy milyen lesz az adott falfelület), majd a faladra megfestem. Vizes alapú festékkel dolgozom, aminek nincs kellemetlen szaga, és az egészségre sem káros.
Az ár természetesen a „feladat nagyságától” függ, ezért a tervek ismeretében tudok csak konkrét összegeket mondani.


Ha felkeltettem érdeklődésedet, hívj!
Gesztes Ágnes
06203138585
gesztes@gmail.com


Gyerekszoba teljes falfestmény:Gyerekszoba falfestmény részletei:Kamasz szoba falfestmény:
A cikket írta: Kicas, 2011-06-24 10:49 (utoljára módosítva: 2011-06-24 11:50)
(x) Szponzorált cikk
Ha szeretne szponzorált cikket megjelentetni tekintse meg médiaajánlatunkat és lépjen kapcsolatba velünk!

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Hogyan dobd fel a szobát színekkel?