Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Újdonság: Betűcserélő keresztnevekkel

Kategória: Összes cikk » Egyéb témák » Portállal kapcsolatos témák


Elkészítettük a betűcserélő játékunk új kiegészítőjét, amelyben keresztnevek betűit kavartuk össze. Neked csak ki kell raknod! :)

<strong>Újdonság: Betűcserélő keresztnevekkel</strong> Annál jobb vagy, minél kevesebb segítségkérésből, másodlagosan pedig minél kevesebb idő alatt végzel a feladvánnyal, azaz sikerül helyes sorrendbe rakni a betűket az összekavart szavakban.

A "minden idõk topjait" tartalmazó listán pedig úgy lehetsz eredményes, hogy minél több szót te találsz ki a legkevesebb hibából, a leggyorsabban. Ha többen is ugyanannyi segítségkéréssel találják ki a feladványt, akkor az időeredmény dönt. Ha az időeredmény is azonos, akkor az kerül előrébb, akik korábban játszotta az adott játékot. Ez azt is jelenti, hogy nincs döntetlen a listákon, jobbnak kell lenni ahhoz, hogy egy korábbi csúcstartót meg tudjon előzni az ember.

A játék során a következőkre van lehetőséged:
1. Megcserélni egy-egy betűt. Ehhez kattints az egyik betűre a szóban (megváltozik a színe), majd kattints egy másikra, és a két betű azonnal megcserélődik. A játék lényegéből adódóan addig érdemes ezt csinálni, amíg ki nem jön egy értelmes szó.
2. "Újrakeverem!" gomb: erre akkor nyomj, ha végképp nincs ötleted, hogy mi lehet a feladvány. Esetlegesen a betűk más elhelyezkedése ötletet nyújthat a megoldáshoz. Ha több szóból áll a kitalálandó feladvány, sajnos e gomb használatának hátránya is van, mert eleinte szavanként vannak keverve a betűk, de itt több szó betűi is összekeveredhetnek.
3. "Segítség!" gomb: vigyázz!, minél többször használod ezt a gombot, annál kevesebbet ér majd eredményed a toplistán. Van azonban olyan helyzet, amikor nincs ötlet, s így nincs más megoldás, mint használni. A "Segítség!" gomb kijelöli neked azokat a betűket, amik már a helyükön vannak. Maximum 10-szer lehet segítséget kérni, ha ez sem elég a sikerhez, marad a "Feladom!" gomb használata.
4. "Feladom!" gomb: ha erre a gombra böksz, megtudod, mi lett volna a helyes megoldás, és véget ér számodra az adott játék. Kezdhetsz azonban újat, új feladvánnyal. Ha egy feladvánnyal 24 óra alatt sem végzel, a feladvány lezárul, és egy feladott játéknak könyvelődik el.
5. "Kész vagyok!" gomb: erre akkor nyomj, ha már úgy véled értelmes a szó/kifejezés, amit kiraktál. Ha tényleg erre gondoltunk, végeztél, eredményed felvésődik az eredménytáblára. Ha te állsz a feladványnál az élen, szereztél egy újabb rekordot (kivéve, ha korábban is te voltál az élen). Egy-egy feladványnál egy felhasználó mindig csak egyszer szerepel, méghozzá a legjobb eredményével.

A toplistán látható oszlopok a következők:
1. oszlop: Helyezés.
2. oszlop: A felhasználó neve.
3. oszlop: Rekord: azaz hány feladványnál áll az élen az adott játékos. (Ez változhat lefelé is, hiszen könnyen elhódíthatnak mások egy-egy győzelmet.)
4. oszlop: Össz. játék: azaz mennyit játszott összesen az illető.
5. oszlop: Siker db: azaz hány olyan játéka volt, amit nem kellett végül feladnia a "Feladom!" gombbal.
6. oszlop: Teljesítmény: a Siker db és Össz. játék oszlopok aránya.

Figyelem! Ha a böngészőt frissíted, vagy a vissza gombot használod, előlről kell kezdened a játékot, viszont az időeredmény nem nullázódik.

A játékot a későbbiekben a Játékok menüpontban is megtalálod!

Katt ide a játékhoz!

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!A cikket írta: Hoxa, 2011-06-07 11:35 (utoljára módosítva: 2011-06-07 11:55)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Törzstagság: törzspontok a portálonHa ez tetszett, olvasd el a következő, Hoxa által felvitt cikket is: Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány (Egyéb babás témák)