Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Újdonság! HoxAkasztófa keresztnevekkel

Kategória: Összes cikk » Egyéb témák » Portállal kapcsolatos témák


Új kiegészítővel kedveskedünk a HoxAkasztófa játék kedvelőinek, melyben férfi és női keresztneveket kell kitalálnotok.

<strong>Újdonság! HoxAkasztófa keresztnevekkel</strong> A játék szabályai mindenben megegyeznek a korábbi HoxAkasztófa játékéval, csupán a szavakat cseréltük ki, a hozzá tartozó toplista pedig nulláról indul.

Ne lepődj meg, nagyon fura nevek is szerepelnek a listában! :)

A játékban lévő keresztneveket a játék keretei miatt kis kezdőbetűvel kellett írnunk, de ez ne zavarja össze senki helyesírás-érzékét, valójában ezeket a szavakat nagy kezdőbetűvel kell írni! :)

A HoxAkasztófa keresztnevekkel című játékunk természetesen nem befolyásolja a régi játékok működését, amiket a korábbiaknak megfelelúrn a Játékok menüből érhettek el.

Sok sikert kívánunk az új rekordok elérésében!


Az új játékkal itt játszhatsz!
A cikket írta: Hoxa, 2011-06-07 11:09 (utoljára módosítva: 2011-06-07 11:56)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Felhasználói szabályzatHa ez tetszett, olvasd el a következő, Hoxa által felvitt cikket is: Értékteremtés és jótékonyság: Cimbora Labirintus Program (Programajánlat, utazás)