Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Hogyan dobd fel a szobát színekkel?

Kategóriák: Összes cikk » Hobbi & Otthon » Kreatívságok / Összes cikk » Hobbi & Otthon » Ház, lakás, kert


A nappalink sokáig natúr vajszínű volt. Alig vártam a felújítás idején, hogy végre dekorálhassak, de mire oda jutottam, rá kellett jönnöm, ez a panelban nem olyan egyszerű. Nehéz fúrni, ottmarad a csúnya lyuk és miegymás.
Hetekig rágódtam, merjem-ne merjem megvalósítani a csíkokat, amiket kigondoltam.
Végül mertem.


Hogyan dobd fel a szobát színekkel? A festéshez nem kell túl sok minden. Kellenek olyan öntapadós ragasztócsíkok, amik a falról, tapétáról könnyen eltávolíthatóak. Ezek általában sárga színűek, könnyen nyúlnak és érdes papírból vannak. A hobbi áruházakban az ecsetek, festékek környékén találhatók meg.

A festéknél nagyon ajánlom azt a fajtát, amit mi használtunk. Ez egy "Effekt" festék, ami azt jelenti, hogy kis fehér ruganyos anyag van benne, ami a falra kenve ad egy kis mintát is. A festéket készre keverve lehet kapni, tehát csak kenni kell és kész, semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá. (Nekünk nincs is ilyenünk :))

A képen látható csíkokhoz csak méricskélni kellett. Mivel nincs vízszintezőnk, ezért centivel kellett boldogulnunk. Felragasztottuk a csíkokat, Kifestettük egyik színnel, száradás után pedig újraragasztottuk a másik szín festéséhez. Nagyon egyszerű és könnyen feldobható vele bármilyen egyhangú tér.
Ideteszek egy képet arról, milyen volt előtte: színtelen :(A cikket felvitte: Hoxa, 2005-10-27 16:41 (utoljára módosítva: 2018-02-08 17:20)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Vidám gyerekszobák, különleges lakásdekorációHa ez tetszett, olvasd el a következő, Hoxa által felvitt cikket is: Mikor született? Így hódítsd meg! (Asztrológia)