Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Cikkekkel kapcsolatos elvárások

Kategória: Összes cikk » Egyéb témák » Portállal kapcsolatos témák


Örömmel látjuk, hogy egyre többen vállalkoztok a cikkírásra. Az alábbiakban röviden összefoglaltuk a cikkekel kapcsolatos elvárásainkat.

Cikkekkel kapcsolatos elvárások A tartalom kiválasztásánál és közlésénél törekedj arra, hogy új és hasznos ismereteket közvetíts az olvasóidnak! Természetesen közölhetsz saját véleményt is dolgokról, de azt érdekesen, informatívan fogalmazd meg, esetleg egészítsd ki objektív információkkal is! Mindig gondold át, vajon hány embert fog érdekelni, amit most leírsz! A cél, hogy minél többen olvassák el és találják érdekesnek.

Mindig gondold át, hogy amit közölni kívánsz, az cikk, vagy fórum. Sokan abba a hibába esnek, hogy ezeket nem tudják elválasztani egymástól. A fórumban vita- vagy beszélgetésindító rövid hozzászólást várunk, a cikkben ismeretközlést.

Kérjük, próbáld értelemszerűen, sortördeléssel tagolni a szöveget! Sokszor összecsúsznak sorok, olvashatatlanná téve az egész írást. Úgy jó egy szöveget olvasni és értelmezni, ha rendben vannak az ékezetei és a helyesírás is.

A máshonnan átvett cikkeket nem fogadunk el. Csak saját írásokat tudunk leközölni.

A cikkhez csatolt kép legyen saját tulajdonú! Az internetről lementett képeket szerzői jogok védhetik, ezért ilyen képeket nem rakhatunk ki az írásod mellé.


Köszönjük, hogy a kérések figyelembevételével megkönnyíted a munkánkat.A cikket felvitte: Hoxa, 2006-05-08 09:03 (utoljára módosítva: 2018-04-18 11:02)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Igaz barátra leltem a hoxának köszönhetően!Ha ez tetszett, olvasd el a következő, Hoxa által felvitt cikket is: A margarin kontra vaj ügy (Egészség, Táplálkozás)