Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Új funkció a portálon: Klubok

 Összes klub Legújabb klubok Ahol tag vagy Események Új klub Tudnivalók 


Kategória: Összes cikk » Egyéb témák » Portállal kapcsolatos témák


A klubok igazából félig zárt, vagy teljesen zárt fórumok. A klub létrehozójának lehetősége van az olvasási és írási jogokat korlátozni.

Új funkció a portálon: Klubok Új klub létrehozása

A klubok menüre kattintva láthatod az eddig megalakult Klubokat. Az Új klub fülre kattintva hozhatsz létre saját, új klubot, aminek te leszel a gazdája.
Maximum három klubot hozhatsz létre.

Klubok típusai

Kétféle klub hozható létre. Az egyik olvasható mindeki számára, de csak a klubtagok írhatnak bele, a másik teljesen zárt, tehát olvasni is kizárólag a tagok tudják, mások nem.

Klub neve és leírása

A klub nevének egyedinek kell lennie. A megnyitáskor megadott leírás (az első hozzászólás) mindenki számára megtekinthető, hiszen ebből tudható meg, hogy gyakorilatilag miről szól, milyen céllal alakult meg a klub.

Jelentkezés a klubokba

A klub listából ki kell választani a klub címét. A megnyíló ablakon, a Tagok fülön a Jelentkezem klubtagnak! feliratva kattintva küldheted el felvételi kérelmed a klubgazdának.
A klubgazdák ugyanezen fülön tekinthetik meg, kik kérték felvételüket a klubba és itt adhatják meg, vagy tagadhatják meg a jogosultságot.

Klub adminisztrátorok

A klubgazda mások számára adminisztrátori jogosultságot is adhat. Ez azt jelenti, hogy az admin joggal bíró tagok is elbírálhatják az új tagok jelentkezési igényét és adhatnak tovább másoknak is admin jogot. A klubgazda el is veheti az admin jogokat, de tőle senki nem tudja ezt a jogosultságot elvenni.

Klub események

A klub és a tagság terén történt eseményeket az Események fülön lehet megtekinteni. Itt látható kik jelentkeztek tagságra, kinek adott/adtak a klubgazda/adminisztrátorok jogosultságot, kinek nem, stb.

Klub esemény üzenetek

Ha valamilyen esemény történik klubtagságoddal kapcsolatosan, akkor a bal oldali menüben az Üzeneteid között megtalálod a Napló- és klubesemények között is. Így értesülsz róla, ha felvételt nyersz egy klubba, vagy ha esetleg törölnek a tagok közül.

Szabályok a klubokra vonatkozóan

A klubokra a mindenkori fórumszabályzat vonatkozik!A cikket írta: Hoxa, 2010-04-19 00:33 (utoljára módosítva: 2018-04-10 09:57)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Apróhirdetések a Hoxa portálonHa ez tetszett, olvasd el a következő, Hoxa által felvitt cikket is: 16. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo (Terhesség, Egyéb babás témák, Bevásárlólista a babához)