Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Apróhirdetések a Hoxa portálon

 Hirdetés lista Új hirdetés Kedvenceid Szabályzat Fórum 

Kategória: Összes cikk » Egyéb témák » Portállal kapcsolatos témák


A portál ezen rovatába minden regisztrált tag ingyenesen helyezhet el magáncélú apróhirdetést különböző alkategóriákban. Az alábbiakban olvashatod a fontosabb tudnivalókat ezzel kapcsolatban.

Apróhirdetések a Hoxa portálon A fülek segítségével választhatsz a különböző funkciók között:

Apróhirdetés lista

Ebben a listában az összes feladott apróhirdetés megjelenik, fordított időrendben, tehát mindig a legfrissebbet látod elől.
Ezen a fülön indíthatsz keresést az apróhirdetések között konkrét kifejezésre vonatkozóan, vagy szűrheted őket kategóriák szerint is, ha például csak a játékokra vagy kiváncsi.

Új apróhirdetés feladása

24 óránként 5 apróhirdetést indíthatsz, amelyek maximum 30 napos időtartamra kerülnek fel a portálra. Természetesen ha elkel az általad felkínált dolog, törölheted az aktualitását vesztett hirdetést korábban is. Ha letelik a 30 nap, a hirdetés automatikusan lekerül, erről értesítést nem kapsz.

Lehetőséget biztosítunk Keres és Kínál jellegű apróhirdetések feladására is.

A megnevezés legyen rövid és tömör! A leírás mezőben bővebben is kifejtheted, mit kell tudni az általad feladott hirdetéssel kapcsolatban.

A termékre vonatkozóan meg kell még adnod annak állapotát: új, alig használt vagy használt. Ez szubjektív megítélés ugyan, de mindenképpen tükrözze a valóságot!

Az ár Forintban értendő.

A hirdetésedhez képet is mellékelhetsz. A kép típusa JPG vagy GIF lehet, mérete maximum 800x600. A hirdetésben kicsinyítve jelenik meg, de rákattinva eredeti méretében is megtekinthető.

Szabályok apróhirdetés feladására vonatkozóan

  - Tilos üzletszerű hirdetést elhelyezni!
  - Tilos szolgáltatásokról apróhirdetést elhelyezni!
  - Tilos gyógyszert, alkoholt, kábítószert, fegyvert, üdülési csekket, szerzői jogokat, vagy törvényt sértő, illetve illegálist termékeket megvételre kínálni!
  - Tilos MLM rendszerek termékeit árusítani!
  - Tilos másolt zenék, filmek, hamisított árucikkek bárminemű értékesítése!
  - Tilos más weboldalakat linkelni, vagy az apróhirdetés által népszerűsíteni!
  - Tilos a saját készítésű termékek árusítása!
  - Tilos a hirdetésen keresztül más weboldal kiajánlása!
  - Csak megfelelően informatív hirdetés adható fel, "majd e-mailben"-típusú hirdetések törlésre kerülnek.


Kedvenc apróhirdetések

Lehetőség van az apróhirdetések kedvenc listába helyezésére. Ehhez nem kell mást tenned, mint a hirdetés oldalán a "Bejelölöm kedvencként" négyzetet kipipálni. A bal oldali Kedvencek menüben listaszerűen is megtekintheted a kiválasztott hirdetéseket.
Amennyiben a hirdetést törlik, vagy lejár a 30 napos határidő, a listádból is eltűnik.

Kapcsolatfelvétel az eladóval

A hirdetés megtekintése után, ha érdekel a termék és szeretnéd felvenni a kapcsolatot az eladóval, írj egy privát üzenetet a számára. Ezt a hirdetés oldaláról is indíthatod, a Kapcsolatfelvétel a hirdetővel gomb segítségével.

A portál üzemeltetői a hirdető és a vevő közti vitákban nem vállalnak ügydöntő szerepet. A hirdetés okozta bárminemű anyagi, vagy egyéb jellegű kárért kizárólag a hirdető felel.
Ha a vevő okoz valamilyen módon anyagi, vagy egyéb kárt a hirdető számára, azért kizárólag a vevő felel.


Egyéb szabályok

A szolgáltatás igénybevételekor a hirdetést feladó személy köteles valós adatokat megadni, amennyiben a tudomásunkra jut, hogy a feltett hirdetés valótlant állít, jogosultak vagyunk azt törölni.

Az apróhirdetésekkel kapcsolatosan a portál üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak, mivel sem a hirdetés valóságtartalmát, sem a vevő szándékait leellenőrizni nem tudják. Mindennemű jogvita esetén a felelősséget a hirdetés feladója, illetve a megállapodást követően a hirdető és a vevő viseli.


A szabályok megszegéséért jogot formálunk a hirdetés törlésére vagy akár a hirdető hozzáférésének megszüntetésére.


A cikket írta: Hoxa, 2009-03-19 14:04 (utoljára módosítva: 2018-04-18 13:50)
(x) Szponzorált cikk
Ha szeretne szponzorált cikket megjelentetni tekintse meg médiaajánlatunkat és lépjen kapcsolatba velünk!

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Képeslapküldés a portálonHa ez tetszett, olvasd el a következő, Hoxa által felvitt cikket is: Hormonzavarok (Egészség, Betegségek, kezelések, alternatívák)