Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Ha már százszor elbuktál...

Kategória: Összes cikk » Diéta & fitness » Diétás sikersztorik


Szeretném veletek röviden megosztani azt a küzdelmet, amit évek óta folytatok a kilók leadása és az egészségem érdekében. Január másodika óta elkezdtem szedni egy gyógyszertárban kapható fogyikapszulát, ez már az utolsó mentsváram.

Ha már százszor elbuktál... Ott kezdeném, hogy 2000-ben 107 kilósan átestem egy gerincműtéten, amiből súlyos szövődmény gerincvelő-ideggyulladás lépett fel. Hat hónapig az ágyból sem tudtam felkelni.
Olvasással töltöttem az időmet, mindenféle tudományos könyveket, folyóiratokat az egészségmegőrzésről, a jógáról, az egészséges táplálkozásról.
Elkezdtem az ágyban tornázni, potyogtak a könnyeim a fájdalomtól. De napról napra éreztem, hogy többet és többet bírok.
A hetedik hónapban már volt annyi erőm, hogy a konyhában diétás kajákat készítsek magamnak.
Ahogy csökkent a súlyom, naponta kétszer, háromszor is tornázgattam, jógázni kezdtem. Három gyermekem - már nagyok - csodálattal néztek, mert már azt hitték, örökre az ágyhoz leszek kötve. Egy év alatt sikerült 90 kilóra "lefogynom".
Ezután kaptam egy súlyos ideggyulladást, amire rengeteg szteroid-injekciót adtak.
Egy hónap alatt ismét 105 kiló lettem! Megint alig tudtam mozogni a fájdalomtól.
Néhány hónap elteltével fokozatosan újból elkezdtem a jógát, uszodába kezdtem járni, vettem egy kerékpárt.
Aztán tavaly májusban újult erővel diéta, az eredmény: 85 kiló.
Apukám súlyos beteg lett, őszre eltemettem. Depressziós lettem, mások olyankor fogynak, hát én a zabálásba menekültem. Karácsonyra ismét 102 kiló voltam!
Most újévre összeszedtem magam.
Most 90 kiló vagyok, már naponta tudok tornázni, most néhány napja jó idő van, és bicóra pattanok, tele vagyok energiával.
Nem vagyok éhes, a közérzetem jó.A cikket írta: hegyiircsi, 2009-03-16 17:03 (utoljára módosítva: 2010-01-24 13:17)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Fogyás éhezés nélkül, avagy 2 hónap után 2 ruhaméretHa ez tetszett, olvasd el a következő, hegyiircsi által felvitt cikket is: Visszaszámolás indul! (Diétás sikersztorik)