Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Az aukciózás jó és rossz oldala

Kategória: Összes cikk » Hobbi & Otthon » Szórakozás, média


Az internetes aukciózásról szeretnék meg osztani néhány tapasztalatot. Regisztrálva vagyok három aukciós oldalon. Imádom őket, sok mindenhez jutok hozzá olcsóbban, mint ha üzletben venném. Sok-sok kellemes és jó tapasztalat után jött egy hideg zuhany. Csaknem 20.000 Ft-tól szabadított meg egy csaló.

Minden ment, ahogy szokott. Én kérdeztem az áru állapotáról, ő válaszolt. Licitáltam, nyertem. Bár ne nyertem volna. :(

Megkaptam a szokásos levelet, hogy Gratulálunk stb., és megérkezett az eladó neve, címe, telefonszáma. Felvettük a kapcsolatot.
Mivel hétvége volt, az utalás hétfőn ért a bankjába. Ez 7-e volt. Írtam neki, amire ő azt válaszolta, hogy tegnap feladták a csomagot.
Azóta sem ért ide az áru, nem válaszol a levelekre, nincs bekapcsolva a telefon, a cím amit megadott, nem is létezik, ráadásul egyre többen jelzik, hogy őket is átverte.

Most futhatok a pénzem után. Mehetek a rendőrségre feljelentést tenni, ha sikerül elkapniuk, mehetek a bíróságra mint tanú.

Nem hagyom abba az aukciózást, mert imádom, és nagyon jó dolognak tartom, de ezután óvatosabb leszek. Nem vásárolok olyantól, akinek nincs minimum egy pozítív visszajelzése. Neki akkor még nem volt semmilyen. 9-én kapta az első negatívot, időközben pedig ki is zárták. Így jártam én és még páran.

Sajnálom, hogy nem a gyerekeknek vettem rajta valamit. Állandóan azon jár az eszem, mi mindent vehettem volna nekik ennyi pénzen.

Végezetül csak annyit,hogy nem kívánom senkinek az ilyen tapasztalatot.A cikket írta: JázminBarnuska, 2008-05-14 11:03

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Intenetkávézó