Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

HoxAkasztófa helységnevekkel!

Kategória: Összes cikk » Egyéb témák » Portállal kapcsolatos témák


Egy kis érdekességgel szeretnénk kedveskedni nektek, egy régi játék új kiegészítőjével, melynek nemes egyszerűséggel a HoxAkasztófa helységnevekkel nevet adtuk. A játék során magyarországi helységneveket kell kitalálni. A játék mostantól elérhető a Játékok menüből, vagy ide kattintva:

Itt kezdj el játszani!


HoxAkasztófa helységnevekkel! A játék szabályai mindenben megegyeznek a korábbi HoxAkasztófa játékéval, csupán a szavakat cseréltük ki, a hozzá tartozó toplista pedig nulláról indul.
A játékban lévő helységneveket a játék keretei miatt kis kezdőbetűvel kellett írnunk, de ez ne zavarja össze senki helyesírás-érzékét, valójában ezeket a szavakat naggyal kell írni!

A HoxAkasztófa helységnevekkel természetesen nem befolyásolja a régi játék működését, amit szintúgy a Játékok menüből érhettek el. Érdemes is, hiszen az a játék napról-napra új szavakkal bővül, míg e helységneves végleges szókészlettel rendelkezik.


Az új játékkal itt játszhatsz!

A régi játékkal itt játszhatsz!

Mindenkinek jó játékot kívánunk!A cikket írta: Hoxa, 2008-01-28 20:46 (utoljára módosítva: 2011-06-07 11:50)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Képeslapküldés a portálonHa ez tetszett, olvasd el a következő, Hoxa által felvitt cikket is: Téli bőrápolás (Kozmetikumok)