Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Gyógynövényekkel az elhízás ellen (x)

Kategória: Összes cikk » Diéta & fitness » Egyéb diétás témák


Magyarországon 10 emberből 6 túlsúlyos, akik közül 3 fő újra meg újra próbálkozik fogyókúrával, illetve küzd az ellen, hogy a leadott kilókat észrevétlenül ne szedje vissza. Ebben a nagyon nehéz próbatételben nagy segítséget kaphatnak a gyógynövényektől, különösen akkor, ha egyes gyógynövények hatása egy termékben összegződik, és egymást kiegészíti.

Gyógynövényekkel az elhízás ellen Ezek a hatások az alábbiak:
- Fokozzák az anyagcserét, élénkítik a szervezetet, ezáltal több energiát.
- Fokozzák a gyomor- és bélműködést, ezáltal a táplálék rövidebb ideig tartózkodik az emésztőrendszerben.
- Tápanyagtartalma csak részben szívódik fel.
- Csökkenti az éhségérzetet, telítettség érzését kelti.
- Növeli a szervezet ellenálló és teherbíró képességét.
- Enyhe vizelethajtó, vértisztító hatású így a szervezet könnyebben megszabadul az anyagcsere termékeitől.


A gyógynövényekből álló készítményeknek semmiféle mellék- vagy utóhatása nem ismert. Tablettás készítményeink 4-5 fajta gyógynövény őrleményt tartalmaznak, a vivőanyagok mellett.


Készítményeink az emberek két nagy problémájához a nyújt segítséget:

- A szervezet természetes védekező képességét lehet növelni, aktiválni gyógynövény készítményekkel is. Ezek rendszeres alkalmazásával, nagyobb eséllyel kerüljük el az embert fenyegető betegségeket a meghűléstől a keringési zavarokig bezárólag. Erre kínál megoldást Vensaxa nevű tablettás termékünk.


- A mai civilizált világban és életvitelben az emberek 60%-a elhízással, túlsúllyal küzd. Ezeket csökkenteni, megszüntetni a gyógynövények alkalmazásával hatékonyan és mindenfajta mellékhatás nélkül is lehet. Ezek a gyógynövények fokozzák a szervezet anyagcseréjét, élénkítik a szervezetet, ami ez által több kalóriát éget el. Másrészről enyhe hashajtó és vízhajtó hatásúak. Erre kínál megoldást Zeatax nevű tablettás termékünk.


Természetesen a készítményeket alkotó gyógynövények más kedvező hatása is érvényesül, amit a több évszázados népi gyógymódok is igazolnak.


Az egyik legnépszerűbb gyógyhatású termékeket árusító cég honlapjának megtekintéséhez kattints a képre:
A cikket írta: bioszallito, 2007-02-14 23:29 (utoljára módosítva: 2018-04-18 12:14)
(x) Szponzorált cikk
Ha szeretne szponzorált cikket megjelentetni tekintse meg médiaajánlatunkat és lépjen kapcsolatba velünk!

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Fogyókúra - mi a megoldás?Ha ez tetszett, olvasd el a következő, bioszallito által felvitt cikket is: 100 nap a jobb egészségért, a jó szexért és a hosszú életért (Egészség, Betegségek, kezelések, alternatívák)