Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Valentin-napi scrapbook oldal

Kategória: Összes cikk » Hobbi & Otthon » Kreatívságok


A szép scrapbook összeállításhoz nem feltétlenül van szükségünk sok fotóra és papírra. A Valentin-napi összeállításunk során megtanulhatjuk, hogyan lesz a kevesebbõl több. A lap igazi értelme azonban a kedves meglepetés, amit a párunknak okozhatunk!

Valentin-napi scrapbook oldal Lássuk csak, hogyan álljunk neki:

Hozzávalók
Válogassunk össze pár, a szerelmesek ünnepét idézõ papírt. Nem baj, ha csak maradék, kisebb darabok vannak otthon, valójában csak a szívmintákhoz fogjuk õket használni.

Háttérként én egy egyszerû fehér kartont választottam, aminek fekete cérnával varrva adtam keretet.

Szívek
Rajzoljuk körül és vágjuk ki a szív-alakzatokat. A A keményebb kartonból készült szíveket cikcakkosítóval vagy dombornyomással tehetjük még izgalmasabbá.

A fotó
Válasszunk ki egy szívünknek kedves fotót, és fekete-fehérben hívassuk elõ. Ragasszuk az oldal közepére, majd adjunk neki keretet.

A fõcím
Különbözõ betûtípusokból és technikákkal állítsuk össze a fõcímet. Ne hagyjuk ki a személyes üzenetet sem.

Ragasztás és díszítés
Végezetül ragasszunk minden elemet az oldalra. Díszítsük csõszegecsekkel, miltonkapcsokkal, gombokkal, szalagokkal. Aztán pedig várjuk meg a megfelelõ pillantot, amikor kedvesünket meglephetjük vele. A siker garantált!

Szerző: Darics Erika
Forrás: http://www.scrap.huA cikket írta: Katus1, 2007-02-12 13:38 (utoljára módosítva: 2009-03-30 17:04)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Scrapbook-lap 7 lépésbenHa ez tetszett, olvasd el a következő, Katus1 által felvitt cikket is: Nosztalgia scrapbook (Kreatívságok)