Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Átváltoztatunk! - Új ruha, új frizura, smink ajándékba!

Kategória: Összes cikk » Szépség & egészség » Átváltoztatunk!


Duci vagy és nem vagy elégedett a külsőddel? Úgy érzed többet is ki tudnál hozni magadból? Jó lenne már egy kis megújulás? Mi segítünk!
Minden hónapban egy szerencsés jelentkező megújulásához nyújtunk segítséget az Ulla Popken áruházlánc és a Fehérgyöngy szépségszalon támogatásával.


Új rovatot indítunk a Hoxa portálon!
Szeretnénk megmutatni, hogy a duci nők is lehetnek szépek és dögösek, és hogy mennyire számít a ruha, a frizura és a smink.


Két támogatónk, az Ulla Popken áruházlánc (Eurodivat Kft.) és a Fehérgyöngy szépségszalon segítségével minden hónapban egy szerencsés jelentkező eshet át egy teljes megújuláson, természetesen ingyenesen.


Ennek keretében a kiválasztott részt vehet az egy napos átváltoztatáson: vendégül látja őt a Fehérgyöngy szépségszalon, ahol új frizurát és új sminket kap, majd az Ulla Popken üzletben öltözködési tanácsokkal látjuk el és 15000 forint értékű Ulla Popken vásárlási utalványt kap ajándékba. :)


Az átváltoztatást Budapesten lehet igénybe venni, előzetes időpont egyeztetés mellett, nagy valószínűséggel egy szombati napon.

A szerencsés jelentkező frizurája a Fehérgyöngy szépségszalon fodrászával együttműködve, kívánsága szerint készül el. Ezután szintén a Fehérgyöngy szépségszalonban a szalon kozmetikusa veszi gondozásba és készít számára egy szép, dekoratív sminket, szintén közös megbeszélés alapján.
Ezután a már megszépült alanyunkat átkísérjük az Ulla Popken üzletbe, ahol a bolt segítői stílus javaslatokat tesznek számára, több ruhát is felpróbálhat, majd ajándékba kap egy 15000 forintos vásárlási utalványt, amit akár azonnal is beválthat, vagy eltehet későbbre.

Az eseményről fényképek és riport is készül majd, így mi is végig követhetjük a csodálatos átváltozást. :)


Ne habozz, jelentkezz te is!
Fényképes bemutatkozó emailedet
az atvaltozas(kukac)hoxa.hu e-mail címre várjuk!
Hogy mi legyen a leveledben?

Először is a
- neved,
- lakóhelyed,
- korod,
- hányas a ruhaméreted, (Csak 42-es méret felett vehetsz részt!)
FONTOS! Emellett írjál pár sort magadról és arról, miért szeretnél részt venni az átváltoztatásban és miért válasszunk ki téged a jelentkezők közül.

EZ IS FONTOS! Ne felejts el a leveled mellé csatolni egy (vagy több) fényképet is magadról, ne legyen túl régi és a mindennapi kinézeted mutassa be!


Jelentkezésed nem csak az aktuális hónapra szól. Ha nem "nyersz", akkor a következő hónapban is részt veszel a kiválasztási procedúrában.
A kiválasztás során figyelembe vesszük a leveled tartalmát, legfőképp azt, hogy mi motivál az átváltozásra. Több kiválasztott jelentkezőből pedig véletlenszerűen sorsoljuk ki az adott hónapra azt a szerencsést, aki részt vehet az átváltozásban.


Szponzorainkról

Az Ulla Popken Európa egyik piacvezető és legismertebb nemzetközi áruházlánca a női nagyméretű ruházati piacon. Az évtizedek óta működő német vállalat forgalmazza – 1999-től franchise partnere segítségével Magyarországon is – a telt alakú nők által egész Európában kedvelt ruházati termékeket.
A Fiatalos divat 42-es mérettől szlogent már az Ulla Popken magyarországi vásárlói is jól ismerik. A tévében, rádióban és az újságokban gyakran hirdetett ruházati cikkek közkedveltté váltak a nagyméretű ruhát vásárló, divatosan öltözködő hölgyek körében.
Három üzletükben a Nyugat-Európában történő megjelenéssel azonos időpontban vásárolhatók meg a legdivatosabb termékek. A kiváló minőség, szabás, a közkedvelt és bőrbarát anyagok biztosítják az Ulla Popken termékek különlegességét és népszerűségét.
Az Euro Divat Kft. megalakulása óta rugalmasan fejlődik, piacvezető szerepet tölt be a nagyméretű női divatáru kiskereskedelmi piacán. Jelenleg három üzletben, több mint 500 négyzeméteren kínálják az Ulla Popken ruházati cikkeket: a Westendben, az Europarkban és Debrecenben.


A Fehérgyöngy szépségszalon már 5 éve működik folyamatosan, és hatékonyan.
Fontos számukra hogy vendégeik mindig, minden esetben megkapják a legjobb, és leghatékonyabb szolgáltatást. Ezért folyamatosan újítják gépparkukat, és anyagaik választékát, a lehető legjobb minőség elérésére koncentrálva. A Fehérgyöngy szépségszalon minden kényelmet kielégít, légkondicionált, üdítővel és kávéval várják a vendégeket. Céljuk az hogy a vendégek elégedetten távozzanak, és szívesen térjenek vissza hozzájuk.

Szolgáltatásaik:
Fodrászat, kozmetika, műköröm és szolárium.Jelentkezz és nézd meg mit tudnak kihozni belőled! :)
Jelentkezéseddel hozzájárulsz, hogy az átváltoztatás során képek készüljenek rólad és azok az általad beküldött képpel együtt a portálon is megjelenjenek.

Az eddigi átváltoztatásokról itt olvashatsz!A cikket felvitte: Hoxa, 2006-10-24 08:04 (utoljára módosítva: 2009-12-27 23:55)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Átváltoztattuk Gabit!Ha ez tetszett, olvasd el a következő, Hoxa által felvitt cikket is: Másnaposság elleni receptek (Egészség, Betegségek, kezelések, alternatívák)