Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Csatlakozz a Körtekörhöz!

Kategória: Összes cikk » Egyéb témák » Portállal kapcsolatos témák


A Test a lélek tükre. Vagy hogy a másik szólást idézzem: Ép testben ép lélek. Ezt szeretnénk mi rendhagyó módon megfordítani: Ép lélekben ép test. Ha az a típus vagy, aki nem éhség hatására eszik, hanem kényszeresen, a különböző lelki problémákat levezetve, akkor nálunk a helyed.

Csatlakozz a Körtekörhöz! Ugyanis azt gondoljuk, hogy amíg belülről nem oldottad meg a problémáid, addig a fogyókúra és a diéta azért nem hozhat eredményt, mert minden újabb stressz visszavezet oda, hogy az ételhez nyúlj.

Nincs mit szépíteni rajta, a kényszeres evés is egy szenvedélybetegség.

Ebben a klubban megtanuljuk, hogy hogyan oldjuk fel másképp a stresszt, hogyan vezessük le másképp a problémáinkat – nem evéssel.
Ezt kétfajta lelki terápia segítségével érjük el. Kinga és Anna kéthetente kiscsoportos foglalkozások keretében személyiségfejlesztő és pszichoterápiás foglakozásokat tart. Ezek őszinte beszélgetések lesznek magunkról, az életünkről, az evéskényszerünk lehetséges okairól. Afféle gyógymasszázs a lelkünknek.:)
Mindamellett minden nap hétfőtől-péntekig lehetőséged adódik sportolni, vagy inkább úgy fogalmaznék: játszani. Nem azért, hogy feszes legyen a popsink, vagy hogy leadjunk 1.000 kalóriát, hanem azért, mert mozogni jó, és az edzők mindent el fognak követni azért, hogy ezt bebizonyítsák nekünk. Lesz floor-ball, röplabda, kosarazás, mélyizomtorna, és még sok minden más, ami közül választhatsz.

Úgy gondoljuk, ha lélekben felkészülsz a fogyásra, és megszabadulsz a kényszeres evésről, mint szenvedélybetegségtől, és mellette megszereted a mozgást, ezt a fogyás automatikusan követni fogja.

Ha bővebb információkra is kíváncsi vagy, olvass a www.kortekor.hu oldalon, ahol minden információt megtalálhatsz.

Remélem hamarosan találkozunk, RAJT október 9-én!

Szóval, elindultunk!:) És nagyon jó a hangulat, a közösség, már csak pár ember hiányzik közülünk, hogy teljes legyen a Körtekör.:)

Mivel tudom, mennyire nehéz elindulni, és kipróbálni egy tornát, elmenni egy idegen helyre, töltöttem fel fotókat a honlapra, hogy láthasd, valóban, igazi Körték vannak közöttünk (én magam is az vagyok:)..:)

Bár az ingyenes tornák már lejártak, újabb akciót vezettünk be, a "Körte megér egy próbát" névvel.:) Ez azt jelenti, hogy egy alkalommal bármikor, előzetes bejelentkezés nélkül teljesen ingyenesen kipróbálhatod a tornáinkat!:) Csak gyere és érezd jól magad, hidd el, hogy nem fogod megbánni!:)

Akit érdekel, nem szükséges bejelentkezni, csak törölközőt/laticell érdemes hozni magatok alá az Erika és Kinga óráira.
A helyszín: Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, XIII. kerület, Fiastyúk u. 35.
Megközelítés 4-es vagy piros 4-es busszal a Deák tértől a Násznagy utcánál kell leszálllni, vagy kék metró Árpád-híd megállójától 4 megálló a 120-as busszal (Fiastyúk utcai megállónál kell leszállni).
Részletes órarend november 12-ig a honlapon!:)
Remélem, találkozunk.A cikket felvitte: anami, 2006-09-15 19:40 (utoljára módosítva: 2007-06-15 22:35)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő cikket is e kategóriából: Felhasználói szabályzat